Pooja-kamer is ongetwijfeld het hart van elk huis. Het trekt zoveel warmte, positiviteit en geluk aan dat niet in woorden kan worden uitgelegd. Omdat pooja-kamer zo’n belangrijke plaats in ons leven inneemt; moet het niet speciaal worden gemaakt met een aantal fantastische marmeren pooja mandir-ontwerpen of pooja-kamerwandtegels??

Nieuwste Pooja Room Tiles & Marmeren ontwerpen met afbeeldingen

Verschillende en unieke marmer- en tegelontwerpen voegen een prachtige charme toe en zien er ook nog eens prachtig uit. Bovendien is het ook vrij probleemloos om zijn glans langer te behouden dan alle andere beschikbare ontwerp- of muurverven. Deze pooja-kamertegels en pooja-kamerontwerpen in marmer kunnen voor alle soorten plaatsen worden gebruikt, of het nu uw huis of kantoor is. Het beste van het proberen van deze ontwerpen is dat ze beschikbaar zijn voor een betaalbare prijs en heel lang meegaan.

Beste Pooja-kamertegels & Marmeren ontwerpen in India:

Met een aantal verschillende ontwerpen is het mogelijk om een ​​ander tintje aan je poeja-kamer toe te voegen. Geïnteresseerd in het kennen van de unieke maar in het oog springende ontwerpen? Hier zijn enkele van de moderne pooja mandir-ontwerpen in marmer, samen met enkele trendy wandtegels voor de puja-kamer die je kunt kiezen om je pooja-kamer echt goddelijk te maken en toch het middelpunt van aantrekkingskracht.

1. Gedrukte Om-wandtegels:

Beste ontwerpen voor pooja-kamertegels

Het symbool Om vertegenwoordigt de goddelijke betekenis in de hindoeïstische religie en heeft dus een speciale plaats voor de toegewijden. Stel je nu eens voor dat je pooja-kamer goed is versierd met bedrukte Om-wandtegels. Zou het geen frisse lucht van positieve lucht en warmte brengen??

De bedrukte Om-wandtegels zijn een van de meest voorkomende en populaire ontwerpen voor pooja-kamertegels onder de mensen. Deze tegels zijn keramische tegels en bieden een glanzende afwerking waardoor uw poeja-kamer er aantrekkelijk uitziet. Deze tegels voor God room zijn verkrijgbaar in het formaat 250X375 mm en zijn de beste keuze voor zowel thuis als op kantoor.

2. Bedrukte keramische tegels:

puja kamer tegels

Dit zijn de trending pooja mandir-tegels die op de markt verkrijgbaar zijn en die niet alleen je pooja-kamer echt mooi zullen maken, maar ook alle positiviteit rondom zullen aantrekken. Deze keramische tegels voor pooja-kamer zijn de perfecte keuze voor alle soorten huis.

In wezen, om de toegewijden te helpen contact te maken met de goddelijke kracht, zijn deze tegels gemaakt met verschillende kleuren die hun eigen charme en spirituele betekenis hebben. Deze wandtegels voor de puja-kamer maken je kamer levendiger en helpen je dus om met pure aandacht te ontspannen en te bidden in de poeja-kamer..

3. Kleine Mandir in marmer:

pooja kamertegels kleuren

Een ander ontwerp dat alle positieve en goede nieuws onder de gebruikers maakt, heeft een kleine marmeren tempel bij u thuis. De marmeren pooja mandir is eenvoudig maar werkt op de best mogelijke manier behoorlijk aantrekkelijk.

In plaats van de ogen te trekken met het gebruik van te veel kleuren, staat het voor puurheid en oprechtheid in de pooja-kamer. Je kunt wat creativiteit proberen met de marmeren pooja mandap of je kunt het ook simpel en nuchter houden. Wit gekleurd marmer zal zeker de maximale rust en ontspanning voor de geest brengen en zal de mensen helpen om gemakkelijk contact te maken met de goddelijke kracht.

4. Shree bedrukte wandtegels:

pooja kamer vloertegels

Als je je pooja-kamer eenvoudig en mooi wilt houden, dan is dit het juiste ontwerp voor pooja-kamertegels voor jou. Deze tegels zijn bedrukt met het symbool Shree en zijn geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Deze zijn van keramisch materiaal en hebben een afmeting van 250X375mm.

De witgekleurde tegels met dit spirituele symbool geven aan dat ze alle geluk, vrede en geluk in huis brengen. De eenvoud van de tegels zal ook veel ogen naar je pooja-kamer trekken, terwijl ze ook de benodigde gebedstrillingen bieden om eer en oprechtheid aan onze God te tonen.

5. Simple God Idols bedrukte wandtegels:

pooja mandir tegels

Een van de creatieve manieren voor het ontwerpen van pooja-kamertegels is om de eenvoudige wandtegels of de door God idool bedrukte tegels te proberen. Beide stijlen wandtegels zien er echt geweldig uit en verfraaien ook je pooja-kamer. Aan de ene kant zullen de eenvoudige modellen van de puja-kamertegels helpen om een ​​betere focus te hebben tijdens het gebed, samen met het markeren van de geplaatste beelden.

De door God idool bedrukte tegels zullen alle ogen naar de kamer trekken, omdat het de spirituele energieën in de kamer zal versterken. Je kunt zoveel variaties proberen als je wilt en deze God-kamertegels gebruiken in zowel kantoren als je huis.

6. Digitaal bedrukte wandtegels:

god kamer tegels

Gooi de oude ontwerpmanieren voor je pooja-kamer weg en probeer in plaats daarvan deze trending en nieuwste digitale muurstijlen om je pooja-kamer de aantrekkelijke combinatie van stijl en spirituele uitstraling te geven. Deze tegels voor God room zijn trending in de markt vanwege hun nieuwste ontwerp dat beschikbaar is tegen een betaalbare prijsklasse.

Deze wandtegels voor de puja-kamer zijn verkrijgbaar in tal van ontwerpen, van eenvoudig tot meer stijlvol. Deze tegels worden vooral in woningen toegepast vanwege de vele creatieve mogelijkheden die het met zich meebrengt. Probeer deze pooja mandir-tegels en verander je pooja-kamer in een stijlvolle plek om contact te maken met onze Almachtige schepper.

7. Bedrukte symbolische wandtegels:

puja kamer tegels ontwerp

Het is altijd geweldig om alle spirituele symbolen voor je ogen te hebben in je pooja-kamer terwijl je gebeden opzegt. Is het niet? Het verhoogt zeker de aandacht en concentratie tijdens het gebed. Maar een ding dat deze bedrukte keramische tegels voor pooja-kamer toevoegen aan de pooja-kamer, is het stijlquotiënt.

Dit bedrukte symbolische ontwerp van puja-kamertegels is de perfecte combinatie van eenvoud en uniekheid voor de pooja-kamer. Deze zijn de beste keuze voor zowel woningen als kantoren en zijn ook verkrijgbaar voor een betaalbare prijsklasse. Je zult helemaal weg zijn van de warmte en positiviteit die deze tegels in je pooja-kamer zullen brengen.

8. Marmeren Mandir-ontwerp:

pooja kamerontwerpen in marmer

Als je weinig ruimte hebt in je huis of kantoor en op zoek bent naar een compacte maar stijlvolle manier om een ​​pooja-kamer te maken, dan kun je marmeren tempelontwerpen voor thuis proberen. Deze ontwerpen nemen niet veel ruimte in beslag, maar bieden dezelfde spiritualiteit als die van grote pooja-kamers. Je kunt ze er ook aantrekkelijker uit laten zien door er wat details aan toe te voegen.

Plaats het idool van je favoriete God in deze marmeren pooja mandir-ontwerpen en vind de meest ontspannende en gemakkelijke manier om je gedachten te bidden tot onze enige echte maker.

9. Pooja-kamer met marmeren platform:

marmeren pooja mandir ontwerpen voor thuis

Naast het proberen van verschillende marmeren stenen pooja mandir-ontwerpen, kun je ook proberen om marmeren platformontwerpen in je pooja-kamer te hebben. Je kunt deze marmeren platforms gebruiken om Gods beelden en afgoden te plaatsen en ook enkele decoratieve items te plaatsen.

Dit idee in je witmarmeren pooja mandir zal positiviteit en pure zegeningen in je huis brengen. Je kunt de kamer ook in verschillende kleuren decoreren om het er stijlvoller en creatiever uit te laten zien. Ook zal het gebruik van verschillende kleuren om de juiste redenen ook de spiritualiteit in de kamer verbeteren. Deze marmeren platforms zijn zonder twijfel een van de beste marmeren tempelontwerpen voor thuis.

10. Marmeren Mandir met achtergrondverlichting:

marmeren pooja mandir-ontwerpen

Dit is een andere stijl van marmeren pooja mandir-ontwerpen voor thuis die je kunt proberen. Hoewel deze mandir-ontwerpen net als de andere marmeren mandir-ontwerpen zijn, bieden ze ook het achtergrondverlichtingseffect aan de mandir. De algehele combinatie van marmeren mandir met de achtergrondverlichting verbetert de schoonheid van de pooja-kamer terwijl het subtiel blijft.

Je kunt ook proberen naar Gods standbeeld of afgoden te verlangen, samen met de achtergrondverlichting om de marmeren God-mandir-ontwerpen nog aantrekkelijker te maken. Een ander belangrijk aspect van deze mandir-ontwerpen is dat ze niet veel ruimte innemen en dus zowel bij u thuis als op kantoor kunnen worden geplaatst.

Je kunt zoveel ontwerpen proberen als je wilt voor pooja-kamertegels, zolang je daar tevreden en blij mee bent. Het belangrijkste motief van het ontwerp van de puja-kamertegels moet zijn om de benodigde warmte en positiviteit toe te voegen om de pooja-kamer eenvoudig aantrekkelijk en charmant te maken.

Als u hulp of suggesties nodig heeft voor het selecteren van de beste pooja-kamerontwerpen in marmer of voor het selecteren van het unieke pooja-kamerwandtegelsontwerp, schrijf ons dan alstublieft. We zullen je volledig helpen, met onze unieke ideeën, om van je pooja-kamer het hart van je huis te maken.