Fossil-portefeuilles zijn een Amerikaans designermerk dat begon in het jaar 1984, sindsdien is het een van de beste merkbedrijven die verschillende soorten accessoires verkopen, zoals tassen, horloges, boekentassen en het meest bekend is de portemonnee die is gemaakt van puur en echt leer materiaal. Het merk Fossil komt met unieke ontwerpen die heel anders zijn dan de gebruikelijke dunne en glanzende portemonnees. Zowel mannen als vrouwen dragen graag een merkportemonnee die heel lang meegaat, vooral voor mannen worden portemonnees beschouwd als een van de accessoires die naast hun vrouw belangrijk zijn in hun leven. Voor dames zijn portemonnees inderdaad belangrijk, en het belangrijkste kenmerk waar ze naar op zoek zijn, is het aantal compartimenten in de portemonnee, die heel goed weet waarom ze op zoek zijn naar die functie!!

Om het leven gemakkelijker te maken met een stabiel en modieus portemonnee-ontwerp dat helpt om onze belangrijke spullen te dragen die hard nodig zijn in ons dagelijkse routineleven. Dit artikel helpt mannen en vrouwen om het beste type portemonnee te vinden dat past in uw belangrijkste noodzakelijke dingen en ontwerp van een portemonnee door Top Fossil-portemonneeontwerpen voor zowel mannen als vrouwen te informeren.

Nieuwste en stijlvolle ontwerpen van fossiele portemonnees voor heren en dames in trend:

Laten we eens kijken naar de beste ontwerpen voor fossiele portefeuilles.

1. Vouw Fossil Herenportemonnee uit:

fossiele portemonnees

Deze eenvoudig ogende, lichtbruine, leerkleurige portemonnee is een van de standaardontwerpen die wordt gebruikt bij het maken van een herenportemonnee, maar in dit type portemonnee wordt de portemonnee gemarkeerd met een extra zijvak. De portemonnee ziet er klein en strak uit wanneer deze is opgevouwen, maar het echte gebruik wordt weergegeven wanneer de portemonnee wordt geopend. Deze portemonnee is ontworpen als een opvouwbare vierkante portemonnee met een uitbreidbaar zijvak dat wordt gebruikt voor het bewaren van kaarten en foto’s.

2. Money Clipping Fossil herenportemonnee:

Money Clipping Fossil Heren Portemonnee

Clipping portemonnee-ontwerp is een nieuw geïnnoveerd ontwerp van het merk en dankt zijn naam aan het stijve clipontwerp dat te zien is aan de buitenkant van het opvouwbare vierkante portemonnee-ontwerp. De clip is gemaakt van het stevige metalen materiaal. De metalen clip heeft een mat effect, wat contrast geeft aan de portemonnee. Rupee-biljetten kunnen in dit clipontwerp worden geplaatst tijdens een noodgeval.

3. Mini RFID Designer Fossil-portemonnee voor dames:

Mini RFID Designer Fossil-portemonnee voor dames

Om elke storing en het opsporen van beveiligingswachtwoorden tijdens het proces van valse scans te voorkomen, is deze portemonnee ontworpen. Het materiaal dat wordt gebruikt bij het maken van deze portemonnee is ontworpen om de belangrijke informatie die is opgeslagen in een Visa of een betaalpas te beschermen door de portemonnee te bekleden die het verzenden van radiofrequentie-identificatie blokkeert. Afgezien van de beschermingstheorie, ziet deze fossiele damesportemonnee er prachtig uit vanwege de fascinerende levendige kleur Blauwgroen, rood, roze.

4. Effen ritssluiting rond fossiele portefeuilles voor dames:

Fossiele portemonnee voor dames met effen rits

Dit type mini-vierkante portemonnee wordt geaccentueerd met een contrastkleurige dikke ritssluiting die volledig om de portemonnee loopt. De rits is dik en zichtbaar door zijn gouden kleur en heeft ontworpen ophangingen gemaakt van dezelfde kleur als de portemonnee. Deze portemonnee met rits heeft twee compartimenten die van elkaar kunnen worden gescheiden na het openen van de portemonnee en een klein zijvak met rits aan de achterkant van de portemonnee.

5. Card Case Bifold Fossil-portemonnee voor heren:

Card Case Bifold Fossil-portemonnee voor heren

Deze gespecialiseerde portemonnee die alleen is ontworpen voor kaarten zoals visitekaartjes, winkelkaarten, lidmaatschapskaarten. Omdat de meeste mannen niet graag alle kaarten in hun portemonnee hebben, zijn er vooral de contante en debet- en visakaarten. Om het gemakkelijker en minder verwarrend te maken, bedacht fossiele deze kaarthouder die kan worden opgevouwen. Opvouwbare creditcardportefeuilles zijn veel handiger dan een kaarthouder met één rack.

6. Trifold lederen damesfossiele portemonnee:

Trifold lederen dames fossil portemonnee

Tri Foldable lederen portemonnees zijn veel duurzamer en kunnen veel kaarten afzonderlijk dragen door ze niet te mengen met contant geld. Wanneer deze drievoudige portemonnee wordt geopend, heeft deze een kaarthouder aan de voorkant en een enkel recht compartiment om een ​​cashback-gedeelte van het portemonnee-ontwerp zonder ritssluiting in te bewaren.

7. Elastic Attached Fossil Magic herenportemonnee:

Elastisch bevestigde Fossil Magic herenportemonnee

Dit type gestroomlijnd portemonnee-ontwerp wordt vaak gebruikt door jonge jongens, omdat ze een paar kaarten en minder contant geld bij zich hebben, dit type is het juiste soort portemonnee-ontwerp. De voor- en achterkant van het kaartontwerp, het binnenste deel van de portemonnee heeft een elastische bevestiging aan de achterkant van de leren portemonnee die bankbiljetten kan bevatten. Aan de ene kant van de Wallet heeft een recht elastisch ontwerp en de andere kant is het elastiek ontworpen in een X-vorm. Dit kleurrijke groene elastiek helpt bij het vormen van een tweevoudige portemonnee met een cactusontwerp dat op de voorste benedenhoek van de portemonnee is gestikt en de merknaam is in reliëf op de achterkant van de portemonnee.

8. Bifold Coin Pocket Heren Fossil Portemonnee:

Bifold Coin Pocket Heren Fossil Portemonnee

Het bewaren van een grote hoeveelheid munten in een portemonnee met klein compartiment is een echte pijn voor mannen. Mannen vermijden het dragen van een zwaar gevulde portemonnee met munten samen met contant geld en kaart en het is ook onhandig om een ​​met munten gevulde uitgevouwen portemonnee in hun achterzak te passen, waardoor de broek letterlijk meer naar beneden glijdt. Om dergelijke problematische situaties te voorkomen, is een muntportemonnee ontworpen met een groot vierkant compartiment aan de voorkant dat plaats biedt aan meer dan 20 tot 25 munten tegelijk, samen met contant geld en kaarten.

9. Smartphonehouder RFID Fossil-portemonnee voor dames:

Smartphonehouder RFID Fossil-portemonnee voor dames

Dit is het oor waar we meer dan praten met mensen om ons heen, we zijn nu gaan praten met de smartphone door onze vingers te gebruiken. Met dat in Fossil is gekomen met een aantal innovatieve telefoonhouderontwerpen voor damesportemonnee, een zo’n zeer betrouwbaar ontwerp is het polsbandje met een gleuf die is ontworpen als een envelop om de telefoon vast te houden en een ritssluiting heeft om de portemonnee te sluiten. Het leermateriaal is bekleed met RFID-blokkerende stof, wat een extra beschermende factor is.

Er moet geen twijfel of tweede gedachte zijn bij het kopen van een merkportemonnee zoals Fossil vanwege zijn prachtige en buitensporige ontwerpen die niet alleen de benodigde items in opeenvolgend gerangschikte compartimenten bevatten, maar het heeft ook de angst van mensen verminderd door een high-end materiaal rond de portemonnee, dat dergelijke onbekende diefstaltechnieken voorkomt als gevolg van verschillende wanpraktijken manieren om belangrijke code van visa of creditcards te verkrijgen met behulp van geavanceerde scanmachines door hoogwaardig materiaal te bekleden om dergelijke onbekende diefstaltechnieken te voorkomen.