Изборът на правилната плочка е изкуство и чудесен начин да промените начина, по който изглеждат нашите бани, и има различни дизайни на плочки за баня, използвани за различни размери, а правилната може да направи вашата малка баня да изглежда просторна. Баните могат да бъдат големи или малки, а плочките помагат да се създаде драматичен ефект, когато са проектирани внимателно. Превъртете надолу, за да разгледате 25 -те най -добри дизайна на плочки за баня, които са идеални за вашето пространство.

Модерен дизайн на плочки за баня

Модерни дизайни за плочки за баня в Индия:

Ето нашите 25 прости и най -добри плочки за баня с изображения, показани по -долу. Нека да ги разгледаме.

1. Дизайнерски плочки за баня Дизайн:

Дизайнерски плочки за баня

Тук виждаме модерна баня с красиво шарени плочки за баня в комбинация от бяло и сиво, които могат напълно да трансформират цялостния облик на вашата баня и да ви накарат да се чувствате спокойни и спокойни след тежък работен ден. Има свободно стояща вана с достатъчно място за вдлъбнатина за всички ваши тоалетни принадлежности. Великолепните геометрични шарки добавят допълнителен интерес, като му придават уникален вид с фин и елегантен допир и придават на пространството целия характер, от който се нуждае.

2. 3D плочки за баня:

3d плочки за баня

Тази красива баня в синьо ни показва как можем да превърнем интериора на нашата баня в невероятен пейзаж и да го оживим. Виждаме готини плочки за делфини за баня със зашеметяващ 3D ефект, който ни показва как делфините изскачат от стените и ни създава впечатление, че сме заобиколени от вода. Ако търсите вдъхновение за декора на баня, тези плочки правят отлични творчески алтернативи на традиционните 2D плочки, които обикновено се използват.

3. Дизайн на текстурирани плочки за баня:

Текстурирани плочки за баня

Тук виждаме популярни плочки за баня с текстуриран дизайн, който изскача от стените, и това, което ги прави незабавно любими, е, че тези дизайни могат да бъдат персонализирани и се създават безброй модели. Тези светли и тъмни нюанси на великолепни сиви се предлагат в 3D плочки, а стената е красиво допълнена от тъмния под и бялата вана. Тази текстурирана стена е чудесен начин да ви даде модерен дизайн на баня, обичан от всички.

4. Баня с мраморни плочки:

Баня с мраморни плочки

Това е зашеметяваща вана с мраморен ефект със съвременни плочки за баня, която е универсален избор и има вечна стойност, тъй като изглежда елегантна и елегантна. Вените на мраморния под са перфектно съчетани със стенните плочки в банята и са подходящи за тези, които обичат съвременния дизайн. Тези плочки са чудесен избор за малки бани с изобилие от естествена светлина, което прави мястото да изглежда светло. Изборът на цветове придава на тази баня чист вид и има интериор, който никога няма да излезе от мода.

5. Баня с дървени плочки:

Баня с дървени плочки

В тази минималистична баня виждаме модерни плочки за баня, които са комбинация от хладни сиви венирани плочки, съчетани с топли тонове дърво и това придава голяма дълбочина на интериора. Плочките наподобяват дърво и са изработени от керамика или порцелан. Те са не само достъпни, но са издръжливи и са водоустойчиви. Този душ с дървена тематика и порцеланови плочки прави чудесна комбинация с богато украсена вана и двойни мивки.

6. Керамични плочки за баня:

Керамични плочки за баня

Тук виждаме бежови плочки за баня с душ кабина и огромна вана, която прави целия декор да изглежда елегантен и елегантен. Красиви произведения на изкуството са изложени по стените, плаващ рафт, мивки със стилни кранове и светлинни принадлежности, които правят зашеметяваща комбинация и със сигурност ще превърнат тази баня в хит, създавайки модерен дизайн, обичан от всички.

7. Каменни плочки за баня Дизайн:

Каменни плочки за баня

Този дизайн се харесва най -вече от всички заради своята простота и приглушени цветове. Декорът на Stonewall се харесва с изискания си стил на дизайн, който е съчетание от модерен, както и съвременен стил. Сивите нюанси отговарят перфектно на този декор и правят зашеметяващо изявление с плаващите си рафтове и килим, които се съчетават добре един с друг, а единственият цвят на цветовете тук е присъстващата зеленина. Тези готини плочки за баня с по -здрав и остър дизайн показват безкрайна привлекателност и са идеални за използване в малки пространства.

8. Фантастични плочки за баня:

Фантастични плочки за баня

Тук виждаме монохроматична бяла баня, която със сигурност ще предложи спокойно и спокойно изживяване с чистата си елегантност. В интериора има много бял цвят, вдъхновен от лукс в стил СПА, а единственото прекъсване в тази цветова схема е зеленината и красивите тъмносиви плочки с подови настилки. Цялата баня има шикозен външен вид със стилни черни кранове. Елегантната симетрия в решетъчните плочки за баня с изобилен свеж въздух и естествена светлина придават освежаващ вид на пространството.

9. Дизайн на декоративни плочки за баня:

Декоративни плочки за баня

Влезте в тази очарователна баня от порцеланови плочки с бляскав интериор, която е чудесен начин да подправите банята си и идеално място за почивка. Тези комбинирани плочки в черен и златист цвят са точно такива, каквито човек би искал да има. Златните кранове за мивка и декоративните аксесоари за баня допринасят за красотата на тази баня, придавайки й личен щрих и луксозен вид. Това, което прави този дизайн по -специален, е естествената светлина, която преминава през стъкления прозорец, създавайки изискан стил на дизайн.

10. Традиционни плочки за баня:

Традиционни плочки за баня

Тук виждаме баня в традиционен стил в селска къща с модерен обрат, която е проста и практична с двойна мивка и двойни огледала. Декоративната настилка с обикновени плочки за баня, която има малки шарки, идеално допълва банята в минималистичен стил. Декорът е прост и в момента, в който влезете, човек се чувства ободрен, тъй като всички елементи прекрасно се смесват.

11. Печатни плочки за баня:

Печатни плочки за баня

Тук виждаме красиви отпечатани картинни мозаечни плочки за баня от едната страна на стената на банята с привличащи вниманието сложни шарки. Бялата мивка и вана в тази баня в бежов цвят допринасят за красотата на тази двуцветна баня. Плаващият черен и бежов плот осигурява достатъчно място за съхранение. Това, което прави тези плочки с дигитален печат популярни, е впечатлението им с висока разделителна способност и има голямо разнообразие за избор за всеки.

12. Сиви дизайни на плочки за баня:

Сиви плочки за баня

Тези готини плочки за баня в сиво са сигурен победител с минималистична цветова схема с нюанси на сивото от светло до тъмно. Тези неутрални плочки в сив цвят показват, че това е един цвят, който върви с всичко и ни помага да се отпуснем. Този класически нюанс създава усещане за спокойствие и е популярен цвят за оформяне на баня. Това е сянка, която осигурява приятна фокусна точка в тази баня с естествена светлина и придава на вашата баня допълнителен визуален удар.

13. Сини плочки за баня:

Сини плочки за баня

В тази баня виждаме малки стенни плочки за баня със сини квадратчета, които са успокояващи за гледане. Тази вана с изцяло синя мозаечна плочка придава спокоен и спокоен вид и ви напомня за плажа и океана. Стилно добавя дълбочина със своята простота. Има вдлъбнатина за съхранение на тоалетните принадлежности, а зеленото растение в саксия осигурява единствения цвят. Това е един цвят, който ще продължи да изглежда стилно в продължение на няколко години напред.

14. Бели плочки за баня Дизайн:

Бели плочки за баня

Тук влизаме във вана със стандартна изцяло бяла цветова схема в плочките за домашна баня, която често срещаме в малки бани. Това е баня в минималистичен модерен стил с голяма вана. Стените и подът са бели, като единственият контраст се предлага от прозорци в черен цвят, решетка в саксия и ниска дървена подложка за крака. Декорът използва прави линии и създава впечатление за свеж и чист.

15. Черни плочки за баня:

Баня с черен керемида

Това е драматично изглеждаща баня от стъклени плочки с привличащи вниманието шарки с шестоъгълна форма. Черното е цвят, наричан елегантен и елегантен. Тук виждаме как тази баня в черен цвят излъчва чист лукс с интериорния си дизайн и макар и проста създава впечатлението, че е висококачествен декор с перфектно балансиран дизайн. Плочките имат елегантен вид, а геометричната форма предлага модерен вид и е страхотна, придавайки на банята освежаващ вид.

16. Зелени плочки за баня дизайн:

Зелени плочки за баня

Никой, който може да устои, да не хареса тази прекрасна баня с керемидени плочки с великолепни лъскави ярко оцветени плочки. Тази баня със зелена тематика с големи плочки за баня изглежда чиста и създава впечатление, че сте в тропическо убежище и със сигурност ще озелените от завист тази баня!

17. Розови плочки за баня:

Розови плочки за баня

Всеки обича чистата елегантност на тези красиви луксозни плочки за баня в тази минималистична модерна розова баня с нейните розови нюанси и женствен усет. Човек със сигурност ще се наслади на този прост дизайн, който изразява мир и спокойствие. Това е един от най -добрите избори за минималистичен вид с успокояващ розов фон в прекрасна обстановка с аксесоари за баня и свещи, способни да учудят един с простотата на елементите си.

18. Баня с кафяви плочки:

Баня с кафяви плочки

Тук виждаме класически и съвременни модерни плочки за баня с уникален дизайн, който озарява пространството. Тези плочки имат прекрасен дизайн в прекрасно кафяво и са шедьовър, който покрива стената с характерен блясък. Бялата мивка и вана са контраст с тъмнината на цвета на плочките. Спиращата дъха стена от плочки може да се впише във всяка стилистична тенденция и има огледало, умело поставено, за да създаде впечатление, че банята е по-голяма, отколкото е в действителност.

19. Баня с тъмни плочки:

Баня с тъмни плочки

Това е великолепна баня с тъмни домашни плочки за баня и мрачен интериор, осеян с тъмни цветове. Тъмната текстура е най -трансформиращият елемент, който придава на плочките с големи квадратчета изискан вид, съчетан с подови плочки от тъмно шифер. Бялата плаваща мивка спестява място и е чудесен контраст в този дизайн на банята. Интериорът ни показва колко красив може да бъде минимализмът, като ни показва страхотно използване на малко пространство. Това е елегантна и компактна баня, която ни дава зашеметяваща вана със смелия си дизайн.

20. Дизайн на цветни плочки за баня:

Цветна плочка за баня

Тук виждаме супер готина баня, наподобяваща дъга, със забавни мозаечни плочки, които правят голяма разлика с пръскащите се цветове. Оформянето на тази най -нова плочка за баня може да бъде изключително авантюристично и със сигурност ще се изплати, тъй като можете да се сбогувате с скучните бани. Плочките са сдвоени с двойна мивка и вана в бяло. Цветните плочки с привличащи погледа шарки ви дават вдъхновяващи вани, които никога не бихте искали да напуснете.

21. Плочки за баня от слонова кост:

Плочки за баня от слонова кост

Този фон от плочки от слонова кост в тази баня осигурява нестандартна цветова схема, която граничи между мека и смела. Неутралният декор на тези нови плочки за баня изглежда естествен и изискан, когато е съчетан с красиво отворени рафтове и деликатна декоративна висяща светлина. Цялата обстановка изглежда фина и елегантна и е просто перфектна за тази баня, придавайки й безкрайно усещане.

22. Дизайн на плочки за баня в злато:

Златни плочки за баня

Тук виждаме баня, достойна за кралски особи, с пръски блестящи златни плочки. Светлинното осветление в стил фенер върху плочките със златист цвят придава на цялата обстановка усещане за реколта. Тъмният плот с мивка и цветът, осигурен от зеленината, допълнително подчертават красотата на тези модерни плочки за баня. Богато украсеното огледало добавя фокус към тази епична баня и със сигурност ще направи зашеметяващо изявление.

23. Плочки за баня Kajaria:

Плочки за баня Kajaria

Тук виждаме баня с остъклени стъклопакети в различни цветови тонове и шарки, подобни на банята от марокански плочки от Kajaria, които са известни с работата си, детайлно описана с съвършенство. Модерните печатни дизайни в различни цветове и шарки привличат вниманието и допълват кръглото огледало и декора на банята с бяла суета и вана с нокти. Плочките за баня отговарят на декора и със сигурност ще направят зашеметяващо стилно изявление.

24. Somany плочки за баня:

Somany плочки за баня

В тази баня виждаме плочки от пода до тавана, за разлика от тези, които обикновено виждаме. Тези плочки, които са до тавана, могат да направят дори малка баня да изглежда просторна. Това впечатление за големина възниква поради непрекъснатостта на плочките. Осветлението също играе жизненоважна роля в създаването на илюзия за пространство. Подовите плочки в банята са големи квадратчета, подобни на тези на стената. Плаващата суета с голяма бяла вана добавя външния вид на този декор, придавайки му модерен вид, обичан от всички.

25. Дизайн на плочки за баня Johnson:

Плочки за баня Johnson

Това са керамични плочки, които се предлагат в голямо разнообразие от цветове, шарки и текстури. Тези плочки са подходящи както за модерен, така и за традиционен интериор. Тук виждаме прост двуцветен дизайн на плочки, който допринася за простотата на декора. Бялата вана, сдвоена, е сдвоена с табуретка с три крака, за да поставите вашите кърпи за баня. Обикновените плочки за баня са стъклен порцелан, без микроби и без петна с интериорен дизайн, който показва, че банята може да бъде проста, стилна и практична.

Можете да трансформирате или проектирате банята на мечтите си, без да нарушавате бюджета на плочките, тъй като има безкрайни възможности. Уверете се, че сте избрали цвят на плочки, който ще допълни боята на стените ви, а също така имайте предвид, че това е нещо, на което можете да се насладите дългосрочно, избягвайте импулсивен избор. Вижте стилните дизайни на плочки за баня, налични в различни нюанси и шарки и се пригответе да направите зашеметяващо изявление с вашите вдъхновяващи плочки за баня, които ви помагат да се отпуснете и да имате драматично усещане.

Източник на изображението: 1