Банските могат да бъдат сладки и могат да бъдат просто практични. Банските, които някои жени предпочитат да носят, са предимно с цел плуване. Това може да включва гмуркане, сърф и пр. Тук основният акцент е да се поддържате сухи по всяко време и да се предпазвате от суровото слънце и водните условия. Пълният бански е подходящата екипировка, която да носите, когато имате нужда от защита.

Най -добрите пълни бански костюми за жени с изображения:

Нека да намерим тук със споменатите топ 9 сладки бански костюми за дами.

1. Слънцезащитен бански:

Слънцезащитен бански

Вземете този пълен бански за себе си, за да ви предпази от суровото слънце. Банският е с цялостно покритие за тялото ви. От началото на китките до глезена сте защитени от слънцето. Това ви помага да не получите и тен.

2. Бански бански SPF Protect:

SPF Protect бански

Този бански за цялото тяло е особено страхотен, за да ви спаси от вредните UV лъчи на слънцето. Това може да се носи по време на плуване в басейна или дори когато сте в океана. Този бански има примка за крака, така че панталонът да не се навива при плуване.

3. Водоустойчиви бански от PU:

Водоустойчиви PU бански

Ето един сладък бански костюм, който очевидно е чудесен за водите. Водоустойчивите бански PU са идеални за мъже и жени. Можете да получите пълно покритие на тялото с този бански. Това гарантира, че тялото ви няма да се намокри и също така е в безопасност от силното слънце.

4. Костюм Стингер:

Костюм Стингер

Цял бански костюм се използва до голяма степен от хора, които се гмуркат в океана. Това конкретно парче също има капак на главата. Това ще поддържа косата ви суха и ще ви помогне да се спасите от водите. Банският се облича и сваля лесно.

5. Бански с висока талия:

Бански с висока талия

Бански с висока талия е друга характеристика, която се използва от някои жени. Поради религиозни причини някои жени предпочитат да се покриват от главата до петите. Този конкретен бански костюм е точно за тях. Този бански костюм с цяло парче е чудесен за покриване от главата до петите и също така придава пола на талията.

6. Скромни бански:

Скромни бански

Скромният бански покрива всички части на тялото и не се прилепва към тялото. По този начин изглежда като всяко друго износване отгоре и отдолу. Този пълен бански е подходящ за някои жени, които обичат да се обличат по -скромно.

7. Бански в стил пола:

Бански в стил пола

Една от водещите марки прави пълния бански за дамите по стилен начин. Банският прилича на рокля с панталон. Частта на горната част на полата е зашита с колан от плат, за да й придаде стил. Това е чудесно за жените да им помогнат да се покрият от слънцето.

8. Бански от лайкра:

Бански от лайкра

Опитайте този готин бански костюм от лайкра, създаден за гмуркане и сърф. Черният бански с пълно парче е един от начините да изглеждате стилно, докато се гмуркате. Пълният бански ви предпазва от слънцето и водните съединения. Това може да създаде обриви по кожата ви.

9. Бански за цялото тяло:

Бански за цялото тяло

Вижте тези дамски бански костюми, които можете да носите за всякакви водни спортове. Банските са до коляното или над него. Можете да използвате банските за гмуркане, плуване в басейн или сърф.

Пълните бански се предлагат в различни стилове. Те могат да бъдат от врата до глезена. Те могат да бъдат и от главата до глезена. Можете да носите тези бански с пълни ръкави за всички водни спортове. Повечето се предлагат в плътни цветове, но някои може да имат и щампи.