Бебетата означават щастие. Всеки обича бебетата си и се опитва да им даде възможно най -доброто през целия си живот. От момента, в който са се родили, родителите се опитват да му дадат най -доброто, което могат да си позволят, и празнуват всеки рожден ден. Докато празнувате рождени дни, едно най -важно решение, което трябва да вземете, е това за подаръците. Първият рожден ден е много специален и всеки го празнува великолепно. Не е нужно да се бъркате сега. Ще получите някои нови идеи за подаръци от тази статия. Разгледайте ги и си вземете за вашето малко пиле.

Най -добрите подаръци за първи рожден ден:

Нека да намерим тук със споменатите топ 15 най -добри подаръци за първи рожден ден за момчета и момичета.

1. Първата 12-месечна рамка на бебето:

Първата 12-месечна рамка на бебето

Това е невероятна идея за подарък за първи рожден ден, която можете да опитате. Снимките винаги са забавни и ви напомнят за някоя стара красива. Така че, красиво е, ако можете да правите няколко добри снимки на бебето всеки месец и да представяте 12-месечна рамка за снимки. Това е един от най -добрите и запомнящи се подаръци, които можете да дадете на вашето бебе.

2. Дървена конска люлка от зебра:

Дървен кон Зебра за люлеене

Люлеещият се кон на Зебра е уникален подарък за първи рожден ден, който можете да подарите на вашето мъниче. Това е нисък люлеещ се кон за по -млади ездачи. Той също така е проектиран с малка устна на облегалката на седалката и предпазва ездачите от зебра да падат от облегалката. Това е готин люлеещ се кон, който вашето бебе ще хареса.

3. Автобус за сортиране на форми:

Автобус за сортиране на форми

Автобусът за сортиране на форми е красива идея за подарък за първи рожден ден за момчета. Те обичат превозни средства и това е пъстър автобус с 6 форми за сортиране. Той ще развие уменията му за идентифициране чрез съвпадение на цветове и форми. Вашето бебе може да вземе автобуса и да играе с него, както му харесва. Можете да закупите този готин пъстър автобус за вашето бебе или неговия 1 -ви рожден ден.

4. Персонализиран дървен бебешки блок:

Персонализиран дървен бебешки блок

Това е креативен дървен блок за първия рожден ден на бебето. Можете да включите неговото име, тегло, ръст, дата на раждане и лични съобщения. Това е ръчно изработен дървен блок, който можете да подарите на бебето си, за да направи рождения му ден незабравим. Той/тя може да го задържи дълго и да пази спомените.

5. Забавление с изскачане на пиано:

Piano Popping Fun

Това е невероятен подарък за първи рожден ден, който можете да получите за вашето мъниче. Това е пиано, което издава звук и при натискане на всяка ключова звезда ще се издигне във въздуха. Той помага да се развият двигателните умения на бебетата, сензорното обучение и ново изследване. Той има много цветове и бебетата ще харесат звука и звездите ще ги накарат да се усмихнат.

6. Тости с характерни чехли Toez:

Препечени Toez характер чехли

Можете да подарите тези сладки чехли с лице на животно на вашето бебе на неговия 1 -ви рожден ден. Той има топла подплата от руно отвътре и изкуствен велур отвън. Това също има гумена подметка. Вашето бебе ще хареса тези чехли и може да започне разходката си, като носи тези сладки чехли. Дори можете да напишете името на бебето и върху чехлите.

7. Дървени блокове:

Дървени блокове

Дървените блокове винаги са забавни. Това е различно от обикновения дървен блок. На него има птици и животни и докато бебето съвпада с всяко парче, то може да създава красиви форми. Той може да развие някои конструктивни умения и ще бъде ангажиран, като играе на тези дървени блокове. Всички дървени парчета са изработени от качествени материали и също така ще бъдат здрави. Можете да подарите това на дъщеря си.

8. Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas:

Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas

Това е един от най -добрите подаръци за първи рожден ден за момиче. Това е уникална идея, при която можете да държите платното до люлката на вашето бебе. Той ще светне през нощта и бебето ще обича тази приглушена светлина през нощта. Можете да го включите и изключите с помощта на дистанционно управление и цялата светлина е рамкирана върху дървена рамка.

9. Пътуваща играчка за малко дете:

Пътуваща играчка за малко дете

Детска играчка за пътуване е най -добрата идея за подарък за 1 -ви рожден ден за момичета. Това е добра играчка, с която вашето бебе може да изгради своите сетивни способности. Той също така помага за подобряване на двигателните умения на вашето бебе и тя може да играе с всички тези малки ключалки, ако иска да ги отвори. Оставете я да използва въображението си, като й направи този подарък за рождения й ден.

10. Играчка Walker за момче:

Walker играчка за момче

Това е внимателен подарък за първи рожден ден за момчета. Това ще ви помогне бебето да се движи из дома и ще го накара да подобри разходката си. Можете да получите такъв със звуци, музика, забавни звуци и т.н. това е дървена играчка и не е толкова лека. Така че, това помага на вашето бебе да балансира лесно, докато ходи.

11. Сладък подарък за рожден ден:

Сладък подарък за рожден ден

Можете да получите този запомнящ се подарък за първи рожден ден на вашето бебе. Това е персонализирана с нейното име с всички нейни данни като ръст, тегло, дата на раждане и час на раждане. Това е сладка играчка, която бебето може да цени цял живот. Ще си спомняте за всичко, свързано с бебе, докато виждате тази играчка.

12. Гривна за момче за рожден ден:

Гривна за момче за рожден ден

Това е супер сладък 1 годишен подарък за рожден ден, който можете да получите за вашето 1 годишно момче. Това е персонализирана верижна гривна на първия му рожден ден. Това е гривна от неръждаема стомана и можете да я персонализирате с име на бебе, дата на раждане и т.н. Това е стилна верига, която можете да подарите на вашето бебе.

13. Книга за музикални рими:

Книга за музикални рими

Това е подходящ подарък за първи рожден ден за момчета. Бебетата обичат музиката и тази книга с музикални рими е много добър подарък. Той ще развие музикален усет, като чуе всички тези музикални рими, като отваря всяка страница. Ще му се наслади добре.

14. Кутия за парични влакове:

Кутия за парични влакове

Това е блестящ влак за играчки, който можете да подарите на бебето си за първия му рожден ден. Влакът изглежда много сладък и може да се използва и като касичка. Бебетата могат да играят с монети, когато стане малко по -голям. Пазете се от монети, защото те могат да ги поставят в устата. Дотогава те могат да го използват като влак за играчки.

15. Мека седалка за бебе:

Мека седалка за бебе

Това е много полезен подарък, който можете да подарите на бебето си за първия му рожден ден. Ще им хареса да си играят с него. Те са толкова меки и бебетата могат да седнат върху него и да си играят с меките играчки с форма на плюшено мече. Вземете този сладък подарък за вашето дете, с който той ще си играе с него.

Идеи за подаръци за първи рожден ден

Това са някои уникални идеи за подарък за рожден ден на вашето бебе. Когато е 1 -ви рожден ден, трябва да получите нещо специално, което той/тя може да запази за дълго. Някои от тях са дълготрайни спомени, а други са за тях да си играят с него.