Прическите със заоблен бретон идват със странична част на предния ви бретон и придават нова драма и стил на външния ви вид. Всички те са за ретро, ​​класически и елегантен външен вид, нищо твърде тежко или смело, но само драматично и ясно. Прическите с наклонен бретон са особено идеални за жени, които имат по -дълги чела или имат фини линии на челото; те могат само да ги скрият добре и да повишат чувството ви за мода и външен вид без усилие.

9 най -добри коси от страна на жените, забърсани на бретон 2021:

Има няколко прически с наклонен бретон и Тези най -новите прически с наклонен гръм ни хванаха окото, прочетете го внимателно, за да опитате една от тях.

1. Обратни вълни:

прическа с отстранен бретон

Прическата на тази вълна със задна вълна предлага свеж вид, както и безгрижно с разрошена коса. Цветът ви се променя бавно в богата мед, което допринася за интензивността на косата. Също така, малък брой разпръснати кичури коса омекват, което придава романтичен вид.

2. Long Plus Side-Swept:

напластена отстрани пометена бретон

Тези гладки бретончета са приемливи за всяка форма на лицето. Попитайте вашия стилист да отреже дългите бретон, усукани; следователно, те се смесват заедно с почивката на косата ви. Поставете бретона на едното ухо отзад и ги оставете да изсъхнат на въздух. Или пък разплетете стилизиращия крем чрез мокър бретон (или гел, ако имате навити коси). Напукайте добавка на дюза към вашата сешоар, плюс незабавно намалете въздушния поток от корените.

3. Pixie Swept бретон:

къса отстрани измита бретон

Тази прическа включва прекрасен отстранен бретон заедно с прическа pixie. Ако сте много заети и нямате време, тази прическа е най -подходяща за вас. Тази прическа предлага перфектен външен вид за някои случаи и подхожда на всяка структура на лицето.

4. Притъпен бретон със слоеве:

отстранен бретон 2021 г.

Ако опитате тази прическа, тя придава енергичен вид. Заоблените бретончета са много приятни за по -дълги лица, защото разделят лицето на две и покриват слепоочието. Първият слой внимателно рамкира челюстта ви. Можете да направите много слоеве, за да очертаете превъзходно лицето си.

5. Разхлабени със странично преместени ресни:

средна дължина на косата с отстранен бретон

Ако искате дълга, свободна коса и странично измита ресни, тогава четкайте косата си внимателно, сегмент по сегмент. Използвайте серум за топлинна защита, докато изсушавате със сешоар, за да изстискате естествената си повърхност на косата, докато я носите колебливо.

6. Дълги плюс леки бретончета:

дълга страна отстранен бретон със слоеве

На мястото на избора на къси тежки бретончета можете да опитате и дълги и леки бретончета. В тази прическа бретонът се размахва диагонално върху очите, за да добави атмосфера на неяснота, от друга страна, прави външния ви вид много привлекателен. Това е не само идеално за всяка форма на лицето, но и подходящо за парти или официален повод.

7. Странична прическа Боб прическа:

снимки на отстранен бретон

Страничните бретончета са много добри, за да прикрият тънкостта на предната част на главата. Можете да опитате прическа като тази чрез странично разделяне. Освен това можете да опитате изрязана задна част, която ще изглежда дори превъзходна.

8. Нанесени забъркани бретончета:

видове странични забърсани бретончета

При това дългите бретончета изглеждат толкова сладки, особено когато докоснат в края. Това е най -известната прическа, защото начинът на бретон изглежда огромен с накъсана коса, както и с подчертаване, тъй като има много качество в нея. Той пада върху лице към очите ви и е идеален вид за всеки контур на лицето, както и да може да бъде стилен по много начини, за да се справите с разнообразие от инциденти.

9. Разрошени слоеве с отстранени бретончета:

Прически със забъркан бретон9

Ако искате млад външен вид, тази прическа е за вас. Това включва двуцветни косми и сместа от бледо, както и хладка млечно-шоколадова кафява ви дава качество на косата. Можете също да опитате с различни цветове за коса; имайте предвид обаче, че многократното оцветяване уврежда косата ви.