Летните ваканции означават горещи дълги дни. Отправете се това лято до най-близкия плаж като перфектна дестинация за излизане с приятелите и семейството си. Когато се отправяте към плажа, не забравяйте да носите слънцезащитния си крем и банския. Може да искате да носите пола отдолу, когато сте без вода. Това предотвратява тен и кожни проблеми на личните ви части. Освен това ви кара да изглеждате страхотно и извън водата.

Прости и невероятни плажни поли за жени:

Ето няколко вида плажни поли, които със сигурност ще отговорят на вашите модерни нужди.

1. Увийте плажна пола:

Увийте плажна пола

Най -лесният начин да носите и сваляте плажна пола е плажна пола с обвивка. Това е като пола с обвивка. Той е предимно кратък. Струните, използвани за връзване на плажната пола, са малко по -дебели. Това е много непринуден стил в плажна пола. Носи се от почти всички, тъй като е със свободен размер.

2. Издърпайте плажна пола:

Издърпайте плажна пола

Сега има момчешки момчета, които не обичат да носят поли, така че за тях плажната пола с дърпане е добър вариант. Това е като къси панталони, които могат да се изтеглят. Най -вече има ластик около кръста. Този стил на плажна мини пола е много удобен. Прилича на нормална пола. Дължината е предимно къса до дължината на коляното.

3. Плажни поли с дължина до глезена:

Плажна пола с дължина до глезена

Не всички момичета обичат да демонстрират босите си крака. Така че плажната пола с дължина до глезена е най -подходяща за тях. Той е с дължина до глезена и следователно изглежда модерен. Може да има или да няма разрез. Краищата обикновено имат волани. Това е интелигентна плажна пола. Може да се носи по -дълго, тъй като не е много излагащ.

4. Дълги плажни поли:

Дълга плажна пола

Обикновено плажовете са горещи и слънчеви. Дългата плажна пола ви помага да спасите красивата си кожа от суровото слънце. Този тип плажна пола се харесва на жените на средна възраст. Той има дълги процепи, за да улесни ходенето. Тя може да бъде с А-линия или с разкроен, зависи от нейния стил.

5. Плажни поли с ресни:

Плажна пола с ресни

Плажна пола с ресни е най -флиртуващата плажна пола. Той има волани вместо плат. Той е най -вече увит. Обикновено е кратък. Той е идеален за деня. Той е прост, но много привлекателен. Едва ли служи за целта, но изглежда добре. Този стил на плажна пола е много известен при младите момичета.

6. Мрежести плажни поли:

Мрежеста плажна пола

Мрежеста плажна пола има мрежест плат. Той е по -малко прозрачен и много лек. Той е перфектен, тъй като е лек и проветрив. Обикновено е изработен от синтетични влакна. С него се работи много лесно. Най -вече се разтяга. Хубаво е за топлите дни. Най -често те са ясни и прости без никакъв печат.

7. Плажна пола с волани:

Плажна пола с волани

Воланите са момичешки тенденции. Те ви карат да изглеждате пълни с забавление. Особено в плажна пола. Те са умни и много модерни. Те ви карат да изглеждате по -широки от кръста. Този стил на плажна пола е прост и има малък печат. Дължината на тази плажна пола е предимно риза.

8. Плажни поли с плетене на една кука:

Плажна пола с плетене на една кука

Плетенето е специален вид плетене. Тази плетена кърпа е много модерна в днешно време. Плажната пола Crotchet е проста, но много елегантна. Това е хубав стил на плажна пола. Много е стилен. Трябва да избягвате да седите в пясъка, ако го носите, тъй като пясъкът навлиза в гънките и възлите, което го прави много изтъркан.

9. Прозрачна плажна пола:

Прозрачна плажна пола

Плажните поли са предназначени да изглеждат флиртуващи и ханш. Те трябва да ви накарат да изглеждате стилно и секси. Най -добрият начин да изглеждате секси е да носите прозрачна кърпа. Бялата прозрачна плажна пола има прозрачен плат. Той е предимно с максимална дължина. Има дълги разфасовки. Може да е или да не е опаковъчен.

Плажната пола е прост стил, но със сигурност изглежда много модерен. Този стил ви помага да изглеждате горещи, дори когато сте без вода, ходите, ходите или просто имате тен. Можете да изпробвате всеки от стиловете, без да мислите много.