Fancy paraplu’s zijn overal te zien met enorme collecties in ontwerpen en modellen. Ze zijn er specifiek voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen. Deze paraplu’s zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor en bestand zijn tegen verschillende klimatologische omstandigheden. Ze zijn ook sterk, gaan lang mee en zijn zorgvuldig gemodelleerd.

Beste fancy paraplu’s:

Hier zijn enkele van de collecties van Top 9 Fancy Umbrellas, die je zeker veel zullen inspireren.

1. Pagode Lace Fancy Paraplu’s:

Pagode Kanten Fancy Paraplu's

Het is een nieuwe en elegante golfparaplu die zowel bij zonnig als regenachtig weer kan worden gebruikt. Deze fancy regenparaplu is gemaakt van polyester pongee materiaal en heeft een lange steel. Het is verfraaid met kant en wordt geleverd met de functie van niet-automatische openingen.

2. Prachtige regendruppels bedrukte fancy paraplu’s:

Prachtige regendruppels bedrukte fancy paraplu's

Hier kun je de schattige, chique zwarte paraplu zien met prachtige regendruppels die overal als patroon zijn bedrukt. Het heeft een automatische open- en sluitfunctie waardoor de luifel groot genoeg is voor twee personen. De middenpaal is gemaakt van sterk aluminium en de duurzame 8 ribben zijn ontworpen om zware stormen te weerstaan.

3. Vision Clear Dome Fancy-paraplu:

Vision Clear Dome Fancy Paraplu

Kijk eens naar deze gloednieuw ontworpen koepelvormige buitenparaplu die helder zicht heeft. De rand en het handvat zijn ontworpen in een bubbelroze tint. Het is volledig gemaakt van doorzichtig PVC en heeft de kenmerken zoals lichtgewicht, duurzaam en ook stijlvol.

4. Lace Bridal Fancy Paraplu’s:

Kanten Bruids Fancy Paraplu's

Ontdek de nieuwe collectie ooit in de serie van de fancy paraplu’s voor bruiloften. Ze zijn gemaakt van puur witte katoenen kantapplicaties die heel goed passen bij de huwelijkskleding van een bruid. Het heeft een straal van 31 cm en is echt handgemaakt met metalen framewerk.

5. Lange roze fancy paraplu’s met stroken:

Lange roze fancy paraplu's met stroken

Deze paraplu is puur handgemaakt met 20 inch polyester luifel en de franjes zijn ook zorgvuldig met de hand gestikt. Het handvat is gemaakt met een tinnen handwerkmethode met een geëmailleerde vlinder over de hoogwaardige metalen vingergreep. Dit is een van de best vervaardigde creaties van een chique paraplumerk.

6. Opvallende fancy-paraplu’s met kattenpatroon:

Opvallende Fancy Paraplu's met Kitty-patroon

Je bent hier om een ​​kijkje te nemen op de mooie parasol die je de prachtige look geeft met zijn ingetogen fabricage. Het heeft veelkleurige kittens bedrukt over de hele 100% polyester luifel. Het heeft een diameter van 23 cm en is gemaakt met metalen frames met houten handvat.

7. Fancy-regenparaplu’s met zebrapatroon:

Fancy-paraplu's met zebrapatroon

Deze fancy parasol met dubbel gevoerde luifel heeft de zwart-witte luifel met zebrapatroon aan de binnenkant. Het heeft stevige en sterke 8 ribben gemaakt van gegoten metaal. Het materiaal van de luifel is acryl en is geschikt voor alle weertypes.

8. Flouncy Ruffle getrimde fancy paraplu:

Fluuncy Ruffle Trimed Fancy Paraplu

Het is tijd om je paraplu te upgraden met deze volantparaplu met ruches. Deze mooie witte paraplu is gemaakt met witte veters en is ingevoegd met geborduurde stof. Het heeft een houten paal met een houten handvat. Het meet 33 inch wanneer geopend.

9. Fancy-paraplu met geprojecteerd ontwerp:

Geprojecteerd Design Fancy Paraplu

Open je ogen om je kind blij te maken met deze mooie kinderparaplu. Het is erg kleurrijk en heeft verschillende karakters zoals de rups, bloem, zon etc. erop gedrukt en ook iets geprojecteerd over het bladerdak. Daarnaast is het niet minder in zijn kenmerken van lichtgewicht en sterke duurzame frames en ribben.

Om met het brede scala aan ontwerpen en categorieën van mooie paraplu’s om te gaan, moet men weten hoe hij het voor zijn eigen behoeften moet kiezen. Als je jezelf wilt beschermen tegen zonnig warm weer, ga dan voor een licht beschaduwde en dubbel gevoerde luifel. En als je op zoek bent naar paraplu’s voor het regenseizoen, dan kun je die met felle tinten en ook met prachtige schattige prints blijven selecteren. Toch zou je tekorten vinden in de collectie van de fancy paraplu’s serie.