Er zijn verschillende patronen en sierlijke dessins beschikbaar in de serie terrasparasols. Het is moeilijk om de beste te kiezen, omdat elk zijn eigen speciale kenmerken heeft. Kijk maar eens in het materiaal van de overkapping en de palen waaruit ze zijn gemaakt. En dan zou je een helder idee hebben waaraan je moet besteden.

Nieuwste en beste ontwerpen van terrasparaplu’s:

Kies de beste buitenterrassen voor uw tuin, zwembad en voor andere buitenruimtes, uit de volgende top 9 modellen terrasparasols.

1. Achthoekige paraplu’s met offset ontwerp:

Achthoekige paraplu's met offset ontwerp

Dit is een achthoekige paraplu van 11 voet die 95 vierkante voet schaduw werpt. Het wordt geleverd met de aluminium paal en de basis met een gepoedercoate afwerking. Deze parasolparasols met offset maken gebruik van het mechanisme van eenvoudige hef- en kantelopties in zwengelstijl.

2. Op zwaar werk berekende harsparaplu’s:

Op zwaar werk berekende harsparaplu's

Het zijn het soort grote parasols met stevige harsnaven. Het zijn 10 voet vierkante offset-paraplu’s die gemakkelijk te openen en gemakkelijk kantelsystemen zijn ingebouwd. Ze hebben ook nieuwe rollen met een met zand gevulde schaalbasis.

3. Patio Dining Set tafelparaplu’s:

Patio Dining Set Tafelparaplu's

Terrasparasol is de beste oplossing voor elke kleine ruimte in de buurt van uw buitentuin. Vier opklapbare stoelen met kleine opvouwbare tafel en parasol zijn een goede keuze als gasten bij u thuis komen voor informele feestjes in de tuin. De hele set is top in veiligheid en ook duurzaamheid.

4. Outdoor Patio Blue Shaded Paraplu’s:

Paraplu's met blauwe schaduw voor buiten

Het is een van de meest geprefereerde parasols die geschikt zijn voor buiten in alle seizoenen. Het is gemaakt van superieur pongeemateriaal dat ook UV-bescherming biedt. Deze parasol voor buiten heeft een handmatige openingsfunctie en een plastic handvat.

5. 32 LED verlichte terrasparaplu’s:

32 LED verlichte terrasparaplu's

Dit zijn de speciale die kunnen worden genoemd als de beste parasols die letterlijk 32 LED-lampen op zonne-energie onder de luifel hebben. Het maakt gebruik van een open-/sluitmechanisme met een zwengel en een kanteloptie met een drukknop. Het bevat ook een zonnepaneel voor langdurig gebruik en de luifel is ook UV-beschermd tegen de zon.

6. Paraplustof vrijdragende terrassen:

Paraplustof vrijdragende terrassen

Ontdek het assortiment vierkante luifels in een stof met een steenschaduwtint. Deze vrijdragende parasol heeft een solide patroon met bronzen en aluminium paalmaterialen. Het maakt gebruik van een krukliftsysteem waarbij de luifel is gemaakt van lichtbestendige en UV-beschermde stof.

7. Rechthoekige Terracotta Patio Paraplu’s:

Rechthoekige Terracotta Patio Paraplu's

Deze terrasset is gemaakt van een rood gearceerde luifel in rechthoekige vorm met terracotta blad in stof. Deze rechthoekige terrasparasols hebben een aluminium paal met een sterke duurzaamheid, maar het uiterlijk is als zodanig gemaakt van bronsmateriaal. Deze terrasset maakt ook gebruik van het gemakkelijk te openen sluitsysteem van het krukliftmechanisme.

8. Dubbele vierkante terrasparaplu’s:

Dubbele vierkante terrasparaplu's

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van deze vierkante parasols is gelegeerd staal dat zeer duurzaam en sterk genoeg is om alle weersomstandigheden te weerstaan. Het handslinger-liftsysteem maakt deze paraplu erg handig in gebruik. De luifel is gemaakt van 100% polyester materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, bestand is tegen vervaging en ook waterdicht is.

9. Draagbare houten terrasparaplu’s:

Draagbare houten terrasparaplu's

Het is gemaakt met behulp van de robuuste commerciële polycanvas luifel met prachtige mahonie vlek. Deze kleine parasol heeft twee houten palen die eenvoudig te installeren zijn. Zowel de palen als de frames zijn gemaakt van hardhout met een lichtbruine tint. Het maakt gebruik van een 3-voudig kantelmechanisme voor gemakkelijk openen en sluiten.

De luifels zijn gemaakt van polyester, terracotta, katoen en ook van robuuste commerciële stoffen. De palen zijn meestal gemaakt van aluminium of stalen materialen. U kunt ook kiezen voor houten palen en frames. Bovendien kunt u de schaduw en vormen van de parasols selecteren die bij uw exterieur passen.