Кой не обича възможността да представи вкуса си в дома си? Всички се концентрираме върху декора, дизайна на стаите, мебелите и т.н., но всички сме склонни да забравим жизненоважната част от домовете си, подовите настилки! Със списъка с дизайни на подови плочки в тази статия можете да имате обща представа за това какво искате в интериора на вашата къща.

Интериорът на всяка къща е представяне на нашата визия и как очакваме тя да бъде. Цветовата палитра, мебелите и подовите настилки комбинират едно красиво място, което наричате дом. Прегледайте дизайна на подовите плочки в тази статия, който можете да приложите във всяка стая във вашата къща.

Най -новите дизайни на подови плочки

Най -добрите дизайни на подови плочки за къща:

Ето нашите 25 прости и модерни дизайна на подови плочки със снимки. Нека да ги разгледаме.

1. Дизайн на подови плочки за спалня:

Дизайн на подови плочки за спалня

Пространството, където прекарвате по -голямата част от времето и представлява вашето настроение, е вашата спалня. Това е дизайн на подови плочки за спалня, който има дълги удължени плочки в правоъгълна форма в цветова комбинация от бяло и сиво. Това перфектно се съчетава с цветовата палитра на стените и декора в стаята. Аксесоарите в стаята се смесват абсолютно с подовите плочки и някои от артикулите също го допълват. Осветлението отразява разкрасяването на пространството още повече.

2. Дизайн на подови плочки за хол:

Дизайн на подови плочки за хол

Всекидневната е представяне на вашия вкус, за да я видят всички ваши гости, и това е един от най -добрите дизайни на подови плочки за хола. Това е голяма всекидневна с настилка в бяло с кафява рамка между големите квадратчета. Този дизайн изглежда в синхрон с декора на това просторно жилищно пространство, което има само бели цветове на стените и дървени мебели. Големите плочки представляват пространството, което стаята осигурява, като я правят да изглежда голяма.

3. Дизайн на подови плочки за зала:

Дизайн на подови плочки за зала

Тази стая наподобява перфектен дизайн на подови плочки за залата, което я прави стилна и елегантна. Подовите настилки са с елегантен завършек с оттенък на морско зелен цвят и красив модел с черно в зоната за сядане. Този дизайн се откроява на фона на обикновената настилка, а интериорът върви ръка за ръка с цялата настройка. Естествената светлина повдига красотата на стаята, тъй като встрани от стаята има голям стъклен прозорец с дървени плочи.

Прочетете още: Най -добрите дизайни на плочки за зала

4. Дизайн на кухненски подови плочки:

Дизайн на кухненски подови плочки

Подовите настилки в кухнята ви трябва да издържат на много неща като разливане, драскотини и какво ли още не! Този дизайн на кухненски подови плочки е перфектно решение, което е смесица както от елегантност, така и от издръжливост. Подовата настилка е класически бял квадрат с черни диаманти между тях, който съответства на бялата маса за хранене и всички кухненски аксесоари. По стените и разделителя има малки правоъгълни плочки, които са лесни за почистване и не се конкурират с белите и черните подови плочки.

Прочетете още: Най -новите дизайни на кухненски подови плочки

5. Дизайн на подови плочки за трапезария:

Дизайн на подови плочки за трапезария

Трапезарията във всяка къща има много щастливи и тъжни спомени, свързани с храната; много от нас му се радват като семейство. Този дизайн на подови плочки за трапезария има вносна италианска мраморна плочка, която има красив и елегантен завършек. Естественият вид на тази подова настилка от плочки я прави подходяща за всеки тип трапезария. Тук имаме чисто розов оттенък в подовата настилка, който е в контраст с дървените столове и бялата маса за хранене. Плантата отстрани на стаята допринася за декора заедно с вази на масата.

6. Дизайн на подови плочки за баня:

Дизайн на подови плочки за баня

Плочките във вашето пространство за баня трябва да са устойчиви на петна, за да могат да поддържат процеса на къпане, без да оставят дълготрайни петна. Това е дизайн на подови плочки за баня, който служи на целта правилно, тъй като дизайнът има ярки цветове с атрактивен дизайн, който е в контраст с обикновените бели цветни плочки по стените и ваната. Плочките по стената на банята са точно обратното на цветните шарки по пода, което го прави идеален вариант за банята.

Прочетете още: Модерен дизайн на подови плочки за баня

7. Дизайн на плочки за балконски подове:

Дизайн на балконски подови плочки

Апартаментната култура набира популярност не само в градските, но и в селските райони на вашата страна, където малките балкони са най -добрият вариант за чист въздух. Този дизайн на балконски подови плочки с дървени плочки ви дава усещането, че сте някъде извън дома си. Тези дървени плочки са най -подходящи за груба и трудна употреба и имат уникален модел върху тях, което ги отличава. Едно от най -значимите предимства на използването на този тип подови настилки е, че не са необходими много усилия за почистване на тези плочки.

8. Дизайн на подови плочки за стълби:

Дизайн на подови плочки за стълби

Пътят към всяка къща е стълбището. Дуплексните къщи имат стълбища в къщата за достъп до горната част на къщата. Това е дизайн на подови плочки за стълби, които перфектно се вписват в целия дизайн на околността и можете да го изберете в няколко цвята. Този дизайн може да бъде включен навсякъде, където имате стълби. Избраният от вас цвят оказва значително влияние върху начина, по който изглежда вашето жилищно пространство. Изборът на кафяво или черно може да бъде от полза, тъй като те скриват добре петна!

9. Дизайн на плочки за офис плочки:

Дизайн на офис плочки

Входът за всеки офис играе жизненоважна роля за създаването на впечатление за хората, които работят там. Това е един от най -добрите дизайнерски подови плочки с мраморни плочки в комбинация от кремаво бяло и черно. Има плочки с квадратна форма, разделени от голяма правоъгълна удължена черна плочка. На стълбовете между етажите има дълга шарена плочка, която се откроява. Завършекът на тази настилка изглежда стъклен, гладък, придаващ впечатляващ вид, където и да използвате тези видове плочки.

10. Дизайн на външни подови плочки:

Дизайн на външни подови плочки

Това е външен дизайн на подови плочки, който има многоцветни плочки и е най-подходящ за местата, които трябва да издържат на атмосферните условия. Многоцветната опция изглежда мрачна и има сиво като забележим компонент в цветовата палитра. Целият дизайн с цветни плочки с различни форми върви ръка за ръка с общия вид на къщата. Поддръжката на тези видове плочки е много по -удобна и изглежда елегантна.

11. Дизайнерски подови плочки:

Дизайнерски подови плочки

Всичко, което дизайнерът означава да имате представяне на вашия уникален вкус в интериора на вашия дом. Това е една от най -добрите дизайнерски подови плочки, където подобието на растителни продукти върху керамиката внася живот в космоса, където са монтирани тези шестоъгълни плочки. Плочките са шестоъгълни, където дизайнът, вдъхновен от горите, ви кара да представяте любовта си към природата. Цветовата палитра е доминирана от нюанса на сивото, със стол в контраст с подовата настилка.

12. Плочки за дизайн на цветя за под:

Плочки за дизайн на цветя за под

Това е най -добрият пример за използване на дърво, което има плочки с цветен дизайн за пода. Той е проектиран по такъв начин, че включва сложни детайли, които вървят с околността. Повечето плочки за подови настилки са прости и затова този вид дизайн се откроява сам по себе си, изглеждайки привлекателен и привлекателен за всеки. Можете да намерите листове от този дизайн, които лесно могат да бъдат инсталирани. Кафяво, бяло и златно са преобладаващите цветове, които можете да видите в този дизайн с няколко геометрични форми, заедно с красиви цветя в центъра.

13. Дизайн на 3d плочки за подови настилки:

3D дизайн на подови плочки

Тези 3d подови плочки са перфектен пример за геометричен мраморен дизайн. Има 3D ефект, като прави пода да изглежда различен от различни посоки. Този дизайн изглежда уникален и придава на подовата настилка елегантен и забележителен вид. Цветовата комбинация от черно и бяло на пода изглежда автентична и подобна на усещане за стар филмов фон. Той допълва античните мебели, поставени навсякъде в стаята. Изглежда като стъпки от един път и диаманти от друг.

14. Дизайн на плочки за паркиране:

Дизайн на плочки за паркинг

Гаражът или подът, където паркирате автомобилите си, се нуждаят от подови настилки, които могат да издържат на тежки товари. Този дизайн на паркетни подови плочки е идеалният пример за такава опция, при която плочките са изработени от здрав материал, който е с трайно качество с различни цветови опции. Пътища, пътеки, места за паркиране са някои от местата, където могат да се монтират тези видове плочки. Цветът на тухла е основният цвят, който можете да намерите в този тип дизайн, заедно със следното черно, синьо.

15. Дизайн на плочки за градински подове:

Дизайн на плочки за градински подове

Хората с красива градина в задния ви двор или на вашата тераса се нуждаят от този тип плочки, който включва както плочки за пътеки, така и малко пространство за зеленина. Това е най -добрият дизайн на плочки за градински подове, който разкрасява района с квадратна циментова плочка, редуваща се с квадратна площ за трева. Този дизайн прави вашата градина да изглежда красива, заедно с проправянето на пътека. Тревната площ абсорбира излишната вода, която е подходяща и за съхранение на вода!

16. Дизайн на плочки за фоайе:

Дизайн на подови плочки във фоайето

Всички мултинационални компании или хотели имат достатъчно място, докато влизате, известно като лоби или проход. Това е дизайнът на подовите плочки във фоайето, който помага да впечатлите хората, които идват в района, като ги прави по -заинтригувани от мястото. Основната настилка е от обикновен мрамор с уникален дизайн в средата, който е в контраст с фона, което го прави привлекателен. Този дизайн е в тъмно кафяво, който съответства на стоящата зона във фоайето.

17. Дизайн на италиански подови плочки:

Дизайн на италиански подови плочки

Усъвършенстването е това, което получавате, когато искате италиански дизайн на подови плочки. Този дизайн има бял каменен фон със сиви вени по пода, разкрасявайки пространството. Този модел прави пода ви уникален, заедно с това озарява пространството. Този вид плочки изглеждат красиви в хола, фоайето и това е виден дизайн в италианските плочки. Въпреки че белите плочки са повсеместни, сивите вени правят разликата в това да внесат живот във всяко пространство.

18. Подова плочка от тухлен дизайн:

Подова плочка от тухлен дизайн

Това е една от най -добрите тухлени подови плочки, която може да се използва за много цели и на много места, като алеи, тротоари или дори на подове. Тези видове плочки ви представят уникален изглед, който го прави да изглежда селски. Тези плочки са издръжливи и издържат на екстремни метеорологични условия. Можете да ги намерите в няколко форми и размери, в зависимост от вашия вкус и нужди.

19. Подова плочка в испански стил:

Подова плочка в испански стил

Ако търсите старинен вид на вашия дом, тогава тази подова настилка в испански стил е перфектен вариант. Изработени от цимент, този тип подови настилки са с цвят на изпечена глина. Тези видове подови плочки се предлагат в различни форми и размери, които можете да адаптирате според вашия вкус и среда. Те също са издръжливи и издържат дълго време. Тези плочки съответстват на интериора на това пространство, което представлява испанската култура.

20. Дизайн на терасовидни плочки:

Дизайн на терасовидни плочки

Този дизайн на терасовидни плочки комбинира както външния вид, така и мебелите в цялото пространство. Подовите настилки са изцяло изработени от циментови квадратчета с цветова комбинация от цветови варианти от черно до сиво, което му придава красива текстура. Ако наблюдавате отблизо, на всеки голям квадрат има малки квадратчета. Но като го погледнем цялостно, той изглежда като голям квадратен дизайн. Мебелите съвпадат перфектно с подобна цветова палитра, която прави вашето време за чай на терасата по -приятно.

21. Дизайн на подови плочки в коридора:

Дизайн на подови плочки в коридора

Коридорът е подобен на общата площ между апартаментите, които са популярни сред селските и градските райони. Това е един от най -добрите дизайни на подови плочки в коридора, който има бял мраморен фон с голяма черна рамка със златни вени между тях. Вътрешната зона се състои от художествени ъглови дизайни с комбинация от цветове от злато, бяло и черно. Целият модел на този дизайн е прост, но разкрасява пространството.

22. Подови плочки Gucci:

Подови плочки Gucci

Gucci е една от изтъкнатите модни марки със седалище в Италия, която произвежда много луксозни артикули. Тенденцията беше да се вграждат подови плочки Gucci, където дизайните на тази топ марка започнаха да маркират мястото си в интериора на нашия дом. Този дизайн е подобен на мозайка с правоъгълни плочки, които се предлагат в множество цветове. Различните цветове на подовата настилка я правят различна и фънки.

23. Подови плочки в средиземноморски стил:

Подови плочки в средиземноморски стил

Приятелският начин на живот е представен в подовите плочки в средиземноморски стил, където преобладава използването на топли цветове. Този стил обикновено включва естествени материали като керамика, дърво и др. Тази настилка е идеален вариант за груба употреба, където няма много или никакви повреди в продължение на много години. Тези плочки са нехлъзгащи се и съответстват на интериора на пространството. Удобство, смелост и простота могат да бъдат намерени в този тип дизайн на плочки.

24. Подова плочка Star Pattern:

Подова плочка Star Pattern

Това е един от начините да украсите иначе скучното пространство, където подовата плочка със звезден модел върши цялата работа. Средно големите плочки с бял фон имат масивни сиви звезди в центъра на квадратите. Има и миниатюрна форма на звезди с подобен дизайн по четирите ъгъла на квадрата. Сивите звезди на бял фон издигат дизайна, правейки пода да изглежда елегантен и красив.

25. Дизайн на подови плочки за басейни:

Дизайн на подови плочки за басейни

Релаксацията е това, което идва на ум, когато мислите за плувен басейн. Той предлага място за почивка, което го прави идеално място за прекарване на време с приятели и семейство. Това е един от най -добрите дизайни на подови плочки за плувни басейни, които не само разкрасяват района, но и подобряват вида на водата. Подводната настилка е синя, придаваща на водата красив оттенък. Има зона за сядане, издигната над басейна със златни, сиви и бели парчета, образуващи мозайка, където има столове, за да се отпуснете и да се насладите на спокойствие.

Подовите настилки са съществена и неразделна част от всяка къща. За разлика от предишните времена, материалът на плочките не е ограничен до керамика, тъй като те се предлагат в няколко елемента и могат да се използват навсякъде в къщата. С изобилието от дизайни на подови плочки в тази статия можете да завършите изследванията си, преди да започнете да избирате подовите плочки за вашия дом.