Облеклата, изработени от коприна, са много царствени, на външен вид и външен вид. В същото време имате изключителната лекота и комфорт да го носите, когато сте у дома. Те са подходящи за всички сезони и ви карат да се чувствате съответно, без да се отказвате. Имате разнообразни опции за избор от ярки цветове и модели.

Най -новата и най -добра копринена пижама за дами през нощта:

Ето някои от Топ 9 копринени пижами, които да разгледате.

1. Дамска копринена пижама с богата бронзова сянка:

Богата копринена пижама с бронзова сянка

Тази луксозна дълга копринена пижама за жени определя мекотата и комфорта. Можете да усетите качеството на невероятно готиния копринен материал с дълги ръкави. Той има назъбена яка и преден джоб на гърдите с копче отпред.

2. Дамска копринена пижама с тъмна джунгла

Дамска копринена пижама с тъмна джунгла

Това е дамска копринена пижама, изработена от гладка тъмна копринена материя. Той се отличава с мистериозно тъмни щампи на джунглата по цялото тяло. А горната част е завършена с лъскави седефени копчета.

3. Комплект от копринена пижама с контрастна подстрижка:

Контрастен комплект от копринена пижама

Това е най -добрият луксозен дизайн сред дамските копринени пижами. Това е перфектното нощно облекло с класическа ориентация с добавена грация. Това е двукомпонентен копринен пижамен комплект, изработен от 100% коприна от 22 грама копринено тегло.

4. Копринена пижама с къс кръгъл деколте:

Копринена пижама с къс кръгъл деколте

Тук получавате 100% копринени пижами от най -високо качество, без ръкави с регулируеми презрамки за спагети. Има късо кръгло деколте с лъжичка. Състои се и от модел с отворен гръб със събрана еластична талия.

5. Дамска копринена пижама с дълги ръкави:

Дамска копринена пижама с дълъг ръкав

Това е перфектният дизайн на черна копринена пижама както за летния, така и за зимния сезон. През зимата тази материя ви прави уютни с усещането си за топлина. А през лятото той ближе потта ви, карайки ви да се чувствате прохладни и удобни. Изработена е от 100% коприна 22 Momme копринен плат.

6. Копринена пижама от три части за жени:

Копринена пижама от три части за жени

Разгледайте тази червена копринена пижама за дами, които имат пълни ръкави с плътен модел. Има материалния състав от полиестер с V-образна яка. Тези пижами с пълна дължина са идеални за всички сезони като лятото, а също и есента.

7. Дамска пижама от коприна с два джоба с дълги ръкави:

Дамска пижама от коприна с два джоба с дълъг ръкав

Вземете най-доброто от колекцията от пижами от розова коприна от две части. Има V-образно деколте с назъбена яка. Дългите ръкави са комбинирани с двустранни джобове със затваряне отпред.

8. Копринена пижама с опции за колан:

Копринена пижама с опции за колан

Разгледайте най -новото от колекцията от бели копринени пижами за жени, което има готина характеристика на копринен колан с две примки за колан. Изработена е от 100% чиста коприна с дълги ръкави с два сгънати маншета и назъбени яки. Състои се и от широки панталони с панделка на събраната еластична талия.

9. Момичешка секси и дизайнерска копринена пижама:

Момичешка секси и дизайнерска копринена пижама

Открийте най -добрите копринени пижами за момичета, които са твърде секси на външен вид. Тези пижамни комплекти са украсени с апликации от дантела в предната част на гърдите и деколтето. Той има уникален дизайнерски модел както на врата, така и на ръкавите. Има дълги панталони, изработени от висококачествена копринена материя.

Имате дълги панталони и също така като къси панталони с модерни копринени върхове. Ще получите модели тип риза с яка и също така като презрамки с V деколте. С лекотата на избор, вие също имате право да носите костюма без никакви затруднения. Хайде, вземете най -добрия днес, който ви подхожда. За мъжете имате отличния избор да подарите тази копринена пижама на любимите си хора.