Guess als merk wordt beschouwd als een van de beste voor accessoires en andere cadeauartikelen. Het merk staat ook bekend om zijn portemonnees voor zowel dames als heren. De beste portemonnees waaruit u kunt kiezen, worden hier vermeld. Kies jouw perfecte Guess portemonnee voor dames en heren.

Modieuze en stijlvolle Guess portemonnee-ontwerpen voor heren en dames:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen van gokportefeuilles.

1. Guess-portemonnee met volledige ritssluiting voor dames:

Guess portemonnee met volledige ritssluiting voor dames

Mooi in het roze is deze mooie Guess portemonnee voor dames. De portemonnee heeft een ritssluiting over de gehele lengte. De Guess portemonnee heeft twee vakken voor briefgeld en een vak met ritssluiting in het midden. Het Guess-embleem bevindt zich in het midden van de portemonnee in een driehoekig metalen stuk.

2. Tweekleurige Guess-portemonnee voor heren:

portefeuilles raden

Hier is een aantrekkelijke Guess portemonnee voor heren. Het is een double billfold portemonnee met twee kleurtinten. Het zwart contrasteert met prachtig bruin en het logo is bevestigd in een driehoekig stuk. De sleuven voor creditcards zijn beschikbaar en de compartimenten voor de biljetten zijn twee.

3. Blokkeer Guess-portemonnee voor dames:

Block Guess portemonnee voor dames

Het contrast in kleuren werkt erg mooi. Hier is een prachtige Guess portemonnee voor dames in zwart en wit. De blokkleuren wit en zwart geven deze portemonnee een prachtige uitstraling. De portemonnee is vastgeklikt met een metalen monogram van het Guess-logo. De portemonnee heeft twee vakken voor briefgeld en ook vakjes voor creditcards.

4. Slim clutch Guess-portemonnee voor dames:

Slim clutch Guess portemonnee voor dames

Een van de meer traditionele portemonnee-patronen is deze slanke Guess-portemonnee met clutch. De ingetogen roze tint van de portemonnee is de meest verkochte kleur. De strik op de klep van de portemonnee is aantrekkelijk. Het stiksel dat op de portemonnee is gedaan, maakt het zeer verfijnd en aantrekkelijk.

5. Floral Guess-portemonnee voor dames:

Floral Guess portemonnee voor dames

Hier is nog een prachtige Guess-portemonnee voor dames. De portemonnee heeft een bloemenpatroon in reliëf op beige stof. De zwarte omtrek van de bloemen zorgt voor een zeer verbluffend resultaat. Bekijk deze gebloemde Guess portemonnees en je zult er zeker verliefd op worden.

6. Guess-portemonnee met geruit gat voor heren:

Guess portemonnee met ruitjesgat voor heren

Dit is een stoere en verfijnde Guess portemonnee voor heren. Het zwarte leer is effen aan de voorkant. Het is dan prachtig gedessineerd met gaten in een dambordpatroon. Dit geeft het een echt mannelijke look. De portemonnee heeft vakjes voor creditcards en de verschillende vakken om je spullen in op te bergen.

7. Strap Guess-portemonnee voor dames:

Strap Guess portemonnee voor dames

Bekijk dan deze witte Guess portemonnee voor dames. Deze super coole portemonnee is gemaakt met witte en grijze tinten en de strepen zijn ook contrastrijk. De portemonnee heeft aan het uiteinde een riem om de portemonnee vast te houden of op te hangen. De ritssluiting rond de stijl van deze portemonnee geeft je meer ruimte om dingen in te stoppen.

8. Rechthoekige Guess-portemonnee voor heren:

Rechthoekige Guess portemonnee voor heren

Dit is een prachtige bruinkleurige Guess portemonnee voor heren die net even anders is dan de traditionele portemonnees. De portemonnee is rechthoekig van vorm en wordt in de lengte vastgehouden. De portemonnee is gemaakt van leer van superieure kwaliteit en laat het vakmanschap goed zien.

9. Denim Guess-portemonnee voor dames:

Denim Guess portemonnee voor dames

Deze prachtige denim portemonnee voor dames is erg chique en trendy. De portemonnee is gemaakt van denim materiaal en heeft een mooi borduurdessin aan de rechterkant van de portemonnee. Op de voorkant is het Guess-logo bevestigd. De portemonnee is perfect voor jonge meisjes en geeft een prachtig effect.

Guess portemonnees voor dames en heren zijn zeer verfijnd en high-end. De portemonnees zijn netjes geordend met vakjes voor creditcards en briefgeld. De portemonnees voor dames zijn er in prachtige kleuren zoals lichtroze en wit. De herenportemonnees zijn traditioneel zwart en bruin.