Забравихте ли да пожелаете на близките си рожден ден? Чувствате се ужасно неудобно? Заедно с чувството за вина, може да се сблъскате и с гнева на техния гняв. И така, как да се предпазите от неприятности? Като им пожелаете забавен честит рожден ден в свой собствен стил! Кажете ясно и ясно, че не е било умишлено и все още се грижите за тях.

Въпреки че тези съобщения се изпращат след действителната дата на рожден ден, те със сигурност ще впечатлят човека и грима за забавянето. Не забравяйте, че е по -добре късно, отколкото никога! За да ви помогнем да формулирате емоциите си по -добре, ние сме събрали тези кратки и сладки закъснели пожелания за рожден ден, цитати за съжаление и текстови съобщения. Просто използвайте тези редове, добавете собствено име и личен щрих, за да заздравите отново отношенията си!

закъснели пожелания за рожден ден

Поздравления за закъснения с рожден ден за всички:

Можете да използвате тези прости закъснели пожелания за честит рожден ден за вашите приятели, колеги или всякакви други взаимоотношения. Те са формулирани по общ начин, за да отговарят на всички като цяло:

 • Въпреки че това съобщение идва малко късно, желанието, което носи за щастие, е добро във всеки ден. Ето аз ви пожелавам закъснял честит рожден ден!
 • Много съжалявам, че забравих вашия специален ден, така че, моля, приемете това закъсняло пожелание за рожден ден в духа, което е дадено. Надявам се рожденият ти ден да е бил невероятен … също като теб.
 • Въпреки че пропуснах рождения ти ден с една миля, надявам се да го отпразнуваш с усмивка. Пожелавам ви много закъснял честит рожден ден.
 • Въпреки че пожеланието ми за рожден ден е твърде късно, моите най -добри пожелания за вашето здраве и щастие са добри 365 дни в годината. Дано сте имали честит рожден ден.
 • Рождените дни са специални дни, но вие сте специални всеки ден. Честит рожден ден със закъснение. Надявам се рожденият ви ден да е бил прекрасен!

Смешни поговорки със закъснение за рожден ден:

Добре е да закъснеете и е добре да го приемете по забавен начин! Използвайте щедра доза хумор, за да ги накарате да се усмихнат отново и да ви прости, че сте пропуснали рождения си ден. Така че, нека разведрим настроението им с тези остроумни думи за закъснели пожелания за рожден ден:

 • Съжалявам, забравих рождения ти ден! По някакъв начин, когато остарееш, аз ставам все по -забравителен. Моля, приемете най -добрите ми пожелания за късен рожден ден!
 • Не сте чували от мен на рождения си ден поради технически проблем. Мозъкът ми се повреди. Честит рожден ден – дано беше страхотно!
 • Забравихте да ми напомните да не забравя рождения ви ден. Но не се притеснявай, прощавам ти. Но сериозно, честит рожден ден!
 • Ако трябваше да приемеш подкуп, за да простиш на някого, какво би било то? Кажи ми бързо, защото трябва да ти пожелая късен честит рожден ден.
 • Опа, закъснях. Поне не го забравих напълно. Честит рожден ден със закъснение!

Най -добри пожелания за закъснен рожден ден – от лични, лични и професионални отношения:

Независимо дали става въпрос за романтично извинително съобщение към любовника ви или закъснял цитат за рожден ден на вашия близък роднина, ние имаме обхванати всички ваши отношения. Заедно с изпращането на топлите ви желания, някои от тези редове могат да предизвикат приятни спомени и настроения за рожден ден. Така че, ако ви липсват думи, няма абсолютно никаква нужда да разбивате мозъка си! Просто преминете през този списък със закъснели поговорки за рожден ден и го изпратете заедно с подарък и изчакайте реакциите им:

Съобщения за много късен рожден ден:

1. Това желание за рожден ден е толкова късно, бих могъл да ви пожелая и честит рожден ден за следващия.

 • До кого можете да изпратите: приятели, братовчеди, близки познати
 • Възрастова група: 15-70 години

2. Знам, че малко закъснях с изпращането на моите пожелания за рождения ден, но не искам да пропусна шанса да ви пожелая страхотен живот напред!

 • До кого можете да изпратите: приятели, роднини
 • Възрастова група: 15-60 години

3. Може да съм пропуснал да те пожелая на рождения ти ден, но, повярвай ми, това не се случва повече от веднъж годишно. Имайте невероятен закъснен рожден ден!

 • До кого можете да изпратите: приятели, братя и сестри, далечни роднини
 • Възрастова група: 15-60 години

А. Пожелания за рожден ден със закъснение за приятел и най -добър приятел:

4. Не бързате да ви пожелаем; Все пак аз съм единственият ти истински приятел. Честит рожден ден със закъснение, Бъди. Надявам се, че сте се забавлявали силно.

 • Възрастова група: 15-50 години (приятел от мъжки пол)
 • Опции за подаръци: Чаша за бира, Билети за мачове, Сувенири и др.,

5. Като че ли никога не сме били навреме за колеж, за бъркотията, за проекти, как можеш да очакваш от мен навреме тук? Честит рожден ден със закъснение на теб, скъпи мой приятел.

 • Възрастова група: 20-50 години (приятелка)
 • Опции за подаръци: Стационарни, малки дрънкулки, цветя

6. О, скъпи, направих го отново. Рожденият ти ден мина и аз го пропуснах, приятелю! Честит рожден ден със закъснение!

 • Възрастова група: 20-45 години

7. Точно когато почувствах, че животът ми е организиран, тотално пропуснах рождения ти ден! Ти си страхотен приятел и се чувствам ужасно заради забравата си. Моля да ме извините и да вземете предвид закъснелите ми пожелания за рожден ден!

 • Възрастова група: 25-75 години

8. Честит закъснял рожден ден на моя скъп приятел. Няма оправдание на Земята, което да пропусна да пропусна рождения ти ден. Много съжалявам. Надявам се да ми простиш.

 • Възрастова група: 20-40 години

Б. Съобщения за късен рожден ден за любовник, приятел, момиче, съпруг и съпруга:

9. Бях толкова зает да те сънувам, че забравих рождения ти ден. Моля, прости тази романтична грешка. Честит рожден ден със закъснение.

10. Трябва да ми кажете колко зле сте се почувствали, когато пропуснах рождения ви ден, защото ще ви дам този брой целувки точно сега. Честит рожден ден със закъснение.

11. Забравих рождения ден на моя приятел/приятелка/съпруг/съпруга – ден, който е по -специален за мен от моя рожден ден. Такава е иронията в живота ми. Честит рожден ден със закъснение.

12. Бях забравил рождения ти ден, но никога не съм забравил да кажа, че те обичам. Сега ти ми кажи кое е по -важно? Честит закъснял рожден ден на моето гадже/приятелка/съпруг/съпруга.

13. Изглеждаш горещ, когато си щастлив, по -горещ, когато си ядосан и най -горещ, когато си в прощаващо настроение. Ядосах те, но искам да ми простиш, за да можеш да бъдеш най -горещата си същност. Честит рожден ден със закъснение.

В. Как да се извиня за закъснелите пожелания Към майка, баща и близки роднини:

Майка:

14. Благодаря, мамо! за това, че съм гръбнакът на човека, който съм днес. Въпреки че ми липсваше, винаги съм очаквал с нетърпение вашия специален ден. Честит закъснял рожден ден, мила майка!

15. Исках да бъда първият човек на тази земя, който да ви пожелае честит рожден ден, но за съжаление го пропуснах напълно. Моля, приемете моите извинения, мамо. Надявам се празникът ви да е бил забавен.

Баща:

16. Знаеш онзи лош навик да забравяш винаги рождените дни на хората. Е, като баща, като дете! Честит рожден ден със закъснение, татко!

17. Татко, никога няма да забравя рождения ти ден, въпреки че забравих да ти изпратя желание навреме. Надявам се да се насладите максимално на специалния си ден. С пожелание за най -хубавите години напред.

Чичо, леля:

18. Скъпи чичо, не мога да повярвам, че забравих да ти пожелая 40 -ия ти рожден ден! Но осъзнавам, че вече сте на 40! Надявам се, че сте прекарали страхотен ден!

19. Скъпа лельо, начинът, по който минаваш с всеки изминал ден, мислех, че ще запазя пожеланията си за рождения ден, за да запазя младите ти завинаги. Не моята забрава, а безусловната любов към теб ме накара да пропусна деня ти.

20. Как бих могъл да забравя твоя рожден ден? Сигурно защото изглеждаш така, сякаш не си остарял нито ден от последния! Закъснял честит рожден ден чичо/леля!

Г. Брат, сестра, зет, зетя (Бхабхи):

21. Знам, че закъснявам, за да ви пожелая честит рожден ден, но моят идва скоро и отмъщението е сладко. Няма да имам нищо против, обещавам! Честит Рожден Ден, брат!

22. Сега, когато желанията за рожден ден на всички останали се изчерпаха, ето едно голямо голямо от мен! Честит закъснен рожден ден сестра/брат!

23. Как бих могъл да забравя рождения ден на зетя ми/Брат/Сестри? Няма начин! Технически го помня, но в грешен ден! Дано си страхотен!

24. Съжалявам, Bhabhi, че ви пожелах късно на рождения ви ден! Със сигурност ще помоля брат ми да компенсира това от мое име!

25. Всъщност не съм толкова късно да ви пожелая честит рожден ден, просто не исках да бъда първият, който да ви напомни, че остарявате. Честит рожден ден, сестро/брат!

Д. Прародители:

26. Никой не може да поиска по -добър човек в живота си от теб. Честит закъснял рожден ден, нямам търпение да се видим отново, дядо/баба.

 • Идеи за подаръци: Рамки за снимки, Цветя

27. Дядо/баба, вие сте направили толкова много за мен през годините, така че се надявам да сте имали добър рожден ден. Когато те видя, ще те прегърна най -много и ще се гримирам за късни желания!

 • Идеи за подаръци: Картини, Персонализирани поздрави, Ръчно изработени картички

F. Син, дъщеря, внучка, голям син, племенник, племенница

28. Изглежда, че възрастта ме настига, скъпа моя! Моля, прости ми забравата и приеми моите топли пожелания заедно със специален подарък.

 • Идеи за подаръци: Часовник, Портфейл, Рокля и др.,

29. Бяхме твърде заети да броим дните, които са минали, откакто си се родил. Извинете, че забравих да ви пожелая сред хаоса! Предстои ви благословен и блажен живот!

30. Знам, че малко изоставам в отбелязването на вашия специален ден. Може би причината е, че живеете много бързо, а моят е малко по -бавен.

Ж. Щастливи закъснели пожелания към учителя, екипа, персонала и т.н.:

Учители:

31. Извинете ме, господине! Не знаех, че вчера беше твоят рожден ден! Имам късмет да те имам за мой учител и се надявам да си прекарал страхотно!

32. Уважаеми господине/госпожо, вие ни научихте да приемаме грешките си и да искаме прошка. Забравям рождения ти ден и моля за извинение. Моля, приемете моите извинения заедно с топлите ми закъснели пожелания за рожден ден!

33. Честит-късен рожден ден на най-страхотния колега досега! Благодаря за всичките ви приноси и успешна година напред!

34. Въпреки че закъснях да ви пожелая много честит рожден ден, искам да отделя момент, за да оценя вашето сътрудничество и подкрепа, за да направим нашия проект огромен успех!

З. Поздравления за късен рожден ден на деца и бебета:

35. Знам, че изчакахте моя подарък на рождения си ден! Но трябваше да взема перфектния за вас и така, отне известно време! Ето нещо специално за едно страхотно дете!

 • Възрастова група: 3-13 години
 • Опции за подарък: Играчки, препарирани кукли, Комплекти от игри за дейности

36. Моят очарователен малък Мунчкин! Как бих могъл да пропусна вашето парти за първи рожден ден? Пожелавам ви най -радостния живот напред и хей, вътре има нещо за вас …

 • Опции за подарък: Бебешки играчки

37. Пич! Съжалявам, пропуснах рождения ти ден! Повярвайте ми, аз ще компенсирам това и ще ви позволя да продължите палавото си аз още няколко дни! Закъснял честит рожден ден на 2/3/4/5/6/7/10!

38. Моето Kiddo вече не е толкова малко! Знам, че остарявам с вас и затова, моля, приемете закъснелите ми пожелания за 13 -ия рожден ден, скъпа тийнейджърка!

39. Сега, когато си на 18, вече не си дете! Така че, мислех, че ще чакам да се насладите на последните няколко мига като дете, преди да настъпи зряла възраст. Честит рожден ден със закъснение за теб!

40. Тъй като ви беше трудно да решите дали сте дете или възрастен, реших да прекъсна желанията си, докато не се успокоите. Честит 20/23/25/рожден ден

Това са някои от остроумните и емоционални фрази, които със сигурност ще ви спечелят прошка за пропуснатия рожден ден! Е, животът не ти дава втори шанс! Така че, не превръщайте това в навик и вместо това настройте напомняния на телефона си. Можете дори да ги добавите във Facebook, което ви дава напомняния за рожден ден. Може да нямаме страхотна памет, но със сигурност имаме „умен“ изход!