Правилен избор на кухненски плочки, естествен мрамор

Намерете правилните кухненски плочки

Дизайнът на кухнята е необходимост за много хора днес, която изисква специално внимание. Няма значение дали модерен, класически или селско-античен стил отговаря на личните очаквания. Фонът на това е повишеното значение, че кухнята, освен за готвене и хранене, често се дава и като централна семейна среща. Преди да може да започне настройката, първо трябва да се подготви и извърши подходящата облицовка. Предпоставка за по -късно усещане за благополучие е изборът на правилните и индивидуално привлекателни плочки за пода и стената. Няма ограничения за личното творчество.

Правилният избор на кухненски плочки с шарки

Кухненските плочки са предмет на специални изисквания

В сравнение с повечето жилищни помещения, кухнята обикновено е подложена на по -големи натоварвания, което също увеличава изискванията за стенни и подови плочки в тази зона. Съответно, в допълнение към непрекъснатото по -нататъшно развитие на материалите, постоянно оптимизираните иновативни производствени процеси осигуряват непрекъснато подобряване на качеството на плочките. Резултатът е, че в допълнение към увеличения експлоатационен живот, работата, свързана с полагането на плочките, става по -лесна. Подобно на банята, кухнята е стая в апартамента, за която благородните плочки са особено популярни. Мозаечните плочки са много популярни, тъй като особено подобряват пода в кухнята. Независимо от това, не трябва да се забравя, че по-специално кухненските плочки трябва да бъдат изключително здрави и износоустойчиви, а последващите усилия за поддръжка също трябва да бъдат обмислени своевременно. В крайна сметка ежедневната работа у дома винаги е с твърде малко свободно време. Затова е важно да не се налага да полагате големи усилия, за да почистите плочките с плочки. Остъклените плочки отговарят най-добре на това изискване, тъй като са особено отблъскващи замърсяванията. Нормална гъба и обикновени почистващи препарати са достатъчни, за да почистите плочките нежно и лесно.

Изборът на кухненски плочки правилно изглежда дървен

Независимо дали са игриви или фини – правилните плочки за всеки вкус

Междувременно гамата от модели за плочки е толкова обширна, че дори и най -необичайният вкус може да бъде задоволен. Независимо дали в индивидуални или класически цветове, със структурирани повърхности или оборудвани с атрактивни шарки, днешните плочки изпълняват всяко желание по отношение на подходящия вид. Кухненските плочки са подходящи за всяка възраст и вкус, от уютни и игриви до приятно фини до елегантни. Например, докато съвременните хора или хората, които са по -склонни към минималистичен стил, са склонни да избират колекции от плочки с фин, хладен вид, особено цветни, игриви варианти на плочки вдъхновяват по -младите възрастови групи. Известните и популярни плочки Delft винаги са придавали винаги актуален дизайн. На уебсайта на СВЯТ НА АРХИТЕКТУРАТА показва как тези красиви сини и бели плочки придават на кухнята много специален усет.

Изборът на кухненски плочки правилно ретро мотиви

За какво да внимавате

Голямото разнообразие от плочки не трябва да ви отклонява от спазването на няколко основни принципа при избора. Предпоставки за приятна работа в кухнята са плочките, които нямат неравности и плочките с висока степен на твърдост. Плочките в различни цветови нюанси също имат различни ефекти върху стаята. По -тъмните плочки правят стаята да изглежда по -малка за окото, докато светлите плочки оптично разширяват повърхността. Ако оценявате отделните ефекти, трябва да поставите два различни типа плочки в съответно игрива комбинация.

избор на кухненски плочки правилно фини мексикански шарки  Изборът на кухненски плочки правилно златно сребро лъскав   Правилен избор на кухненски плочки минималистична синя бяла класика  Избирайки правилно кухненски плочки бели, дискретно овална форма