Portefeuilles ontstonden toen het papiergeld werd geïntroduceerd, omdat te veel munten niet in portemonnees konden worden bewaard, maar in portemonnees of buidels. Portemonnees zijn er in verschillende stijlen en de meest populaire is de tweevoudige portemonnee. Het is gemakkelijker om er geld en kaarten in te plaatsen. Portemonnees zijn gemaakt van leer, nylon en andere stoffen. Maar mannen geven de voorkeur aan leren en nylon portemonnees.

tweevoudige portemonnees

Stijlvolle en trendy leren tweevoudige portemonnees voor heren:

Mannen houden de portemonnee direct in hun zak, ze zoeken naar mooiere portemonnees die gemakkelijker te hanteren zijn. Hier zijn enkele tweevoudige portemonnees die nu in de trend zijn.

1. Tweevoudige portemonnee met knop:

tweevoudige-portemonnee-met-knop

Portemonnees worden gebruikt om de spullen veilig te bewaren. We zoeken altijd naar dubbele veiligheid en deze portemonnee met knopen biedt hetzelfde. De knop blokkeert het openen van de portemonnee.

2. Tweevoudige herenportemonnee met ritssluiting:

zip-bifold-portemonnee

Zelfs de dubbele portemonnee met ritssluiting biedt dubbele veiligheid. De ritssluiting sluit de opening van de portemonnee van alle drie zijden af. Deze leren bifold portemonnee heeft camouflage patronen en is gemaakt van rundleer. Het is een casual portemonnee die er cool uitziet.

3. Lange tweevoudige herenportemonnee:

lange tweevoudige portemonnee

Een zakenman heeft altijd deze leren lange tweevoudige portemonnee nodig waarin hij zijn kleine belangrijke papieren bij zich kan houden. Deze tweevoudige herenportemonnee heeft een cowboyprint en een knoop om de portemonnee vast te maken om te voorkomen dat er spullen uitglijden. Het heeft zelfs kleine gaatjes om ze er uniek uit te laten zien.

4. Tweevoudige portemonnee met muntzakje:

tweevoudige-portemonnee-met-muntzak

De term portemonnee wordt geassocieerd met geld, maar nu komen er kaarten voor in de plaats. Toch zijn de munten nodig om iets kleins te kopen of uit te lenen aan de armen. Deze tweevoudige leren portemonnee heeft een apart vak om de munten zo te bewaren dat ze er niet uitglijden. Het uiterlijk van de portemonnee is ruw, maar het is in de trend.

5. Tweevoudige portemonnee met identiteitsvak:

tweevoudige-portemonnee-met-identiteitszak

Mannen moeten trainen en voor een ongelukkige moet altijd klaar staan. Identiteit is een must om iemands naam en adres te kennen. De tweevoudige leren portemonnees voor heren zijn voorzien van een apart vak voor identiteiten. Hierin is de zak transparant gemaakt zodat de identiteit goed zichtbaar is en er geen tijd verloren gaat met zoeken.

6. Tweevoudige portemonnee met geldclip:

tweevoudige-portemonnee-met-geldclip

Meestal worden wallets gemaakt om het geld in een apart gedeelte te bewaren en dan moet je op zoek naar bepaald geld. Het grote voordeel van een tweevoudige portemonnee met geldclip is dat het geld in het midden van de portemonnee wordt vastgeklikt. U kunt gemakkelijk naar geld zoeken, zoals pagina’s omslaan.

7. Nylon slanke tweevoudige portemonnee:

nylon-bifold-portemonnee

Als je het vervelend vindt om een ​​leren portemonnee te dragen, probeer dan de nylon portemonnees. Ze zijn licht in gewicht en verkrijgbaar in meer patronen. Je kunt ze meenemen naar feestjes en andere informele uitstapjes.

8. Slanke leren tweevoudige portemonnee:

slim-bifold-portemonnee

In deze modewereld is zelfs het dragen van getailleerde kleding voor mannen en het dragen van een portemonnee een must. Andere portemonnees kunnen worden onderscheiden terwijl ze in de zak blijven, maar deze slanke tweevoudige portemonnee is anders. Ze zijn zo gemaakt dat ze niet uitpuilen. Bij deze portemonnee zijn de zijkanten gestikt zodat hij niet uitzet.

9. Verticale tweevoudige portemonnee:

verticale-tweevoudige-portemonnee

Portemonnees voor heren zijn meestal allemaal horizontaal, maar deze verticale tweevoudige portemonnee is uniek in zijn soort. Hoewel alles erin hetzelfde is als andere portemonnees, maar de buitenkant er anders uitziet. Deze portemonnees kunnen meer creditcards dragen.

De modewereld is niet alleen voor vrouwen, maar ook mannen doen er in gelijke mate aan mee. Dus zelfs zij zoeken naar super gestileerde en trendy dingen, of het nu kledingstukken of accessoires zijn. De portemonnee is een onmisbaar ding in het dagelijks leven. Elke portemonnee weerspiegelt iemands persoonlijkheid zoals jurken.