Heb je enig idee waarom deze natuurlijke parels nog steeds in trek zijn bij de moderne en stijlvolle vrouwen? Ja, ze maken de meeste kleding perfect compleet met deze parelaccessoires zoals de kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Deze natuurlijke parels zijn verkrijgbaar in alle natuurlijke glanzende tinten met verschillende maten. Je kunt de parels ook tegen alle mogelijke prijzen vinden die betaalbaar zijn voor alle normen van individuen.

Meest populaire natuurlijke parels sieraden met afbeeldingen:

Hier zijn de innovatieve top 9-reeksen van sieradenpatronen met natuurlijke parels. Tegenwoordig proberen moderne en stijlvolle vrouwen deze natuurlijke parels nog steeds, omdat de sieraden van deze parel zo glanzend en charmant zijn.

1. Zoetwater natuurlijke parels ketting:

Zoetwater Natuurlijke Parels Ketting

Dit is de collectie van Mississippi River zoetwater natuurlijke parels kettingontwerp. De hier gebruikte parels zijn niet van uniforme grootte. Ze hebben een gebroken witte natuurlijke tint met een gewicht van 54,5 karaat. Ze hebben een unieke barokke vorm met een antiek gegradueerd formaat en ontwerp.

2. Tahitiaanse gekweekte natuurlijke parel en diamanten ring:

Tahitiaanse gecultiveerde natuurlijke parel en diamanten ring

Dit is een 18k witgouden Tahitiaanse gecultiveerde natuurlijke parelring met 0.58ctw diamanten gebruikt. Deze prachtige ring heeft een centrale parel geaccentueerd door een schulp set diamanten in een sierlijk doorboorde galerij. De vormen van zowel de parel als de diamanten zijn briljant rond geslepen.

3. Antieke natuurlijke parel en diamanten oorbellen:

Antieke natuurlijke parel en diamanten oorbellen

Dit is het gloednieuwe ontwerp van de zeldzame combinatie van Victoriaanse natuurlijke parels oorbellen met bezaaide diamanten. Het is zorgvuldig handgemaakt met massief 16k goud en met enkele zilveren sporen. Deze antieke oorbellen krijgen een bijzondere glans door de grote natuurlijke zeeparels van 8 mm. Bovendien hebben de parels niet de perfecte ronde vorm.

4. Ronde heldere lichte natuurlijke parels:

Ronde, heldere, lichte natuurlijke parels

Kijk eens naar deze natuurlijke zoetwaterparelsset met de briljante ronde vorm zonder ruwe oppervlakken. Deze kralenketting is van Amerikaanse stijl met grote parels van 11 mm. Deze set is geschikt voor een moderne galajurk voor dames, die van elke leeftijd kunnen zijn.

5. Enkele streng natuurlijke parels ketting:

Enkele streng natuurlijke parels ketting

Ik hoop dat je zoektocht hier zou eindigen met dit kettingontwerp met natuurlijke parels dat een unieke enkele streng van natuurlijke glanzende parels heeft. Het heeft diamanten ingebed op de hanger en ook op de sluitingen. De geschatte lengte van de ketting is 45 cm. Het is een perfect en ideaal cadeau voor de bruid bij haar verloving.

6. Japanse Akoya zwarte parelketting:

Japanse Akoya zwarte parelketting

Ontdek de magie van een ketting met natuurlijke zwarte parels die van A-kwaliteit is. Dit is de in Japan ontworpen Akoya model parelcollier van zoetwaterparels. Het meet ongeveer 70 mm dikke parels met een 14k vergulde hanger met Amerikaanse diamanten bezaaid.

7. Gekleurde witte zoutwater natuurlijke parels:

Gebeitst witte zoutwater natuurlijke parels

Focus in deze prachtig ontworpen natuurlijke zoutwaterparels die parels van verschillende grootte in elkaar hebben ingebed. Het heeft de geelwitte parels die afkomstig zijn uit het zoute water. Het is samengevoegd tot een ketting met een 40-karaats sluiting.

8. Handgemaakte armbanden met natuurlijke parels:

Handgemaakte armbanden met natuurlijke parels

Kijk eens naar deze natuurlijke parelarmband die handgemaakt is in het model van de designerserie. Het beschikt over echte zoetwaterparels, artistiek of genoteerd met verzilverde accenten en prachtige hartcharme als druipende appliqué. Het is zorgvuldig handgemaakt met de superieure kwaliteit van zowel natuurlijke parels als zilver.

9. Parelketting van rood koraal:

Parelketting van rood koraal

Maak je outfit met de geschikte accessoires inclusief de ketting met deze set natuurlijke rode parels. Ze hebben ook de etnische look die het heel geschikt maakt om te dragen tijdens Indiase huwelijken. Deze zijn gemaakt met ronde koraalrode parels met zilveren schakelketting. En er zijn ook enkele witte natuurlijke parels om de schoonheid ervan te verbeteren.

Hoewel er levendige collecties zijn in deze prachtig ontworpen accessoires die zijn gemaakt met echte natuurlijke parels, zijn vrouwen altijd op zoek naar de nieuwe die bij hun gloednieuwe outfits passen. In deze categorieën kunt u ook het beste van de beste collectie in deze reeksen hebben. Deze accessoires van natuurlijke parels zijn ontworpen en ook handgemaakt om zijn uitmuntendheid te bereiken.