Сладководните перли са блестящите перли, които откривате, че растат в сладководните региони на света. Те са различни от перлите със солена вода. Те са страхотни по форма и блясък и могат да бъдат и с големи размери. Сладководните перли ви дават чудесен начин да ги добавите към бижута като колиета и висулки.

Най -добрите модели бижута от сладководни перли за жени с изображения:

Нека да разгледаме, тук 9 модерни дизайна на бижута от сладководни перли за момичета. Можете да намерите тези перлени артикули, които ще получат зашеметяващия вид от всички хора.

1. Сладководна перлена гривна:

Гривна от сладководни перли

Наличието на сладководна перлена гривна е прекрасно нещо, тъй като подобрява красотата на ръцете ви. Гривната е изработена от низ от сладководни перли, които са сходни по размер и цвят. Закопчалката на гривната може да бъде метална, златна или сребърна.

2. Квадратни сладководни перли:

Квадратни сладководни перли

Друг чудесен начин да имате перли е да имате чиста форма. Чудесни са тези квадратни или монетни сладководни перлени обеци. Те са различни от обикновените перли и това е уникалното за тях. Формата на тези перли е стилна, а блясъкът е селски.

3. Сладководно перлено колие:

Сладководно перлено колие

Отидете за великолепната сладководна перлена огърлица, която има целия блясък и блясък. Можете да влезете в дълъг или къс огърлица. Тези перли са с кръгла форма и обикновено са бели на цвят. Сладководните перли са доста красиви за гледане.

4. Барокови сладководни обеци:

Сладководни перлени шипове

Купете чифт от тези обеци от сладководни култивирани перли, които са в бароков стил. Обеците са доста елегантни по стил и изглеждат също селски. Обеците могат да се носят с всякакви дрехи. Можете да използвате това за ежедневни излети, както и за добра вечеря.

5. Сладководни перлени шипове:

Сладководни перлени шипове

Шиповете са друг начин за носене на обеци. Това бижу от сладководни перли е най -доброто, което можете да имате за специален повод. Позлатените шипове с перлени капки и кристалите придават сияние и бляскаво усещане. Можете да ги носите за романтична вечеря за рожден ден.

6. Черен сладководен комплект:

Черен сладководен комплект

Влезте в целия комплект бижута, когато купувате сладководни перли. Този комплект от черни сладководни перли има огърлица, обеци и гривна, всички с черните перли. Цветът на перлите изглежда прекрасен и поразителен. Това може да бъде чудесен подарък за жена ви или любим човек за специален повод.

7. Кожена гривна с сладководни перли:

Кожена гривна с сладководни перли

Кожената гривна е модерно нещо, с което повечето млади жени обичат да се кичат. Тази китайска гривна от сладководни перли с кожен макраме е идеална за младата тълпа. Можете да имате кожа във всеки цвят, а перлите могат да бъдат в бяло за контраст. Гривната може да се носи за всеки повод.

8. Булчински гребен за коса с перли:

Булчински гребен за коса с перли

Направете булката да изглежда особено специална в деня на сватбата си с този бляскав гребен за коса от естествени сладководни перли. Гребенът е изработен от ръчно рисувани златни листа и кристали. Сладководните перли, които са част от ръчния гребен, го правят зашеметяващ и блестящ.

9. Сладководен перлен пръстен:

Сладководен перлен пръстен

Направете този ослепителен сладководен перлен пръстен свой собствен и изглеждайте грандиозно в него. Пръстенът с три перли има уникален уникален дизайн. Перлите са култивирани сладководни перли с големи размери. Пръстенът ще изглежда голям на пръста ви, така че можете да сведете до минимум другите аксесоари, които носите.

Сладководните перли са превъзходен начин да изглеждате любезни и сияещи. Тези пръстени, гривни, колиета и т.н. ви дават зашеметяващи ефекти, които дори булките са готови да приемат. Можете да намерите артикули, които ще задоволят всички хора.