Funky portemonnees voor dames en heren zijn een goede optie als je weg wilt blijven van de traditionele portemonnees. De portemonnees zijn meestal bedrukt in felle prints die een zekere attitude uitstralen. Kies deze funky portemonnees als cadeau of zelfs voor jezelf. Dit zijn de beste keuzes die je zult hebben.

Nieuwste en beste funky portemonnee-ontwerpen voor heren en dames in de mode:

Hier zijn de top 9 portemonnees in funky designs.

1. Gedrukte Funky Portemonnee:

Funky portemonnees met print

Kies deze funky bedrukte portemonnee voor jongens en laat de hoofden draaien. De funky portemonnee en portemonnee hebben een heerlijk eigenzinnig design dat op de voorkant is gedrukt. De gebruikte kleuren zijn gedurfd en levendig en dit maakt de portemonnee apart. Geweldig voor de jongeren, deze funky portemonnees en portemonnees dienen om je eigendommen veilig te houden.

2. Funky portemonnee met studs voor dames:

Funky portemonnee met studs voor dames

Deze mooie vanity-fair funky portemonnee voor dames is perfect voor meisjes die houden van de metallic stijl. De funky leren portemonnee heeft een abstracte print op de voorkant. De portemonnee is ook bekleed met metalen kralen die hem een ​​randje geven. De klep die de portemonnee sluit, heeft ook metalen kralen die in een ontwerp zijn geplaatst.

3. Lego Funky Portemonnee:

Lego Funky Portemonnee

Als je van Lego houdt, dan is deze op Lego geïnspireerde funky portemonnee iets voor jou. De portemonnee wordt geleverd in felle kleuren die synoniem zijn met Lego-blokken. Deze portemonnee heeft een zakje met ritssluiting om uw rekeningen en creditcards intact te houden. De portemonnee is ultra-cool en zal zeker het gesprek van de dag zijn.

4. Superheld Funky portemonnee:

Superheld Funky Portemonnee

De funky portemonnee voor heren krijgt een mooie wending met deze unieke op superhelden geïnspireerde portemonnee. De portemonnee heeft het ontwerp of logo van elke superheld die je leuk vindt. De kleuren zijn erg helder en gedurfd en dit trekt veel jonge mensen aan. De superheldenportefeuilles zijn de beste om je geld te beschermen tegen indringers.

5. Postkaart Funky Portemonnee:

Postkaart Funky Portemonnee

Hier is een prachtige funky portemonnee voor dames. De portemonnee is gebaseerd op de ansichtkaart. De voorkant heeft het ontwerp van de voorkant van een ansichtkaart met ruimte voor adres en postzegels. Op de achterkant van de portemonnee zijn veel postzegels gedrukt. Het heeft ook een opening met ritssluiting om waardevolle spullen te bewaren.

6. Rits rond Funky portemonnee:

Rits Rond Funky Portemonnee

Deze geweldige funky portemonnee voor dames is het beste dat je kunt kopen. De portemonnee heeft een opening met ritssluiting door de hele stretch. Dit zorgt voor een opening in accordeonstijl en het is gemakkelijk om je spullen veilig te bewaren. De portemonnee heeft een lieflijke vlinderprint die gedrukt is op een subtiele beige ondergrond. De portemonnee heeft een bruine leren klep met drukknopen.

7. Snake Skin Funky portemonnee:

Slangenhuid Funky Portemonnee

Haal dit allemaal uit een gekke portemonnee die is gemaakt van slangenleer en geverfd in felle kleuren. De portemonnee is het beste voor mannen die van het buitenleven en de wilde kant houden. De kleuren zijn helder en zorgen voor een statement portemonnee. Kies dit voor een unieke portemonnee.

8. Cityscape Funky portemonnee:

Stadsgezicht Funky Portemonnee

Deze funky damesportemonnee is iets dat je kunt kopen tijdens je reizen naar het buitenland. Het heeft het stadslandschap erop gedrukt. De meest bekende prints zijn van Parijs, Londen, New York etc. Kies deze prachtige portemonnees voor jezelf en word nostalgisch over de vakantie die je hebt genomen.

9. Funky portemonnee met krantenprint:

Funky portemonnee met krantenprint

Een andere geweldige optie voor een funky portemonnee is deze portemonnee met krantenprint. De voorkant van de portemonnee heeft de print van een pagina uit de krant met fictief nieuws. De portemonnee is geweldig voor alle mannen die houden van het gevoel van kranten. Het is voor alle leeftijden en dit maakt het een goede koop, zelfs als cadeau.

Funky portemonnees zijn de beste optie als je iets anders en creatiefs wilt. De portemonnees hebben voldoende vakjes voor pasjes en briefgeld. De prints op deze portemonnees zijn meestal helder en gewaagd.