Portemonnees met voorvak zijn zeer goede aanvullingen op de traditionele portemonnees die mannen dragen. Ze dienen voor snelle toegang tot items en kunnen zowel in de overhemdszakken als in de broekzakken worden opgeborgen.

Stijlvolle en modieuze portemonnees met voorzakken voor heren in trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen voor portemonnees aan de voorkant.

1. Slanke portemonnee met voorvak:

Smalle portemonnee met voorvak

Dit is een zeer minimalistische portemonnee voor een man die slank aanvoelt. De portemonnee heeft één vak voor pasjes. Het andere vak zit aan de voorkant van de portemonnee voor briefgeld of andere papieren. Het is een heel net patroon en iets dat gemakkelijk in elke broek- of broekzak of zelfs de hemdzakken past.

2. Portemonnee met twee sleuven voorvak:

portemonnees met voorvak

Hier is nog een versie van de slanke portemonnee met voorvak. Deze portemonnee heeft twee kaartsleuven aan de voorkant voor het bewaren van wat meer kaarten die je misschien hebt. De bruine kleur van de portemonnee is erg charmant. Het biljettencompartiment is ook beschikbaar aan de voorkant, samen met een in het midden van de portemonnee.

3. ID-portemonnee voorvak:

ID-portemonnee met voorvak

Dit is een leren portemonnee met zadelrug en een voorvak voor het bewaren van uw ID-kaart. Het heeft een doorzichtige plastic voering die u helpt om uw ID-kaart te laten zien waar nodig, zonder deze uit de portemonnee te hoeven halen. Dit maakt het erg handig en handig.

4. Portemonnee met geldclip voorvak:

Portemonnee met geldclip voorvak

Koop dit geweldige product gemaakt van echt leer met een voorvak voor kaarten. Het extra voordeel van deze portemonnee is de geldclip aan de voorkant waarmee je opgevouwen briefgeld kunt vasthouden. De geldclip heeft krachtige magneten om de bankbiljetten op hun plaats te houden.

5. Portemonnee voorvak met riem:

Portemonnee met voorvak met riem

Een portemonnee met voorvak is altijd handig om snel bij je spullen te kunnen. De hier getoonde portemonnee met voorvak heeft een riem die biljetten vasthoudt in plaats van een clip. De riem is breed genoeg om de opgevouwen bankbiljetten heerlijk vast te houden. Dit is een slanke portemonnee en past dus heel goed, zelfs in een borstzak.

6. Portemonnee met klepsluiting voorvak:

Portemonnee met klepsluiting aan de voorkant

Deze geweldige mannelijke portemonnee is het ultieme in portemonnees met voorzakken. De portemonnee gemaakt van superieur leer heeft een ruwe afwerking en ziet er erg mannelijk uit. De voorvakken van deze portemonnee zijn afgesloten met een klep die aan de voorkant in een riem wordt gestopt. Er zijn twee kaartsleuven aan de voorkant voor uw creditcards.

7. Portemonnee met rechthoekig voorvak:

Rechthoekige portemonnee met voorvak

Hier is een coole versie van de portemonnees met voorzakken. Deze portemonnee heeft een rechthoekige vorm en heeft drie kaartsleuven aan de voorkant. De portemonnee is gemaakt van leer van goede kwaliteit en de stiksels aan de randen zijn zeer verfijnd. De portemonnee is slank en houdt briefgeld in het middenvak. Dit is een prachtige toevoeging om je spullen in op te bergen en ze ook handig in je borstzak te houden.

8. Designer portemonnee met voorvak:

Designer portemonnee met voorvak

Dit is een coole designer portemonnee met voorvak die een prachtige boogvormige opening heeft voor de sleuf. Het logo is gedrukt aan de binnenkant van het voorvak en is te zien aan de gebogen opening. De zak kan zowel kaarten als biljetten bevatten. Selecteer deze designer portemonnee om te pronken met je trendy kant.

9. Portemonnee met metalen voorvak:

Portemonnee met metalen voorvak

Hier is een moderne kijk op de traditionele portemonnee. De metalen portemonnee is ontworpen als een schijfhouder. De metalen portemonnee met voorvak bevat creditcards en briefgeld. Deze prachtige portemonnee met voorvak in trendy stijl is het beste voor de kinderen van de huidige generatie die dol zijn op de technologiemodus.

Portemonnees met voorvak zijn verkrijgbaar in kleuren variërend van zwart tot bruin en bruin. Het hier gebruikte leer is van hoge kwaliteit en de detaillering is minimalistisch. Selecteer deze portemonnee vanwege het gebruiksgemak.