Er is een enorme collectie groene parelsets verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten, ontwerpen en patronen met verschillende prijsklassen. Zelfs in de unieke groene tint krijg je varianten zoals de zoetwaterparels, echte groene parels, bruidscollectie, limoengroene parels, groene bruidsmeisjeparels en ook de antieke collectie.

Beste groene parels sieradensets voor vrouwen met afbeeldingen:

Hier zijn er enkele, variërend van top 9-modellen van groene parelsets. Dit zijn de trendy en traditionele ontwerpen. Laten we eens kijken naar groene parels sieraden.

1. Twee lagen groene parel sieraden set:

Twee lagen groene parel sieraden set

Deze prachtig vormgegeven groene parelcollier set wordt geleverd met de bijpassende groene parelmoer, armband en ring. De parels zijn afkomstig uit Nigeria, Afrika en de twee lagen bestaan ​​uit twee maten op een rij. De kleinere parels vormen de eerste laag en een iets grotere is ingebed op de volgende laag. Voor een extra schoonheid zijn witte stenen met vergulde metalen ontwerpen vergrendeld met de parels.

2. Mint Sea Foam Green sieradenset:

Mint Sea Foam Green Sieradenset

Hier is de betoverende bruidscollectie van groene parelsieraden met oorbellen. De parelgroene kleur in deze set is het hoogtepunt van de sieraden. Het is gemaakt van glasparel van 8 mm met hoogwaardige nylon gecoate kralendraad.

3. Set met gekweekte groene zoetwaterparels:

Set met gekweekte groene zoetwaterparels

Geef je zintuigen een nieuwe boost door deze groene parelset helemaal van jou te maken. Het heeft halfronde witte en zoetwatergroene parels. Deze sieradenset met parels van 9-10 mm is een prachtige collectie voor vrouwen die met de hand kan worden gedragen als een buitengewoon accessoire voor vrijetijdskleding.

4. 14k gouden pauw Tahitiaanse groene parels set:

14k gouden pauw Tahitiaanse groene parels set

Deze met de hand geplukte glanzende Tahitiaanse groene parelset wordt rechtstreeks geïmporteerd uit de zuidelijke lagune van de Tahiti-zee. Ze zijn aan elkaar bevestigd met een 14k hoogwaardige gouden sluiting. Er wordt tijdens de productie de beste zorg aan besteed op basis van zijn netheid, kwaliteit en groene parelkleur, zodat we de echte parelset krijgen.

5. Goud over groene parelketting:

Goud over groene parelketting

Deze exclusieve sieraden zijn letterlijk bedoeld voor de feestdagen met lagen groene parels boven de kettingen van goud en kundan werkketting. Dit product heeft een totale lengte van 19 inch. Dit is een fantastisch nekstuk van echte groene parels die je outfit een koninklijk tintje geeft.

6. Set met feestkleding met groene schelpparels:

Set van feestkleding met groene schelpparels

Krijg je handen in dit uitstekende designer stuk feestkleding groene jades parel set. Dit is de unieke categorie lichtgroene parels die van het schelptype zijn. Deze soorten zijn bedoeld voor feesten, verlovingen. En zien er perfect uit met de witte en groene schelp gestippelde parels met jadesteen als de dollar en de groene pareloorbellen.

7. Tiger Tail Design Groene Parelarmband:

Tiger Tail Design Groene Parel Armband

Als u op zoek was naar de beste kwaliteit groene parelarmbanden, dan zou dit de perfecte keuze voor u zijn. De gebruikte materialen zijn de witte parels van 4 mm, groene parels van 6 mm en zeekralen van 2 mm. Ze zijn aan elkaar gebonden met een binding van tijgerstaartknopen die alle kralen en parels op hun plaats zetten.

8. Trendy vergulde groene parelset:

Trendy vergulde groene parelset

Hier krijg je de hele groene parel sieraden set van oorbellen, ring en de hanger. Alle items zijn verguld en toegevoegd met witte steen om die buitengewone glans te krijgen. Deze sieradenset voor feestkleding heeft ook de bescheiden groene parelring die niet altijd beschikbaar is.

9. Parelmoer groene ketting:

Parelmoer groene ketting

Deze dramatische groene parelketting is gemaakt van parelmoer en Millefiori-glaskralen. Dit is goudkleurig bedraad en de sluiting is goudkleurig lily knevelsluiting. Het is perfect voor een prinses en het ontwerp lijkt ook op een plantontwerp met groene parels.

De sieradenset met groene parels heeft de voorkeur, samen met de andere tinten, met name witte zeekralen en witte Amerikaanse stenen. Ze zijn ook verkrijgbaar met de combinatie van vergulde metalen patronen in unieke designmodellen. Daarom zijn ze de beste keuze ooit uit de collecties van pareljuwelen, wanneer er designerjuwelen nodig zijn voor een verloving of voor soortgelijke gelegenheden.