Банските костюми се развиват толкова често. Можете да намерите страхотни дизайни по рафтовете, които ще ви накарат да купите всички. Банските, които са много красиви и женствени на външен вид, са бански с первази. Банските с первази могат да бъдат комплект от две части или могат да бъдат от едно парче. Можете да изберете цветове и щампи, които са смели и красиви.

Най -добрите бански костюми с поли за жени:

Ето 9 -те най -добри бански костюми за жени с изображения.

1. Пола отдолу бикини:

Пола бикини отдолу

Бански с первази на вода е прекрасно бикини, което трябва да носите, когато отидете на плаж. Цветът е студен и се слива добре с водата и слънцето. Долната част на полата на бикини е проста и стилна. Горната част е с дизайн на врата.

2. Пола за плуване:

Пола за плуване

Пола за плуване с тропически принт е друго страхотно допълнение към вашата колекция. Банските са едно цяло, което е извън рамото. Можете да изберете ярки цветове за този бански костюм и това може да бъде чудесно и за партита край басейна.

3. Облечи плуване с первази:

Плувно облекло с первази

Банските с первази са още един страхотен дизайн, който повечето момичета избират. Цветният принт на този бански е стилен и шик. Можете да се насладите на ярки цветове, както и на пастелни нюанси. Вратът на този бански костюм е друг чудесен дизайнерски детайл. Това е лесно за носене и носене.

4. Облечи за плуване със спагетна лента:

Облечи за плуване с каишка за спагети

Дизайнът на каишка за спагети се използва в много облекла, включително потници и рокли. Така че дизайнът е идеален за бански с первази. Този бански с пола е модерен и класически. Дизайнът има светкавица в долната част и изглежда много красиво.

5. Облекло за плуване с ръкави:

Облечена плувна екипировка

Ето един готин начин да изглеждате облечени за плажа. Външният вид е един вид декоративен материал, който се събира в долната част на дрехата. Долната част на полата за плуване е дву- или трипластова в този случай. Можете да имате бански като черна пола за плуване или във всякакъв цвят.

6. Облекло за плуване с контрол на корема:

Облечи за плуване с контрол на корема

Един чудесен начин да погледнете формата е да носите дрехи за контрол на корема. Те се виждат и по бански. Този бански костюм за контрол на корема може да бъде дълга пола за къпане или къса. Флоралният принт прави отпечатъка да изглежда зает и скрива дръжката.

7. Ретро облекло за плуване:

Ретро облекло за плуване

Един страхотен винтидж стил е полата за плуване с висока талия. Този бански костюм с ретро вид е идеален за всички възрасти. Горната половина може да бъде деколте с халтер или друг стил. Полата е с висока талия и ви дава добър захват в долната част. Тънка клечка в края придава на полата красив вид.

8. Пола за къпане с пола с волани:

Облечи пола с волани

Страхотен бански костюм от две части е този зашеметяващ бански с пола. Банският е с горнище, което е с волани и има презрамка. Дъното е слоеве в три цвята, които образуват омбрена сянка. Банските са наистина секси и ще откриете, че този дизайн е точно за плажа.

9. Пола за плуване с една рамо:

Пола за плуване с едно рамо

Вижте тази ултра готина бяла пола за плуване с дизайн на едно рамо. Долната част на банския перваз на този бански е просто красива. Дизайнът извън раменете е пълен с ярки цветове с основата на бяло. Можете да го направите и в плътен бял нюанс.

Банските с первази са особено красив избор в бански, който много жени предпочитат. Долната част на банския пола е модерна и елегантна. Можете да ги получите в ракети, слоеве и т.н..