Шоколадовите перли идват от Таити и са изключително редки и скъпи. Те са култивирани перли и след това се избелват, за да получат цвят. Перлите вече могат да бъдат боядисани в кафяво. Това създаде пазарна ниша за естествените шоколадови перли и те са обичани от модно съзнателните хора. Вижте прекрасните бижута, които изброихме тук и използват шоколадови перли.

Най -лъскавите бижута от шоколадови перли за дами със снимки:

Нека да видим тази перла, тя е най -очарователната и също така красива. Тук показахме топ модели бижута на шоколадовите перли за момичета. Тези дизайни трябва да променят външния ви вид толкова традиционно

1. Обеци с шоколадови перли:

Обеци с шоколадови перли

Вземете тези великолепни обици с перлени шоколади, които са в обръч. Обеците идват с диаманти на върха. Тази комбинация от диаманти и перли прави обеците зашеметяваща двойка. Цветът на шоколада на перлите е великолепен и привличащ вниманието.

2. Висулка с шоколадова перла:

Висулка с шоколадови перли

Вземете чисто шоколадово перлено колие, което е пасианс. Тази готина висулка с перлена огърлица е чудесна за прости и зашеметяващи ефекти. Можете да вземете шоколадовата перла с вериги от бяло злато, злато или сребро. Ефектът на шоколадовите перли е блестящ. Сдвоете този висулка с обеци от същия тип.

3. Перлена гривна:

Перлена гривна

Изглеждайте невероятно в тази гривна от естествени шоколадови перли. Тази тройна нишка шоколадова перлена гривна се предлага с различни нюанси на кафяво. Гривната има и стилна метална дръжка. Чистите шоколадови перли са блестящи на сянка и блясък.

4. Шоколадов перлен пръстен:

Шоколадов перлен пръстен

Вземете си този шоколадов таитянски перлен пръстен, който е поставен върху 18 карат злато и диаманти. Зашеметяващият пръстен с шоколадова перла е спиращ дъха и ще изглежда богат на пръстите ви. Комбинацията от диаманти и шоколадовата перла е красива и е задължителна за всички.

5. Колие с шоколадова перла:

Колие с шоколадови перли

Перфектни бижута от таитянски шоколадови перли с диаметър 11 мм са това, което трябва да получите, ако обичате хубавите неща. Това бижу с шоколадова перла с една нишка е класическо парче и ще изглежда страхотно върху вашите дрехи. Комбинирайте го с обикновени перлени обеци и ще удивите всички наоколо.

6. Колие с перлени огърлици:

Перлено колие от клъстер

Зашеметяваща перла от бял шоколад и черни шоколадови перли е чудесно бижу, което трябва да имате в колекцията си. Това клъстерно колие е изящно парче, което ще ви хареса да носите за всички важни поводи. Перлите са групирани заедно, за да образуват хубав куп, който прилича на струпване.

7. Перла от тъмен шоколад:

Перла от тъмен шоколад

Направете ръчно изработена гривна с тези перли от тъмен шоколад. Шоколадовите перли са известни навсякъде и изглеждат зашеметяващо. Тази ръчно изработена гривна е това, което можете да носите за всеки повод. Изпробвайте този привлекателен цвят, тъй като той се съчетава с почти всеки вид и цвят на дрехата. Простата гривна е перфектна за всички размери.

8. Обеци с перлени капки:

Перлени капки обеци

Изпробвайте тази прекрасна 3 -цветна шоколадова хрупкава перла с обеци. Трите различни нюанса на шоколадовите перли са част от всяка обеца. Това отстъпва място на красив комплект обеци, който изглежда страхотно за всички. Кръглите перли, използвани в обеците, са великолепни.

9. Две перлени пръстени:

Две перлени пръстени

Моден обрат към нормалния пръстен е този пръстен с два шоколадови перли с диаманти. Сребърният пръстен е с абстрактен дизайн и изглежда наистина страхотно. Странният дизайн ще бъде обичан от хора, които обичат фънки бижута и изкуство.

Шоколадовите перли са красиви и привличат вниманието. Тъй като са редки, те са много скъпи. Бижутата, направени от шоколадови перли, обаче си заслужават цената. Ще получите обеци, бижута и други предмети като гривни и др.