Portemonnees zijn kleine houders die worden gebruikt om geld, kaarten, identificatiekaarten en andere kleine bezittingen in de vorm van papieren te dragen. Er zijn veel soorten portemonnees die gemaakt zijn van verschillende stoffen. Elke soort heeft zijn eigen gebruik. Met de vooruitgang van technologieën wordt het gebruik van geld in de vorm van contant geld verminderd, het is overgenomen door creditcards.

eenvoudige-en-kleine-creditcard-portefeuilles-voor-mannen-en-vrouwen

In plaats van contant geld mee te nemen, dragen we onze kaarten nu zorgvuldig en bewaren ze netjes in onze portemonnee. Maar elke portemonnee is niet gemaakt om pasjes in te bewaren; er zijn speciale portemonnees voor creditcardhouders gemaakt waarin je ze veilig kunt opbergen. Zowel mannen als vrouwen hebben een kleine creditcardportemonnee nodig die gemakkelijk in respectievelijk hun zakken en handtassen kan worden opgeborgen.

Nieuwe en beste modellen creditcardportefeuilles:

Mannen geven de voorkeur aan minder ontworpen, terwijl vrouwen, zoals gewoonlijk, mooie ontwerpen en stijlen van portemonnees nodig hebben. Hier zijn enkele van de beste stijlen voor creditcardportefeuilles die zowel door mannen als vrouwen geliefd zijn.

1. Portemonnee voor aluminium creditcardhouder:

aluminium-creditcard-houder-portemonnee

De aluminium creditcard portemonnees hebben de uitstraling van een kleine aktetas. Binnenin de portemonnee zijn veel hoesjes voorzien waarin men zijn/haar pasjes kan opbergen. Aluminium is niet zoals andere metalen die zwaar zijn, het is zelfs lichter dan leren portemonnees.

2. Leren tweevoudige creditcardportemonnee:

tweevoudige portemonnee

De bifold portemonnee heeft twee vouwen en elke vouw heeft ruimte om de pasjes te bewaren. Het is meestal gemaakt van leer en ook van andere stoffen. Het is een creditcard portemonnee voor heren die gemakkelijk in de broekzak past.

3. Portemonnee voor creditcardkoppeling:

clutch-portemonnee

Het is de beste creditcardportefeuille voor vrouwen. Het heeft prachtige ontwerpen aan de buitenkant van de portemonnee en hoesjes aan de binnenkant om de kaarten in te bewaren. Het is niet nodig om het in de handtas te stoppen; je kunt het dragen door het vast te houden.

4. Magic Wallet Creditcardhouder:

magische portemonnee

Zoals de naam magie doet vermoeden, is het echt een magische portemonnee. Je kunt de portemonnee van elke kant, links of rechts, openen en hij blijft eraan zitten. Binnenin heeft het aan weerszijden riemen om de kaarten vast te houden. Dit is de beste portemonnee om de dief voor de gek te houden.

5. Mini-creditcardportemonnee voor dames:

mini portemonnee

Het is geen mobiele dekking; het is een portemonnee voor creditcards. Het leer bedekt de aluminium behuizing die een uitklapbare creditcardportemonnee is. Alle kaarten komen er op een geordende manier uit zonder tijd te verspillen met naar binnen te kijken om een ​​bepaalde kaart te krijgen. Het is een erg handige portemonnee.

6. Nylon portemonnee voor dames voor creditcard:

nylon portemonnee

Als je bang bent om met je pasjes in de regen naar buiten te gaan, dan is de nylon portemonnee goed voor je. Het heeft een waterdichte kwaliteit die uw kaarten en contant geld veilig houdt tijdens ongunstig weer. Deze zijn zelfs zeer licht van gewicht en verkrijgbaar in tal van kleuren.

7. Creditcard slanke portemonnee:

slanke portemonnee

De slanke portemonnee is zelf een kaart die andere kaarten bevat. Het is een portemonnee die niet uitpuilt, het is een slanke portemonnee. Deze creditcardportemonnee kan overal gemakkelijk worden bewaard en de beste plek om hem in de voorzak van je shirt te bewaren.

8. Driebladige portemonnee heren:

driebladige portemonnee

Als je te veel kaarten hebt en bifold is onvoldoende voor je, ga dan voor een drievoudige portemonnee die meer hoesjes biedt om de kaarten erin te plaatsen. Het is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen met een kleine verandering in stijl.

9. Snap Creditcard Portemonnee Dames:

portemonnee

Het is een portemonnee voor creditcardhouders die een klik heeft om de kaarten te beveiligen, zodat ze niet van de hoesjes glijden. Het is een multifunctionele portemonnee die zelfs andere kleine dingen in het kettinggedeelte draagt, afgezien van kaarten.

Een dag zonder portemonnee is onmogelijk en de nieuwe vorm van geld, creditcards, moet er zijn om kleine dingen tot grote dingen te kopen. De portemonnees voor creditcardhouders zorgen ervoor dat de pasjes veilig op een plek worden bewaard. Het rangschikken en bewaren van kaarten wordt veel gemakkelijker met portemonnees met kaartetuis.