Nagelkunst heeft de afgelopen jaren een enorme vorm aangenomen. Je moet veel variaties in nail art zijn tegengekomen. Een zeer bekende vorm van het versieren van nagels naast nail arts is het dragen van nageljuwelen via nagelpiercing. Nagelpiercing is tegenwoordig heel gewoon geworden. Je kunt nagelpiercing thuis uitproberen door een paar eenvoudige stappen te volgen.

nagel piercing

Onthoud echter dat als je nagels broos of niet lang genoeg zijn, je nagelpiercing moet vermijden. Broze nagels zijn geen goede kandidaten voor nagelpiercing. Je nagels worden er alleen maar zwakker van. Je moet ook altijd vermijden om te zware sieraden op de nagels te dragen, omdat dit veel druk uitoefent op de wortels van de nagels en ze vatbaar maakt voor afbrokkeling of plotselinge breuk. Vergeet na een feestje of avondje uit de nagelsieraden niet te verwijderen. Je kunt per ongeluk een bepaald deel van je nagels afscheuren als je nagelsieraden aan je kleding blijven kleven. Wees dus altijd voorzichtig bij het dragen van nagelsieraden.

Nagelpiercing thuis Stap voor stap proces:

Laten we nu eens kijken hoe gemakkelijk je een professionele nagelpiercing kunt doen in 9 eenvoudige stappen:

Dingen die nodig zijn:

1. Nagelboor – dit is een handboormachine waar we het hier over hebben. Er zijn ook elektrische of op batterijen werkende boormachines, maar voor een normale nagelpiercing heb je die niet nodig.

2. Basislaag / nagelversterker

3. Nagellak

4. Toplaag

5. Nagelbuffer

Stap 1: Begin op een schoon, verfvrij en gepolijst nageloppervlak. Zorg ervoor dat er geen basislak of een andere kleurlaag op uw nagels zit. Dit dient bij voorkeur te gebeuren na een goede manicure.

Nagelpiercing 2

Stap 2: Een speciale apparatuur genaamd nagelboor is verkrijgbaar bij nailart-winkels die door professionals wordt gebruikt om nagels te doorboren. U kunt deze apparatuur ook online kopen. Natuurlijk, zelfs als je geen professional bent, kun je onze post nog steeds volgen en een nagelpiercing bij je thuis doen met een nagelboor.

Nagelpiercing 3

Stap 3: Zorg ervoor dat u tijdens het piercen niet te veel druk uitoefent. U kunt in de huid van uw vinger prikken. Wees voorzichtig met een boormachine. Het is een verkeerd concept dat je te veel druk moet uitoefenen.

Nagelpiercing 4

Stap 4: Begin de boor langzaam naar links en naar rechts te draaien door een beetje druk uit te oefenen op de nagel vanaf de andere kant. Doe altijd een nagelpiercing vanaf de binnenkant of de andere kant van de nagels.

Nagelpiercing 5

Stap 5: Blijf de boor aan beide kanten draaien totdat je een gat in je nagels hebt gemaakt. Zorg ervoor dat de boor volledig naar binnen en naar buiten gaat.

Nagelpiercing 6

Stap 6:

Neem een ​​buffer en polijst de zijkanten van de nagel. Buff rond het zo gecreëerde gat.

Nagelpiercing 7

Stap 7:

Breng een basecoat of een nagelversterker aan. Dit voorkomt dat de nagel en de piercing die zo zijn ontstaan, verslijten of afbreken.

Nagelpiercing 8

Stap 8: Breng je favoriete nagellak aan of creëer de nail art die je gepland hebt. Gebruik een topcoat om de nail art af te dichten of nagellak voor glans en bescherming.

Nagelpiercing 9

Stap 9: Neem ten slotte een sieraad voor nail art en steek het door het gemaakte gat. Druk op de ring van het nail art sieraad om het strakker te maken.

Nagelpiercing 10

Je kunt meer dan één nagelring in het gat aanbrengen zoals ik heb gedaan. Dit hangt natuurlijk af van hoe groot je gaatje is. Probeer de nagel niet te zwaar te maken met nagelsieraden.

Nu kun je je nageljuwelen gemakkelijk sporten met de bovengenoemde stappen. Ik hoop dat je ons artikel leuk vond en nagelpiercing wilt uitproberen. Laat hieronder wat reacties achter.