Portemonnees zijn al sinds de uitvinding een belangrijk accessoire voor de mannen. Ze zijn gevuld met alles wat de mannen nodig hebben om bij zich te hebben. Maar aanvankelijk leken ze omvangrijk te zijn vanwege het zware bedrag dat ze gebruikten of de creditcards, visitekaartjes enz. Dergelijke portemonnees leken een last te zijn wanneer ze werden gedragen.

Slanke portemonnees

Stijlvolle en nieuwe slanke portemonnees voor heren met afbeeldingen:

Met de verandering in modeaccessoires kwam er ook een verandering in de portemonnee-ontwerpen. Dit gaf een nieuw portemonnee-ontwerp, namelijk een slank portemonnee-ontwerp dat behoorlijk populair is in de markt. Laten we eens kijken naar een aantal van dergelijke slanke portemonnees voor mannen.

1. Envelop slanke portemonnee in rood:

envelop-slanke-portemonnee

Een nieuw slim portemonnee-ontwerp voor heren dat een envelopontwerp krijgt, is tegenwoordig behoorlijk populair. De slanke leren portemonnee heeft een opgevouwen opening om je waardevolle geld en pasjes veilig te houden. Bovendien trekt de bruine kleur vooral alle mannen aan met zijn charmante glans.

2. Metalen slanke portemonnee:

metalen-dunne-portemonnee

Op zoek naar een meer onstuimig accessoire om door te gaan! Probeer een metalen slanke portemonnee met zilver glanzend. De metalen portemonnee biedt veiligheid voor uw contant geld en kaarten wanneer deze tussen de metalen wanden wordt geschoven. Het is de veiligste manier om je waardevolle spullen te dragen met een stijlvolle look.

3. Effen lederen zwarte portemonnee:

effen-zwart-portemonnee

Wil je een eenvoudig maar trendy uitziend accessoire! Een slanke leren portemonnee in de effen zwarte kleur past het beste bij jou. De trendy portemonnee krijgt een speciaal vak waarin je je geld en pasjes apart kunt opbergen met waterdichte verpakking. Je kunt het meer gebruikte ding ook in het voorvak bewaren om te voorkomen dat je elke keer de volle portemonnee opent.

4. Houten kaartportemonnee Slim:

houten-kaart-portemonnee

Een unieke beste slanke portemonnee voor mannen gemaakt van hout geeft een veilige uitstraling aan de drager. De portemonnee is gemaakt van hout en leer voor een unieke combinatie. De houten voorkant zorgt ervoor dat de kaarten die erin zitten, niet kunnen buigen. Het houten ontwerp dat het bevat, draagt ​​bij aan zijn uniciteit.

5. Slanke portemonnee met meerdere zakken:

portemonnee met meerdere zakken

Een superdunne portemonnee ontworpen in leer wordt veel gebruikt door zakenmensen om hun waardevolle spullen in op te bergen. De portemonnee heeft meerdere vakken om het geld, creditcards, visitekaartjes, etc. op verschillende plaatsen in op te bergen. Dit geeft ook comfort bij het zoeken naar een kaart of contant geld.

6. C-cut portemonnee voor heren slank:

c-cut-portemonnee

Een slanke portemonnee man met een c-cut aan de rand wordt veel gebruikt door de mannen voor het snel uitnemen van contant geld of pasjes. De portemonnee is gemaakt van koolstofvezel, wat hem aantrekkelijker maakt met zijn geweldige ontwerp. De portemonnee is dun genoeg om te dragen voor een stijlvolle look.

7. Dubbelzijdige slanke portemonnee voor heren:

tweezijdige portemonnee

Een dual side portemonnee is een veelgebruikte portemonnee onder mannen. De slanke leren portemonnee heeft een zijvak om je geld in op te bergen zonder het op te vouwen. Terwijl er verschillende andere kaartvakken zijn om ook de kaarten van banken en visitekaartjes in op te bergen. De portemonnee verdeelt de last in verschillende vakken, wat een slank uiterlijk geeft bij het dragen.

8. Slim Card-portemonnee voor heren:

slim-card-portemonnee

Een superdunne portemonnee speciaal gemaakt voor de pasjes is tegenwoordig populair onder de gewone man en de ondernemers om hun pasjes in te bewaren. De kaarthouder is aan één kant open en is strak genoeg om te voorkomen dat een kaart eruit glijdt vanwege zijn elasticiteit.

9. Gestreepte portemonnee:

gestreepte portemonnee

Een portemonnee met een chique uitstraling geeft een uitstekende indruk bij de kijkers. De portemonnee kan contant geld en 6 tot 8 kaarten meenemen. Er kan ook een klein dagboek in worden bevestigd dat met een zwarte band strakker zou worden gemaakt. Het geeft een klassieke look met formals en casuals.

De slanke portemonnees voor heren helpen om een ​​fantastische uitstraling te geven in plaats van die dikke portemonnees in je broek te dragen die je rug een smerige uitstraling geven. Meestal geven alle merkportefeuilles een aantal stijlvolle slanke portefeuilles om uit te kiezen op basis van uw behoeften.