We kennen allemaal het belang van een mooi gemaakt plafond. Ook wel de “vijfde muur” van een kamer genoemd, het plafond is geen functioneel element, maar speelt ook een sleutelrol bij het verbeteren van de algehele esthetiek. Als u een opvallend plafond wilt dat direct de aandacht van iedereen trekt, dan zijn plafondbloemontwerpen geweldige ideeën die altijd blijvende indruk maken!

Beste valse plafondbloemontwerpen

Hoewel het concept van bloemmotieven voor plafonds niet erg nieuw is, heeft het gebruik van verschillende materialen, texturen en lichteffecten ze tot een van de meest populaire keuzes in moderne huizen gemaakt. Dus als je bereid bent om op veilig te spelen en een spectaculaire plafondshow voor je gasten te creëren, moet je deze 10 nieuwste Floral False-plafondontwerpen eens bekijken.

Laatste valse plafondbloemontwerpen:

Hier zijn onze 10 eenvoudige en beste plafondbloemafbeeldingen voor uw huis om inspiratie op te doen. Laten we ze eens bekijken.

1. Beste plafondbloemontwerp:

Beste plafondbloemontwerp

Hier is een vals plafondontwerp dat een grillig effect aan uw interieur toevoegt. Het trio bloemen is gemaakt van acrylmateriaal en hangt aan de bovenkant van het plafond. Boven de bloembladen zijn lampen bevestigd voor een magisch gevoel. Zelfs bij daglicht zijn de witgekleurde bloemen goed zichtbaar tegen de donkerbruine achtergrond van het plafond.

2. Pop-plafondbloemontwerpen:

Pop-plafondbloemontwerpen

Bekijk deze eigentijdse pop-plafondkunst in bloemdessin. De bloemen met vier bloembladen zijn artistiek ontworpen om meerdere perspectieven te bieden. Vier halvemaanelementen zijn samen gerangschikt om dit innovatieve patroon te vormen. Terwijl de centra in het wit worden gehouden, zijn de buitenste delen omhuld met verschillende kleuren om dit schitterende effect te produceren.

3. Gipsplafondbloemontwerpen:

Gips Plafond Bloem Ontwerpen

Als je altijd al gefascineerd bent geweest door het idee van een betoverde tuin, dan is dit gipsplafondontwerp een geweldig idee. Het bloeiende bloemdessin is aangeraakt met pastelkleurige verf om dit prachtige middelpunt op het valse plafond te produceren. Je kunt groen gekleurde lichten op de bloembladen en witte bollen rond de cirkel toevoegen om het tot leven te brengen.

4. Plafondcementbloemontwerp:

Plafond Cement Bloem Design

Cement bloemsierkunst is heel gebruikelijk in veel Indiase huishoudens. Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook zeer onderhoudsarm. Hier is zo’n artistiek patroon, gemaakt door een bekwame metselaar. De perfect symmetrische bloemblaadjes wisselen elkaar af voor een illusionair effect. Er kan een ventilator of lichthouder tussen worden geplaatst om de spot te gebruiken.

5. Bloemplafondontwerp voor hal:

Bloemplafondontwerp voor hal

Hier is een mooi plafondmedaillon gemaakt voor uw woonkamer. Het is gemaakt met gips van Parijs materiaal en is kant-en-klaar met behulp van een mal. De bloembladen zijn met de hand beschilderd in roze tinten en de rand is uitgevoerd in een gedempte gouden kleur. Het hele stuk is kant en klaar en kan direct op de locatie worden bevestigd.

6. Eenvoudig bloemplafondontwerp voor woonkamer:

Eenvoudig bloemplafondontwerp voor woonkamer

Als u op zoek bent naar een eenvoudig, maar stijlvol bloemenplafond, dan is dit ivoorwitte ontwerp precies wat u nodig heeft! Dit op lotus geïnspireerde patroon is gemaakt van gips en gebruikt de wet van symmetrie en geometrie om deze knaller te produceren. Je kunt voor verlichting gaan of ervoor kiezen om het rustig te houden. Het toevoegen van een houder voor een kroonluchter kan zijn schoonheid naar een heel nieuw niveau tillen.

7. Nieuwste bloemenplafondontwerp met spiegels:

Nieuwste bloemenplafondontwerp met spiegels

Muurschilderingen winnen snel aan populariteit en dit ontwerp is daar een goed voorbeeld van. Het effen witte verlaagde plafond is decoratief gemaakt door deze reflecterende spiegels in een unieke opstelling toe te voegen. Het resultaat is een spectaculaire bloemenshow die je altijd naar het dak wil laten staren. De opstelling van spiegels naast elkaar geeft een geweldige uitstraling aan de hal.

8. Huisplafond bloemontwerp:

Huis Plafond Bloem Ontwerp

Je liefde voor bloemen zal waarschijnlijk verdubbelen met dit ontwerp. Het realistische 3D-behang is een ander concept in het segment van valse plafonds. Een bedrukt papier is uitgespreid op het plafond en de achterkant ervan, LED-lampen zijn bevestigd. Als je de lichten aandoet, kun je getuige zijn van de magie wanneer de elementen op het papier leven beginnen te nemen!

9. Plafondbloem geschilderde ontwerpen:

Plafond met bloem geschilderde ontwerpen

Dit is een prachtig plafondontwerp dat is gemaakt met gipsplaten. Het bloemvormige ontwerp is vergroot om het over de lengte en breedte van de kamer te verspreiden. Door licht onder de bloembladen toe te voegen, kun je de juiste sfeerverlichting in de ruimte creëren. Je kunt zelfs voor gekleurde lampen gaan om visueel drama in je huis te creëren.

10. Decoratie van plafondbloemen:

Plafond Bloemen Decoratie

Dit is een geweldig kunstwerk dat het beste van gips en decoratief glas combineert. Het is ideaal voor grote kamers voor maximale zichtbaarheid van deze schoonheid. Je kunt zien hoe de concentrische bloemvormen zijn ontworpen in witte en glazen materialen. De rest van het dak kan worden geaccentueerd met hetzelfde ontwerp om uw gasten WOW te geven.

Dus, wat vind je van onze nieuwste collectie plafondbloemontwerpen? Vind je ze leuk? U kunt uw ontwerper om meer van dergelijke ideeën vragen, die kunnen worden gecombineerd met de rest van uw interieurkleurenschema’s. Als je niet van geverfde daken houdt, ga dan voor van kleur veranderende lichten om achterover te leunen en van de show te genieten. Deze bloemenpatronen sieren niet alleen je kamers, maar onthullen ook je liefde voor de natuur!