Полите лалета се характеризират като поли с колан на талията, стесняващ се подгъв и придаващи на потребителя уникален вид. Тези поли първоначално се появиха и бяха създадени от известния френски моден дизайнер Кристиан Диор и дебютираха в колекциите му през 1953 г. и бяха популярни тогава. Те отново влязоха на мода през 2006 г., с обрат – който носеше непринудена привлекателност, като оригиналният вид все още беше в гамата. Те могат да бъдат известни със своята универсалност, защото могат да ги носят както в неофициални, така и в ежедневни случаи.

Поли от лалета

Най -новите модерни дамски поли за жени:

С падането на полата, вариращо от падане до коляното до прасци, има и поли от лалета в стил мини пола … Като казахме толкова много за полите на лалета, нека да видим топ 9 на лалетата, за които можете да изберете.

1. Дамска черна официална пола от лалета:

Черна официална пола от лалета

Тази красива черна пола от лалета има свита талия, придаваща й различен вид. Като цяло това е чудесен вариант за бизнес облекло. Можете да го носите с всеки официален топ, заедно с високи токчета и минимални аксесоари. По този начин ще ви даде предимство пред другите в работата.

2. Дамска пола в стил Макси в стил лале:

Пола в стил лали макси

След като носите тази максимална пола от лалета, толкова ще получите комплименти, че изглеждате толкова безупречно красива. Полата придава плавен външен вид, чудесно е да се съчетае с ярък едноцветен връх или райе. Няма да ви трябват много аксесоари, тъй като тази пола ще привлече цялото внимание, но все пак можете да отидете за изящно колие в името на минимализма.

3. Официална сива мини пола за лалета за жени:

Официална сива мини пола от лале

Можете да носите тази мини пола от лале във вашата бизнес среда, тъй като това е относително официална пола. Може да се комбинира с върхове в консервативни кройки, може би тъмни на цвят, за да изглеждате елегантно и елегантно. С този външен вид трябва да се предпочитат минимални бижута.

4. Дамска розова пола от лалета:

Розова рокля с пола на лалета

Тази шикозна рокля от пола на лалета ще грабне всички очни ябълки, защото е супер елегантна. Може да се носи като парти облекло, заедно с обувки на висок ток или гладиатор. Можете да изберете единично колие или гривна с маншет или нещо, което да завърши визията.

5. Пола с обвивка от лалета за жени:

Орелена пола от лалета

Тази пола с обвивка от лалета е чудесен вариант за ежедневни поводи като дати за вечеря. Можете да го сдвоите с фънки върхове, чисти върхове или да отидете на едноцветни поради универсалния характер на полата. Можете да носите токчета или гладиаторски сандали, както е показано на снимката.

6. Midi пола Fuchsia Tulip Midi за дами:

Midi пола Fuchsia Tulip

Красивата, лятна визия, предлагана от тази лале миди пола, вероятно няма равна. На кръста има сладък обвиващ колан, който му придава непринудена привлекателност. Можете да го обедините както със светли тонове, така и с тъмни. Също така, отидете за апартаменти и фънки бижута и аксесоари, за да завършите външния вид.

7. Дамска ежедневна пола с лале:

Ежедневна пола от лалета

Не е ли красива тази бяла пола от лалета? Той е плисиран, прекрасен и може да бъде избран за случайни поводи. Можете да го сдвоите с високи токчета и минимални бижута. Като цяло тази пола изглежда, че трябва да я имате в гардероба си.

8. Черна пола молив -лале за жени:

Черна пола -молив от лалета

Най -добрата част от тази пола -молив от лалета е нейната гъвкавост. Можете да го носите както за официални, така и за ежедневни поводи. Ако е нормален ден или вечеря, тази пола със сигурност ще привлече цялото внимание. Можете да го комбинирате с официални и непринудени топове и високи токчета.

9. Дамска дълга прасковена пола от лалета:

уникално проектирана дълга пола от лалета

Тази уникално проектирана дълга пола от лалета със сигурност ще ви накара да се откроите в тълпата. Това е по -скоро пола, която трябва да се носи в случайни случаи, така че да можете да я комбинирате с ежедневни топове. Плюс страхотен чифт ботуши и бижута.

Полите от лалета са толкова привлекателни за окото, предлагайки гъвкавост и стил едновременно. Оформянето е лесно с поли от лалета, тъй като те самите привличат цялото внимание. Така минимален стайлинг се прави с тях. Те могат да бъдат сдвоени с всякакви горнища, потници и официални ризи.