Важна информация за работа с гаражни плочки

В съвременния дизайн на къща не бива да се подценява нито една стая. И банята, и мазето трябва да бъдат стилно и функционално интегрирани в останалото обзавеждане. Има много фактори, които трябва да се вземат предвид. От една страна, това гарантира най -ефективното използване на пространството. Освен това, човек е научил от дългогодишния опит, че плавните преходи между различните стаи и усещането, че те са подчинени на единна концепция придават на живота у дома спокоен характер.

Изберете предимно подовите плочки според собствения си вкус 

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска полагане на дърво

Черпете вдъхновение от визуални източници 

Полагане на сини гаражни подови плочки шахматна дъска

Отговарят на техническите изисквания 

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска полагане безопасен под

Имайки това предвид, бихме искали също да разгледаме дизайна на гаража. В допълнение към основната си функция, тази област може да поеме и други подобни функции. Разширете жилищната си площ и се почувствайте много спокойни и удобни и тук. В гаража няма място за много мебели и аксесоари. Удобен характер, който също пасва на останалата част от интериорния дизайн, трябва да се постигне предимно чрез дизайна на пода и стената. Поради тази причина изборът на правилните подови плочки за гараж играе много важна роля в крайния резултат. В тази статия ви предоставяме просто ръководство за това как да направите успешен избор сред всички налични опции за подови плочки.

Комбинирайте естетика и сигурност 

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска полагане на цветни проби

Подарете на колата си нещо добро

Маркирайте подовите плочки на гаража Поставете шахматната дъска

Решете между готово или персонализирано решение

Първото решение, което трябва да вземете, е дали да купите готови плочки или да направите специално решение за вашия случай. По принцип изборът на пазара трябва да е достатъчен, за да се спрете на нещо готово. В някои специални случаи това може да не е така. Възможно е гаражните плочки да отговарят на специални изисквания. Освен това в някои гаражи може да се очаква много влага и други трудни условия. Във втория случай трябва да изберете особено устойчиви гаражни плочки.

Планирайте етажа на гаража с помощта на компютърен софтуер

гаражните плочки маркират мястото за паркиране на пода на облицованата с плочки шахматна дъска

Положете правилно 

Професионално полагане на гаражни плочки в паркетните плочки на гаража

Задайте правилните приоритети

Гаражните плочки имат различни предимства. Те се произнасят по различен начин. Някои гаражни плочки се монтират по -лесно от други. Има по -сложни и по -прости форми. Някои гаражни плочки разхлабват пространството, а други създават безпроблемен вид. Някои плочки са по -здрави, други са по -лесни за грижи. Направете списък с приоритетите си и изберете най -добрия вариант за себе си.

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска охрана

Изберете силни цветове за гаража 

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска сигнал червен

Пластмасови плочки или килими?

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна цветна шарка

Планирайте инсталацията

За да вземете правилното решение при избора на гаражни плочки, трябва да ги планирате много добре предварително. Има дори компютърни програми, които могат да ви помогнат с това. Възползвайте се от тази възможност да експериментирате с формата, размера, текстурата и цвета на гаражните плочки. Така имате окончателен визуален образ и можете да започнете да търсите подходящи плочки. Направете списък с оферти, които отговарят на вашите визуални нужди. След това можете да направите втори, по -тесен избор, като се ръководите от практически критерии.

Рамкирайте важни области 

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска без риск от подхлъзване

Правилният материал

Кой материал е подходящ за вас, разбира се, до голяма степен зависи от практическите предимства, на които искате да се насладите. Често се използват плочки, изработени от синтетични материали. Те са лесни за грижи, могат да имитират различни текстури, но не винаги са най -устойчивото решение. Керамичните плочки са много по -лесни за грижи и по -устойчиви. Поради това те имат по -висока цена.

Третата възможност, на която бихме искали да привлечем вниманието ви, са специалните плочки, които идват с лепило. Те са много лесни за инсталиране и имат гланцово покритие и обикновено не изискват преработка толкова често, колкото другите видове плочки.

Всяко начало е трудно 

Полагане на гаражни плочки върху шахматната плочка на пода на гаража

Помислете за крайния резултат

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматно шахматно

Смятаме, че тези три варианта са най -добрите за гаражните плочки. Всички останали не са толкова лесни за грижи и те също не са достатъчно устойчиви.

Нашето ръководство за правилния подбор на гаражни плочки няма толкова много точки, тъй като тези плочки не са прекалено сложна задача, но трябва да отделите време за всяка стъпка. Не вземайте прибързани решения, защото подът в гаража се използва много силно и подмяната на плочките е тромава и свързана с много разходи.

Проста система за щракване

Полагане на подови плочки на гаражни подови плочки шахматна дъска лилаво

гаражни плочки гаражни подови плочки шахматна дъска сиви стъпала

Преминете през някои идеи и варианти със софтуера и едва след това започнете действителната работа 

гараж плочки гараж подови плочки софтуер за полагане на шахматна дъска

Няма опасност от подхлъзване

Поставяне на плочките на шахматната дъска заедно

Следният видеоклип може да ви помогне 

Малко личен опит не вреди

Добър успех при полагане на PVC плочки !