De plafonds zijn vaak het meest verwaarloosde deel van elke kamer. Vaak besteden we weinig aandacht aan de vormgeving, uitstraling, kleur of details van de plafonds. Maar weet je dat je je pooja-kamer er echt prachtig uit kunt laten zien door verschillende plafondontwerpen voor pooja-kamers te proberen? Ja, het is echt waar.

pooja kamer plafond ontwerpen

Van felle kleuren tot verschillende texturen en ontwerpen, de pooja-kamerplafonds transformeren op de best mogelijke manier. Onthoud dat, als het goed wordt gedaan, de plafonds van je pooja-kamer een blijvende indruk kunnen maken op alle mensen. Haal de zegeningen van de Almachtige uit zelfs de plafonds van je pooja-kamer met deze trending pooja-kamerplafondontwerpen.

Beste Pooja-kamerplafondontwerpen in India:

Er zijn nu veel opties beschikbaar die kunnen worden uitgeprobeerd op de plafonds van uw pooja-kamer, inclusief de pooja-kamerontwerpen met verlaagd plafond. Hier zijn enkele van de eenvoudige en moderne pooja-kamerplafonds die het helemaal verbluffend en mooi zullen maken met behoud van de essentie van de pooja-kamer.

1. Verlichte panelen voor Pooja-kamerplafonds:

Laatste pooja kamer vals plafond ontwerpen

Dit is de nieuwste en de trending pooja-kamerplafondontwerpen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het ontwerp is eenvoudig maar aantrekkelijk in zijn eigen termen, omdat het het ontwerp van de pooja-kamer niet overdrijft, maar het toch mooi en compleet maakt.

U kunt het ontwerp met achtergrondverlichting voor het plafond van de pooja-kamer in een enkele kleur gebruiken of het combineren met een ontwerp om meer details toe te voegen. Over het algemeen geven de meeste mensen de voorkeur aan het gebruik van geelachtige of oranje kleuren in de achtergrondverlichting om de warme gloed in de pooja-kamer te krijgen. Het plafondontwerp met achtergrondverlichting helpt bij het leveren van een betere concentratie in de gebeden en meditatiesessies.

2. Jaali-ontwerpen met achtergrondverlichting voor Pooja-kamerplafonds:

Beste pooja kamer vals plafond ontwerpen

Door een stap vooruit te gaan met het verlichte plafondontwerp, kunt u het combineren met decoratieve jaali-ontwerpen. Dit plafondontwerp is een van de uitstekende manieren om elegantie toe te voegen aan de pooja-kamer en het licht en minimaal te houden.

Omdat deze pooja-kamer-pop-plafondontwerpen niet overdreven zijn, helpen ze bij het creëren van een rustige en ontspannen sfeer in de pooja-kamer. Als een verrassing voor veel mensen zijn deze jaali-ontwerpen met achtergrondverlichting ook redelijk betaalbaar. Je kunt veel verschillende combinaties van kleuren met achtergrondverlichting en jaali-ontwerp proberen om de vereiste helderheid in de pooja-kamer toe te voegen.

3. Symbolisch plafondontwerp:

Moderne pooja kamer vals plafond ontwerpen

Dit is ook een van de favorieten van veel mensen voor het ontwerp van hun pooja-kamerplafond. In dit ontwerp is het plafond van de pooja-kamer versierd met een symbolisch spiritueel ontwerp, dat kan variëren afhankelijk van de voorkeuren en voorkeuren van de gebruikers.

De symbolische voorstelling op het plafond van de pooja-kamer voegt een charme toe aan de pooja-kamer die zeker veel aandacht zal trekken. Je kunt ook wat twinkelende lichtjes toevoegen samen met het gekozen symbool om de hele look aantrekkelijker en helderder te maken. Je kunt ook een combinatie van 2 kleuren proberen, een voor de muren en de andere voor het symbolische plafond, om meer positiviteit in de poeja-kamer te brengen.

4. Vals plafondontwerp voor Pooja-kamer:

Eenvoudige pooja-kamerontwerpen met verlaagd plafond

De valse plafondontwerpen van de pooja-kamer zijn een van de meest populaire onder gebruikers van alle categorieën. Ze zijn beproefd en getest en zijn een grote hitsensatie die door de meerderheid van de mensen wordt gekozen voor hun pooja-kamer. Zorg ervoor dat u dit verlaagde plafondontwerp van een professional krijgt om de beste resultaten te krijgen.

U kunt het valse plafondontwerp in hout proberen om de lichtgekleurde muren van de pooja-kamer aan te vullen. Het zal echt de beste combinatie vormen en zo een indrukwekkende indruk maken. Je kunt ook minimale decoraties toevoegen om de pooja-kamer met minimale inspanningen tot leven te brengen.

5. Pop vals plafondontwerp voor Pooja-kamer:

pooja kamer plafond ontwerpen

Dit is een andere populaire variant van het valse plafond voor het ontwerp van de pooja-kamer. Deze ontwerpen zijn er in verschillende variëteiten en in verschillende kleuren, wat de warmte en de positieve omgeving van de pooja-kamer verbetert. Het beste deel van deze pooja-kamer-pop-plafondontwerpen is dat je ze zo minimaal kunt houden als je wilt of je kunt ze zo groots maken als je wilt.

Het pop-ontwerp voor de pooja-kamer voegt een uniek tintje toe aan de algehele indruk van de pooja-kamer, waardoor de toegewijden oprechter en kalmer kunnen zijn tijdens hun gebedstijd. De schoonheid van dit soort ontwerp kan worden verbeterd door wat verlichting toe te voegen bij het ontwerp.

6. Houten vals plafond voor Pooja-kamer:

vals plafond voor pooja kamer

Net als het andere pop-ontwerp voor pooja-kamer, maakt ook het houten verlaagde plafond voor pooja-kamer een charmante indruk voor de gebruikers. Dit soort ontwerp ziet er extreem eenvoudig uit, maar is echt indrukwekkend om de pooja-kamer in een stijlvolle te transformeren.

U kunt de algehele look van uw pooja-kamer compleet maken door de houten pooja-kamer met verlaagd plafond te combineren met enkele contrasterende gekleurde muren. Een beetje decoratie en een beetje spelen met de verblindende lichten en je bent klaar om van je pooja-kamer een geweldige plek te maken om je geest te ontspannen.

7. Glazen paneelplafondontwerp voor Pooja-kamer:

pooja kamer pop plafond ontwerpen

Een andere indrukwekkende optie om te proberen als een pooja-kamerplafondontwerp is die van het glazen paneel. Je kunt het glazen paneelontwerp proberen voor de hele pooja-kamer of net boven het godsbeeld; dit is geheel afhankelijk van uw keuze en voorkeur. In beide opzichten zal het een verbluffende indruk maken.

Het gebruik van een glazen paneel kost u niet veel en zorgt er ook voor dat de pooja-kamer goed in balans blijft met de nodige rust en ontspannende omgeving. U kunt zo creatief zijn met het ontwerp van het glaspaneel als u wilt door een optie van gewoon glas of gekleurd glas te gebruiken voor het plafond van de pooja-kamer.

8. Eenvoudig houten plafondontwerp met decoraties:

pooja kamer pop ontwerp

U kunt altijd vertrouwen op een eenvoudig houten plafondontwerp voor uw pooja-kamer, omdat het nooit een slechte indruk zal maken. Je kunt het gemakkelijk combineren met een aantal gemakkelijk verkrijgbare decoraties zoals wat lichten of een kroonluchter die de kamer net dat beetje extra zal geven..

Door het eenvoudige houten plafond met kroonluchter te combineren, wordt de pooja-kamer helderder en stralender. U kunt het plafond ook eenvoudig houden om een ​​eenvoudige en sobere indruk te krijgen. Het proberen van het pooja-kamer-popplafond in houten ontwerp is een andere optie in hetzelfde ontwerptype dat kan worden geprobeerd.

9. Decoratieve tegels voor Pooja Room-plafond:

pooja kamer pop plafond ontwerpen

Een van de eenvoudigste en gemakkelijkste manieren om vonk toe te voegen aan het plafond van uw pooja-kamer, is door decoratieve tegels te gebruiken. Het gebruik van de decoratieve tegels vereist minder onderhoud omdat ze gemakkelijk kunnen worden gereinigd van oliespatten en rook. Het is ook een vrij betaalbare optie.

U kunt witte, gouden, messing of gebroken witte tegels op het plafond van de pooja-kamer gebruiken om de eenvoud te behouden en de vereiste charme in de kamer toe te voegen. De markt staat vol met vele ontwerpopties voor plafondtegels waaruit u het beste ontwerp voor uw pooja-kamerplafond kunt kiezen.

10. Lasergesneden paneelontwerp voor Pooja Room-plafond:

Ze zeggen dat je het beste voor het laatst moet bewaren en dat is precies wat we hebben gedaan. Het lasergesneden paneelontwerp voor het ontwerp van het pooja-kamerplafond is echt verbazingwekkend en prachtig. Je zult verliefd worden op het ontwerp zodra je hetzelfde ziet. Deze ontwerpen zijn gesneden in verschillende decoratieve ontwerpen die er prachtig uitzien als er licht doorheen gaat.

Deze lasergesneden paneelontwerpen zijn er in veel verschillende ontwerp- en kleuropties. Daarnaast kunt u het ontwerp ook naar uw eigen smaak aanpassen. Dit ontwerp omarmt echt de schoonheid van je pooja-kamer zonder extra inspanningen en onnodig gedoe.

Transformeer je pooja-kamerplafond met iets dat zo spectaculair is als je kunt verwachten door de bovengenoemde plafondontwerpen te proberen. Het ontwerp van uw pooja-kamerplafond kan veel zeggen over uw persoonlijkheid, kies verstandig het ontwerp dat uw ware kant kan weerspiegelen. De pooja-kamerontwerpen met verlaagd plafond kunnen gepaard gaan met veel verschillende decoratiestijlen om de pooja-kamers in alle opzichten geweldig te maken.

Als u hulp nodig heeft bij een van de pooja-kamerplafondontwerpen van uw keuze, kunt u daar hieronder een opmerking over maken. We zullen contact met u opnemen met het best mogelijke deskundig advies om u op de juiste manier te helpen.