Een parel uit de zee is een juweel waar iedereen van houdt. Witte kleur parel is een klassieke kleur voor zoetwaterparels. De witte parel wordt gebruikt in allerlei soorten sieraden, zoals oorbellen, kettingen, armbanden, enz. Probeer de uitstraling van een witte zoetwaterparel en u zult er verliefd op worden. De witte parel is prachtig om naar te kijken omdat de kleur helderheid geeft.

Mooie witte parels en sieradenontwerpen voor dames met afbeeldingen:

Laten we naar de beste witte kleurparels kijken.

1. Witte parel uit de Zuidzee:

Witte parel uit de Zuidzee

Zie er prachtig uit in deze prachtige witte parel die is ingebed in de zilveren ring. Deze witte parel uit de Zuidzee is rond van vorm en zit prachtig in deze witte parelring. Je kunt deze parel krijgen met kleine diamantjes aan de zijkant. Deze ring zal ook geweldig zijn voor speciale gelegenheden als cadeau.

2. Witte parelketting:

Witte parelketting

Hier is een eenvoudige en nette witte parelketting die voor elke gelegenheid kan worden gedragen. De ketting is gemaakt van zilver en heeft 9 witte parels die netjes op gelijke afstanden zijn gerangschikt. Dit geeft de ketting een simplistische look die ook perfect past bij stijlvolle outfits.

3. Zoetwaterpareloorbellen:

Zoetwaterparel oorbellen

Probeer deze schattige witte pareloorbellen gemaakt van zoetwater AA+ witte parels. Deze ronde parels zijn perfect van structuur en gezet op gouden oorbellen. De eenvoudige oorbellen laten je gezicht er helder en mooi uitzien. Combineer deze oorbellen met een zoetwaterparelcollier voor een complete set.

4. Parelarmband:

Parel armband

Maak je look compleet met deze prachtige witte parel armband. De parelarmband is gemaakt van zoetwaterparels die netjes op het draad zijn geregen. De parels zijn allemaal even groot. De sluiting aan het uiteinde van de draad houdt de armband op zijn plaats.

5. Ronde parelhanger:

Ronde Parel Hanger

Kies deze vergulde hanger met witte parel als cadeau voor iemand van wie je houdt. Deze witte parel is mooi en rond en omgeven door kleine diamantjes. De set wordt ook geleverd met pareloorbellen. Deze set kan gemakkelijk worden gedragen voor speciale gelegenheden of verjaardagen. Probeer de vergulde set en je zult betoverd worden door de schoonheid.

6. Dubbele lijnparel:

Dubbele lijn parel

Ga voor premium met deze dubbele lijn witte parel sieraden set met een ketting en oorbellen. De set heeft twee lijnen zoetwaterwitte parels die samen met Amerikaanse diamanten in het midden zijn geplaatst. Zo creëer je een prachtige sieradenset.

7. Parel enkelbandje:

Parel Enkelbandje

Probeer deze eenvoudige en elegante parelwitte enkelband eens. Het eenvoudige enkelbandje is gemaakt van een zilveren ketting en een enkele witte parel. Je ziet er perfect uit in dit enkelbandje. Probeer dit voor het strand of een andere gelegenheid. Draag ze blootsvoets om de parel goed te laten zien.

8. Enkele parelstreng:

Enkele parelsnoer

Deze kleine witte parelketting met enkele streng ziet er geweldig uit op sari’s of etnische kleding, maar ook op westerse formele kleding. Deze ketting is veelzijdig en daarom een ​​musthave in je sieradencollectie. Enkelstrengs ketting is een klassiek ontwerp dat er zeer verfijnd uitziet.

9. Parel choker:

Parel Choker

Een parelwitte ketting is geweldig als hij klein is. De choker is een prachtige korte ketting die je kunt dragen en die je nek bedekt. De parel choker is een pure ketting die prachtig staat bij western vrijetijdskleding. De bloemen van de choker maken het heel trendy en modieus.

Witte parelsieraden zijn adembenemend en worden vooral door bruiden gebruikt. De witte parels kunnen worden toegevoegd om prachtige sieraden zoals oorbellen en kettingen te maken. Probeer de verschillende sets en ontwerpen uit die beschikbaar zijn. Sommige kunnen eenvoudig maar verbluffend zijn en sommige kunnen uitgebreid zijn.