De paraplu of paraplu is tegenwoordig een veelgebruikt item wat vroeger niet het geval was. Vroeger gebruikten alleen de hoogste burgers dit soort gekleurde paraplu’s en zelfs toen was het niet voor regenbescherming. Het basisdoel van deze oranje paraplu’s is om een ​​persoon te beschermen tegen regen, maar tegenwoordig is het een stijlstatement geworden voor elke generatie. Oranje is slechts een kleur om de paraplu aan te duiden en het ziet er nog mooier uit.

Leuke oranje paraplu’s:

Laten we eens kijken naar enkele prachtige ontwerpen van oranje paraplu’s, die je zeker veel zullen inspireren.

1. Verbazingwekkende bedrukte oranje paraplu’s:

Geweldige bedrukte oranje paraplu's

Dit soort oranje bedrukte paraplu’s zijn erg mooi om te zien en geven ook een hele goede indruk bij degene die ze heeft. Degene die hier is getoond, heeft een zeer rustgevende kleur en is perfect voor degenen die willen pronken met hun stijl.

2. Mooie designer oranje terrasparaplu’s:

Mooie designer oranje terrasparaplu's

Als u op zoek bent naar iets designer, dan zult u dol zijn op deze oranje parasol met rode rozenprint en oranje voering aan de buitenkant. Het geeft een heel coole uitstraling en doet ook zijn primaire taak om te beschermen tegen regen en geeft ook schaduw.

3. Eenvoudige casual oranje paraplu’s:

Eenvoudige casual oranje paraplu's

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze casual oranje paraplu’s vrij eenvoudig en modieus. De simpele oranje print zal je doen opvallen, maar niet te veel. Deze zijn het beste voor degenen die niet veel tijd hebben en altijd haast hebben.

4. Bruiloft geborduurde oranje paraplu’s:

Bruiloft geborduurde oranje paraplu's

De naam zegt het al weer, als iemand ooit naar een bruiloft is geweest, vooral een Indiase bruiloft, is deze prachtige paraplu’s misschien opgevallen. Hoewel hun hoofddoel misschien anders is, zijn ze niet alleen bedoeld om te beschermen tegen regen, maar om de manier waarop ze eruit zien, ze zijn helemaal geweldig.

5. Oranje paraplu met lange steel voor heren:

Oranje paraplu met lange steel voor heren

De oranje paraplu’s met lange steel zijn erg handig voor al die mensen die lang zijn. De stijl betekent dat het comfortabel over je heen zit en goed tegen de wind gaat, terwijl het je ook droog houdt. De rubberen haakgreep heeft een stille goede grip en is beter dan de knophandvatten.

6. Oranje en zwarte paraplu’s voor heren:

Oranje en zwarte paraplu's voor heren

De oranje en zwarte paraplu’s hebben een zeer klassieke en funky uitstraling, wat het nog fascinerender maakt tussen andere oranje paraplu’s. De eenvoudige kleurencombinatie van zwart en oranje staat iedereen die ze heeft erg goed.

7. Kleurrijke lange stok oranje paraplu:

Kleurrijke lange stok oranje paraplu's

Dit soort kleurrijke paraplu’s met lange stok zijn multifunctioneel inzetbaar, ze beschermen ons niet alleen tegen regen, maar door hun lange stok kunnen ze worden gebruikt om winkels te versieren en kunnen ze ook beschutting bieden tegen de zon en voldoende schaduw bieden.

8. Oranje golfparaplu’s voor heren:

Oranje golfparaplu's voor heren

Deze oranje golfparaplu’s zijn allemaal bedoeld voor sportactiviteiten, niet alleen voor golf. Ze worden speciaal gebruikt bij golf, dat in feite een buitensport is en bescherming tegen de zon nodig heeft. Qua looks zijn ze erg klassiek en zien er goed uit. Hun belangrijkste doel is om schaduw te geven tegen de zon.

9. Super strand oranje paraplu:

Super strand oranje paraplu

Deze oranje parasols zijn perfect voor een samenzijn op een strandfeest. Ze kunnen overal worden gebruikt, omdat ze qua uiterlijk vrij eenvoudig zijn en ze beschermen ook tegen bruin worden, wat meestal op een strand wordt veroorzaakt.

De paraplu’s zijn het belangrijkste gereedschap dat je moet hebben tijdens het regenseizoen, de gebruikte kleur kan alles zijn wat oranje is, het is gewoon een kleur en het geeft echt een heel interessante look. Bovendien moet men altijd onthouden dat het belangrijkste doel van een paraplu is om een ​​persoon te beschermen tegen regen en schaduw te geven en zijn zeer nuttig en hebben hun eigen voordelen.