De unieke en prachtige topografie van het Thane-landschap wordt de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De parken zijn mooi en sfeervol. Maar de term park betekent niet noodzakelijkerwijs dat er alleen natuurparken zouden zijn, er zijn hier ook nogal wat amusements- en fantasieparken, waardoor Thane een zeer populaire plek is voor parken en recreatieplaatsen.

Mooie en populaire parken in Thane met afbeeldingen:

Hier is een lijst met parken in Thane, India.

1. Betaal Master Park:

parken in thane

Het Pay Master Park of Thane is een prachtige attractie. Dit is beoordeeld als een van de meest populaire en goed onderhouden parken in de staat Maharashtra. De groene landschappen, het schone land, de prachtige structuren en de opmerkelijke patronen maken deze plek beroemd en meest bezochte.

2. Kamala Nehru-park (Alibag):

Het Kamala Nehru Park is een van de meest unieke en schattigste parken van Thane. Het is een favoriet onder de kinderen en er komen er elke dag honderden bij. De lange schoen die is gemaakt ziet er erg fascinerend en mooi uit. Het Kamala Nehru-park is tegenwoordig inderdaad een van de mooiste parken van Thane.

3. Shivaji-park:

Shivaji-park

Het Shivaji-park van Thane is bekend bij alle sporters van de staat. Van jong tot jong, jongens komen hier om allerlei soorten sporten te beoefenen. De grond is hier fris, schoon en wordt dagelijks zeer gesnoeid. Het is een geweldig en bekend park en is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze parken in de regio Thane.

4. Powai-natuurpark:

Het Powai-natuurpark is natuurlijk, mooi, verbluffend en prachtig. Het ziet er ‘s nachts het beste uit, vooral wanneer het kleine waterzwembad hier kleine fonteinen ontwikkelt en het begint te gloeien onder de lichten. Mensen komen hier zowel overdag als ‘s nachts en hebben meer dan duizenden bezoekers per jaar. Dit park is geweldig voor degenen die op zoek zijn naar een geweldige avond buiten met familie en vrienden.

5. Jogger’s Park:

Joggers Park

Het Jogger’s Park is waarschijnlijk de meest bekende parken van Thane. Hoe kunnen we de beroemde film Joggers Park die in het jaar 2006 werd uitgebracht vergeten? Het is geweldig om te weten dat de parken van Thane zo populair zijn dat er zelfs films naar zijn vernoemd. Dit park is echter een geweldige plek om te sporten, joggen en lekker lang te rennen. Voor alle fitnessfreaks en atleten is Jogger’s Park of Thane de plek voor jou.

6. Belapur-mangotuin:

De Belapur Mango Garden is een heel bijzonder en natuurlijk begaafd park in Thane. De weelderige groene landerijen, bomen, struiken en struiken maken dit park een prachtige plek om te bezoeken. Niet alleen de natuur, maar ook de rit op een olifant ziet er schattig en aantrekkelijk uit. De olifant is zeker het unieke element van de Belapur Mango Garden.

7. Ammu-waterpark en -resort:

Het Ammu Water Park and Resort is een van de beste pretparken van Thane. Deze plaats blijft meestal druk tijdens vakanties en weekenden. Het is een favoriet onder de kinderen en je zult er altijd een heleboel zien als je er heen gaat.

8. Yazoo-park:

Het Yazoo Park is het beste pretpark dat je in Thane zult vinden. Het heeft een groot aantal attracties en ze zijn allemaal spannend, superleuk en spannend.

9. Vardhman-fantasiepark:

Het Vardhman Fantasy Park van Thane ziet er glorieus en verbluffend uit. De plaats ziet er zo rijk en mooi uit dat het je doet denken aan de sprookjes die je hebt gelezen toen je jong was. Naar dit park komen zal zeker heel leuk zijn.