Het is geen goed idee om uw creditcards/betaalpassen en geld gewoon op zak te hebben, u kunt het kwijtraken. Het is altijd goed om een ​​portemonnee bij je te hebben om ze veilig te bewaren. Het is eenentwintigste eeuw en iedereen wil zich stijlvol gedragen, ongeacht het type of het nu een klein of groot bezit is. Zelfs een portemonnee voegt stijl toe aan je persoonlijkheid. De portemonnee van alligatorhuid is tegenwoordig een trend en de textuur en schoonheid zijn geliefd bij mannen. Sommige alligatorportefeuilles zijn gemaakt van alligatorhuid en sommige tonen de textuur ervan. Deze portemonnees zijn gewoon mannendingen.

Nieuwste en beste alligator-portefeuillesontwerpen voor heren in de mode:

Hier zijn de top 9 modieuze alligatorportefeuilles voor jou.

1. Handgevlochten alligator portemonnee:

alligator portemonnees

Dit is een portemonnee van alligatorhuid die met de hand is gevlochten aan de randen. Het is van bruine kleur en een zeer unieke portemonnee. Het is een tweevoudige portemonnee die zelfs een id-venster heeft om uw identiteit te bewaren en de gedurfde kleur zorgt ervoor dat u de portemonnee nooit thuis vergeet.

2. Glanzende Alligator-portemonnee:

Glanzende Alligator Portemonnee

Dit is een alligator portemonnee voor heren die glanzend is. Het is een grijze portemonnee die het beste bij je past voor nachtelijke feesten. Het heeft meerdere kaartvakken om je kaarten in te bewaren. Het is zelfs goed gestikt aan de randen om ervoor te zorgen dat je het leven van de zak bent.

3. Grote Alligator-portemonnee:

Grote Alligator Portemonnee

Alligatorleer is zeer zeldzaam en u bent de gelukkige als u een echte alligatorportemonnee voor heren krijgt. Hoewel je het misschien duur vindt, is het het waard. Deze grote alligator portemonnee heeft een schildpad kleur en geeft een zeer rustieke uitstraling. Het is een tweevoudige portemonnee, maar er zit ruimte tussen om meer ruimte in de portemonnee te creëren.

4. Alligator Backbone Skin-portemonnee:

Alligator Backbone Skin-portemonnee

Dit is een heel andere alligator portemonnee voor mannen; het is gemaakt van krokodillenruggengraat dat duidelijk te zien is op de portemonnee. De portemonnee heeft een mesh structuur aan de randen wat er classy uitziet.

5. Alligator-portemonnee met snap:

Alligator Portemonnee met Snap

Portemonnee met drukknoop geeft meer veiligheid aan onze spullen. Deze alligator skin portemonnee is van donkerbruin van kleur met een ruige uitstraling. Mannen met een stoere uitstraling zullen het best voor ze vinden. Het is gevlochten aan de randen wat het uiterlijk verandert.

6. Portemonnee met uitgesneden alligatorvoet:

Portemonnee met uitgesneden alligatorvoet

Dit is een speciale krokodillen portemonnee voor mannen met een krokodillenvoet erop. De voet lijkt heel realistisch die op de portemonnee is gemaakt. De kerels kunnen het krijgen om charme aan hun stijl toe te voegen.

7. Munt Alligator Portemonnee:

Munt Alligator Portemonnee

Als het op munten aankomt, verliezen we deze altijd wanneer ze in een open portemonnee worden bewaard. Nu hoeft u geen kleine zakjes voor de munt te bewaren, u kunt deze krokodillenmuntenportemonnee krijgen waarmee u uw munten kunt bewaren. Deze portemonnee is een beetje gebogen en heeft een ritssluiting om hem te vergrendelen.

8. Slanke Alligator-portemonnee:

Slanke alligator portemonnee

Modieuze kleding zit meestal strak en we houden er niet van om accessoires te dragen die uitpuilen, zelfs als het een portemonnee is. Maar de portemonnee is onze noodzaak, hier is een slanke alligator portemonnee die niet uitpuilt en er zelfs stijlvol uitziet. Deze slanke alligator portemonnee is gemaakt van Budd lederen krokodil.

9. Tri-Fold Alligator-portemonnee:

Drievoudige Alligator Portemonnee

Bijna iedereen heeft een bifold portemonnee maar de trifold portemonnee is niet bij iedereen. De try fold portemonnee heeft een geheel eigen uitstraling. Deze drievoudige alligator-portemonnee is van bruine kleur en heeft meerdere kaartvakken en een muntzakje erin. Het heeft meer ruimte in vergelijking met tweevoudige portemonnees.

Alligators hebben een harde huid en hun leer kan niet gemakkelijk worden vastgepakt. Alligator-portefeuilles winnen een nieuwe hoogte in modetrends. Mannen dragen heel weinig accessoires en wat ze ook dragen, ze willen het het beste. De alligator portemonnee zal zeker charme toevoegen aan hun persoonlijkheid.