Pearl Jewellery is al jaren en jaren het favoriete accessoire van vrouwen. Of het nu vrouwen in het feodale tijdperk zijn of vrouwen in de moderne tijd, iedereen heeft wel eens parelsieraden gedragen in zijn leven. Wat parelsieraden aantrekkelijk en wenselijk maakt, is dat ze in allerlei ontwerpen passen. De nieuwste trend zijn de parelkettingen, waar tegenwoordig veel vraag naar is bij vrouwen.

Lees verder om te weten welke parelkettingen jij kiest om er deze zomer geweldig uit te zien?

1. Parelketting met kralen:

Parelketting met kralen

Deze parelketting is degene die de eerste keuze kan zijn van vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde sieradenset. Wat het elegant maakt, is de minimale uitstraling, waardoor je er tegelijkertijd eenvoudig en elegant uitziet. Het kan worden gedragen op een formele kleding of anders ook op geen westerse kleding.

2. Parelketting in goud:

Parelketting in goud

Deze parelketting in goud is om twee redenen een must voor alle vrouwen; één omdat het goud heeft en ten tweede dat het parels heeft, waardoor het een winnende combinatie is. Het is een gouden ketting met een hanger gemaakt van goud, parel en enkele stenen. Het kan op een sari of een andere traditionele kleding worden gedragen om de beste look te geven en kan worden gecombineerd met oorbellen om de look af te maken.

3. Ketting met meerdere strengen:

Ketting met meerdere strengen

Deze statement-parelketting met meerdere strengen is wat alle vrouwen op een bepaald moment in hun leven willen dragen. Het is duur, maar evenzeer de moeite waard. Het geeft de grootse en welvarende uitstraling die elke vrouw wenst. Het is gemaakt met kleine parels, in meerdere strengen en is een lange ketting die geschikt is om te worden gedragen op traditionele kleding.

4. Legering ketting:

Legering ketting

Deze ketting is een van de beste parelkettingontwerpen in goud. Het is geel verguld en is gemaakt van een legering. Het heeft parels over de hele ketting in meerdere strengen en heeft twee bijpassende oorbellen. Het is geschikt om over een sari of kurta te worden gedragen om er elegant uit te zien.

5. Effen gouden ketting met parel:

Effen gouden ketting met parel

Deze enkele parel gouden ketting is het meest elegante stuk onder de partij. Het kan op bijna elke kleding worden gedragen om je er modieus uit te laten zien. Het minimale uiterlijk en het verfijnde ontwerp zorgen ervoor dat het er prachtig uitziet. Het wordt geleverd met een eenvoudige gouden ketting met een enkele parel erin. Het is het meest geschikt voor nachtelijke gelegenheden. Het kan worden gecombineerd met de oorbellen om de look af te maken.

6. Platina ketting met parel:

Platina ketting met parel

Deze prachtige parelketting gemaakt van zilver is degene die je in je garderobe moet hebben. Het is geschikt om op elke kleding te worden gedragen, of het nu formeel of traditioneel is, en kan je er elegant en prachtig uit laten zien. Wat het zo trendy maakt, is het eenvoudige maar eigentijdse ontwerp dat de aandacht kan vestigen op het individu dat het draagt. Het is geplatineerd en kan worden gecombineerd met de oorbellen om de look af te maken.

7. Smaragd- en parelketting:

Smaragd en parelketting

Deze smaragd- en parelketting is nieuw in de parelsieradengroep. Wat het anders maakt dan alle andere parelsieraden, is de samenstelling, die half parel en half smaragd is. Het kan heel goed passen bij westerse en traditionele kleding en ziet er niet erg zwaar uit. Het is kleurrijk en trendy.

8. Ketting met meerdere parels:

Ketting met meerdere parels

Deze parelketting met sequentie is degene die tegenwoordig door veel vrouwen wordt geëist. Wat het zo goed maakt, is het minimale en eenvoudige uiterlijk. Het past goed bij veel zakelijke kleding, maar ook bij veel traditionele soorten kleding. Het is gemaakt van een effen gouden ketting en parels die op volgorde zijn geplaatst.

9. Gelaagde parelketting:

Gelaagde parelketting

Deze parelketting is degene die erg modieus is qua uiterlijk. Het ziet er niet uit als dezelfde oude design parelkettingen. Hoewel het een eenvoudig ontwerp is, heeft deze gelaagde ketting een eigentijds ontwerp. Het kan op westerse kleding worden gedragen en kan je er elegant uit laten zien.

10. Ketting met gouden kralen:

Ketting met gouden kralen

Deze gouden kralenketting is een oud favoriet sieraadontwerp. Het kan je een koninklijke uitstraling geven als het op traditionele kleding wordt gedragen. Het is gemaakt door kleine parelstukjes in een gouden basis te plaatsen. Het is een van de beste ontwerpen in de sectie parelsieraden.

11. Zilveren ketting:

Zilveren ketting

Deze zilveren parelketting sieraden zijn gemaakt van stenen, parel en zilver. Een perfecte mix van alles zorgt ervoor dat dit sieraad er modieus uitziet. Het kan worden gecombineerd met westerse of traditionele kleding. Het is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen en kan bij meerdere gelegenheden worden gebruikt. Het kan een verfijnde en elegante uitstraling geven wanneer het wordt versierd tijdens een nachtfunctie.

12. Hanger ketting:

hanger ketting

Deze hanger ketting die het meest de voorkeur heeft van jonge vrouwen en tieners is een van de meest gevraagde parelsieraden. Deze ketting kan het beste accessoire zijn en kan je er ook elegant en modieus uit laten zien. Het is gemaakt van gewoon zilver, stenen met een parelhanger. Het kan op meerdere functies en op meerdere kledingstukken worden gedragen. Het kan worden gecombineerd met hanger oorbellen of oorknopjes om de look af te maken.

13. Bezaaide parelsieraden:

Pareljuwelen met studs

Deze parelsieraad met studs is de meest minimale maar toch de meest aantrekkelijke parelketting die iemand kan hebben. Het is gemaakt met een zilveren ketting met een grote zilveren hanger bezaaid met parels die een goede fashion statement aan je kleding kan geven. Het is geschikt om te worden gedragen op traditionele kleding.

14. Kleine parelketting:

Kleine parelketting

Deze kleine parelketting is degene die het meest wordt gevraagd door vrouwen die graag minimale accessoires willen. Het kan dagelijks worden gedragen of af en toe beide. Het is gemaakt met een vergulde ketting met druppelparels die de nek van een vrouw sieren.

15. Hedendaagse parelketting:

Hedendaagse parelketting

Deze eigentijdse parelketting is gemaakt voor moderne vrouwen. Het is gemaakt van brons en legering, met een enkele parel in het midden. Het is lichtgewicht en heeft een ander ontwerp dan de meeste parelkettingen. Het kan worden gedragen op westerse kleding.

Parelketting is er in tal van ontwerpen en kleuren om aan ieders behoefte te voldoen. Probeer meer variëteiten in deze parelcollecties te ontdekken, als je er rijk uit wilt zien onder de menigte, probeer dan je favoriete parelketting met behulp van klassieke outfits.