Designer portemonnees zijn voor mannen en vrouwen in leer. Ze hebben ontwerpen en opdrukken die verschillen van de traditionele portemonnees. De gebruikte kleuren zijn zeer aantrekkelijk en maken van de portemonnee een prachtig stuk.

Modieus & Prachtige ontwerpen van designer portemonnees voor heren & Vrouwen in de trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 Designer Wallets-ontwerpen voor heren en dames.

1. Bloom Designer-portemonnee voor dames:

Bloom Designer-portemonnee voor dames

Dit is een mooie designer portemonnee voor dames met een bloemenprint erop. Het logo van het bedrijf is gedrukt op de basis van de stof en dit draagt ​​bij aan de luxe waarde. De portemonnee heeft een ritssluiting rond het patroon dat op een accordeonmanier opengaat om veel items in op te bergen.

2. Metallic designer portemonnee voor dames:

Metallic designer portemonnee voor dames

Hier is nog een portemonnee met ritssluiting die zeer modieus is. De portemonnee is gemaakt van zwarte stof die is bekleed met metalen stukken. Er zijn twee gespen die mooi op de voorkant van de portemonnee zijn geplaatst. Er is ook een binnenzak met een metalen ritssluiting. De hele portemonnee ziet er prachtig en chic uit.

3. Snap Designer-portemonnee voor heren:

Snap Designer-portemonnee voor heren

Leuk als cadeau is deze leren designer portemonnee voor heren. De portemonnee is minimalistisch van ontwerp maar de superieure leerkwaliteit maakt het een prachtig stuk. De portemonnee heeft een opening met ritssluiting en ook een drukknoopsluiting voor extra stijl. Het logo van het merk is netjes gepast op een metalen stuk aan de onderkant van de portemonnee.

4. Gewatteerde designerportemonnee voor dames:

Gewatteerde designer portemonnee voor dames

Hier is een geweldige leren designer portemonnee voor een vrouw met het gewatteerde patroon. Het zwarte leer is zacht en is gestikt in de quilttechniek. Het contrast van roze op de binnenvoering van de portemonnee brengt de pracht van deze portemonnee naar voren. Dit zou de beste keuze kunnen zijn voor een designer portemonnee.

5. Basket Weave Designer-portemonnee voor heren:

Basket Weave Designer-portemonnee voor heren

Haal deze opvallende designer portemonnee voor heren in zwart leer. De portemonnee is gemaakt van stroken leer die in de basketweave-mode zijn verweven voor een zeer strak effect en een portemonnee die er verbluffend mooi uitziet. De glans op het leer wordt versterkt door de weeftechniek.

6. Image Print Designer-portemonnee voor heren:

Designer-portemonnee met afbeelding voor heren

Hier is een designer portemonnee voor een man die niet is gemaakt van leer maar van polyurethaan. Het ontwerp op de portemonnee is dat van een dollarbiljet. De portemonnee wordt geleverd in een prachtige bruine kleur met de print in zwart gegraveerd. Het contrast zorgt voor een zeer oogverblindend stuk.

7. Spiked Designer-portemonnee voor dames:

Designer-portemonnee met spikes voor dames

Dit designerstuk is een trendsetter en geliefd bij veel fashionista’s. De portemonnee is gemaakt van prachtig makaronrood leer. Het is dan helemaal bezaaid met metalen spikes om het een zeer retro-look te geven. De portemonnee is een koopje voor zijn prijs vanwege het feit dat hij sterk op ontwerpers is gericht.

8. Opengewerkte Designer-portemonnee voor heren:

Designer-portemonnee voor heren gesneden werk

Koop deze opvallende designerportemonnee voor je man als hij van de rockstijl houdt. De portemonnee is gemaakt van leer met een steruitsparing in het midden van de portemonnee. De portemonnee kan gemakkelijk tot 12 kaarten bevatten en ook rekeningen. De topattractie van deze portemonnee is de metalen schakelketting die aan de portemonnee is bevestigd en aan de broek kan worden geklikt.

9. Designer-portemonnee in riemstijl voor dames:

Designer portemonnee in riemstijl voor dames

Roze is de meest geliefde kleur van vrouwen en deze prachtige roze en crèmekleurige designer portemonnee voor een vrouw is de beste koop. De portemonnee heeft een riem die hem sluit en een metalen lus. Dit geeft het een zeer verfijnde uitstraling. Kies dit prachtige stuk als je volgende portemonnee.

Designer portemonnees voor dames en heren zijn de chique trendy stijlen die nu erg in de mode zijn. Designer portemonnees in leer of zelfs polyurethaan zijn gemaakt met prints of metalen opzetstukken.