Als je wilt spelen en genieten van de stranddag, dan heb je zeker een rustplaats met schaduw langs de strandzijde nodig. En dat kan alleen als u op tijd gebruik maakt van de Strandparasols. Om de parasol elke keer dat je nodig hebt te dragen en dat ook zonder aarzelen, dan moeten de eigenschappen van de parasol licht en stevig zijn. Het moet alle speciale eigenschappen hebben, zoals winddicht, waterdicht en ook draagbaar.

Beste strandparasols met afbeeldingen:

Hier zijn enkele van de top 9 modellen strandparasols die aan de meeste eisen voldoen,

1. 8 voet duurzame strandparaplu:

8 voet duurzame strandparaplu

Deze parasol is een van de goed ontworpen en goed ontworpen series draagbare parasols. Het heeft een luifel met een diameter van ongeveer 8 voet die in felgele en blauwe tinten is. Het is de perfecte parasol voor buiten die je zowel comfort als gemak geeft om van de stranddag te genieten.

2. Sun Sail Cabana-strandparasols:

Sun Sail Cabana Strandparasols

Dit kunnen de beste parasols zijn die je ooit had kunnen kopen. Het biedt 60 vierkante meter schaduw en geeft ook de 30+ SPF UV-bescherming. Het heeft een enkele metalen paal en voor de extra ondersteuning heb je een zak om te vullen met het zand om de paraplu zelfs in de harde wind te laten blijven.

3. Vrijstaande strandparaplu van het paddenstoeltype:

Vrijstaande strandparasol van het type paddenstoel

Deze grote parasol kan zowel als parasol als als tent gebruikt worden. Dit in de oogverblindende blauwe tint met twee geventileerde ramen aan de zijkanten. Hij is niet te zwaar, niet te groot en makkelijk mee te nemen. Het ontvouwt en klapt gemakkelijk in als een gewone paraplu en wordt geleverd met alle gadgets om het op het zand te houden als het winderig is.

4. Geel met witte stippen strandparaplu:

Geel met witte stippen strandparaplu

Veel plezier op het strand met deze schattige en kleine parasol in de felgele tint. Het is ontworpen met witte stippen over de hele luifel die is gemaakt van acrylmateriaal. Hij is eenvoudig met één persoon in elkaar te zetten en is opgevouwen 63 cm lang.

5. Tweedelige strandparaplu:

Tweedelige strandparaplu

Houd je uitje op het strand met deze grote parasol die 16 ribben heeft voor rotsvaste stabiliteit en ook op drie manieren kantelt. Het is in de donkere marineblauwe tint met zon slim, mild dauwbestendig polyesterweefsel. Een speciale zandvullende zelfverankerende power twist is inbegrepen bij deze set.

6. Stevige winddichte strandparaplu:

Stevige winddichte strandparaplu

Hier krijg je de uniek ontworpen winddichte parasols die zelfs de zwaarste winden rond het sterke golvende strand kunnen weerstaan. Het heeft een enkele metalen paal die eenvoudig in het zand moet worden gestoken. En dan wordt hij meegeleverd met de twee zandvulzakken aan weerszijden, voor extra ondersteuning bij de harde wind. Deze met zand gevulde tas houdt de paraplu op zijn plaats.

7. Beste windbestendige strandparaplu:

Beste windbestendige strandparaplu

Geniet van je geweldige dag met deze beste parasol voor wind die je langdurige bescherming kan geven tegen zowel de zon als de harde wind aan de strandzijde. Het is ontworpen door gebruik te maken van de professionele patio in de parasol. Het is gemaakt met roestvrijstalen ribben die je de onbepaalde ondersteuning kunnen geven om stabiel te blijven bij winderig weer.

8. Zonbestendige draagbare strandparaplu:

Zonbestendige draagbare strandparaplu

Als u op zoek was naar de gemakkelijk opvouwbare parasol, dan zou dit type de optie kunnen zijn voor een beste opvouwbare parasol. Het is van het soort compacte en gemakkelijk te dragen paraplu’s. Het heeft ook de zonbestendige eigenschappen en wordt geleverd met een diameter van 6 voet van de luifel.

9. Sterke houten palen strandparaplu:

Sterke houten palen strandparaplu

Kijk eens naar deze speciale houten parasol met een enkele en sterke stok gemaakt van hout, maar niets anders. De reden waarom de mensen kiezen voor de parasols met houten stokken, is het lichte gewicht. Het heeft ook de lichtgewicht luifel gemaakt van polyester. In totaal is dit een gemakkelijk draagbare en gemakkelijk te dragen paraplu.

Deze varianten in strandparasols geven u het snelle idee van waaruit u de specifieke vervulling van uw behoeften kunt hebben. Er is een breed scala aan modellen zoals de lichtgewicht, felle kleuren, houten palen, metalen palen, winddicht en ook verschillende maten die precies geschikt kunnen zijn voor uw gezin. Er zijn ook geventileerde ramen beschikbaar in deze paraplu’s die in beide richtingen werken om ons te beschermen tegen zweet en ook om de paraplu in balans te houden tijdens harde wind.