Magische portemonnees zijn echt geweldige accessoires die elke man moet hebben. De coolste portemonnee ooit om al je geld in te bewaren, is deze magische portemonnee. De portemonnee organiseert uw geld op een magische manier en is uitgevonden door Franse obers om hun fooien veilig te houden. De portemonnee is gemaakt van leer en heeft meestal twee kaartsleuven aan de buitenkant. Kies uit deze geweldige lijst met magische portemonnees en laat je hypnotiseren door de magie.

Nieuwste en mooie ontwerpen van magische portemonnees voor heren en dames:

Laten we eens kijken naar de top 9 magische portemonnees.

1. Gepersonaliseerde magische portemonnee:

Gepersonaliseerde magische portemonnee

Hier is een prachtige magische portemonnee die gepersonaliseerd en speciaal is gemaakt. Het coole leer met een verweerde look is zeer verfijnd en maakt een geweldig statement. De portemonnee heeft creditcardvakjes. De magische portemonnee heeft banden om de biljetten veilig vast te houden.

2. Leren magische portemonnee:

Leren Magische Portemonnee

Deze leren magische portemonnee is best een goede koop. De portemonnee is gemaakt van superieur leer in groene kleur en houdt rekeningen gemakkelijk en magisch vast. De portemonnee is gemaakt van twee aparte gewatteerde leren helften. Deze leren helften worden dan bij elkaar gehouden door een rooster van elastiek. Het elastiek houdt het geld veilig in de portemonnee.

3. RFID-blokkerende magische portemonnee:

RFID-blokkerende magische portemonnee3

Dit is een ultramoderne magische portemonnee met RFID-blokkeringsmateriaal dat de creditcardvakken bekleedt. De portemonnee is uitgevoerd in contrasterend leer in zwart en rood. Het heeft sterk duurzaam elastiek voor de magische portemonnee. Kies deze new age-portemonnee om uw geld zowel magisch als technologisch veilig te houden.

4. Veelkleurige magische portemonnee:

Veelkleurige magische portemonnee4

Deze ongelooflijke veelkleurige magische portemonnee is een geweldige koop voor mannen die de omvang van hun portemonnee willen verkleinen. Deze portemonnee kan 10 kaarten en contant geld bevatten en is zelfs dan minder dan ½ inch dik. Dit maakt het geweldig om je spullen mee te nemen, zelfs in de voorzakken van het overhemd.

5. Kalfshaar magische portemonnee:

Magische portemonnee van kalfshaar

Dit is een magische portemonnee met luipaardprint in kalfshaar. De portemonnee is geweldig voor de wilde kant van jou. Kies deze magische portemonnee voor vrouwen als cadeau aan iemand van wie je houdt of die van het buitenleven houdt. De portemonnee houdt uw geld veilig en laat het niet gemakkelijk wegglippen. Met sterke elastieken is de portemonnee zeer duurzaam en duurzaam.

6. Aangepaste magische portemonnee:

Aangepaste magische portemonnee

Wil je iemand iets heel unieks cadeau doen, dan is dit de beste keuze die je hebt. De magische portemonnee is op maat gemaakt om de initiaal of de naam van de persoon op de leren portemonnee te laten graveren. De magische portemonnee zal de persoon die dit geschenk krijgt zeker verrassen terwijl de magie zich ontvouwt. Kies een kleur die de persoon leuk vindt en je zult zeker harten winnen.

7. Aluminium magische portemonnee:

Aluminium magische portemonnee

Hier is een andere versie van de leren magische portemonnee. Deze magische portemonnee is gemaakt van aluminium. De aluminium platen worden vastgehouden met sterke elastische banden die helpen om uw kaarten of contant geld vast te zetten. De portemonnee is vrij compact en weegt slechts 75 gram. Koop vandaag nog deze futuristisch ogende magische portemonnee.

8. Bedrukte magische portemonnee:

Bedrukte magische portemonnee

Dit is een coole toevoeging aan je portemonnee-collectie. De magic wallet heeft een logo of design gedrukt op het leren paneel. De magic wallet is bruin en het logo is in contrasterend zwart gedrukt. De elastische banden zijn ook in het zwart en dit geeft de portemonnee een zeer rustieke en stoere uitstraling.

9. Designer Magic-portemonnee:

Designer Magische Portemonnee

Koop deze magische portemonnee voor dames in roze met een designerlook. De contrasterende limoengroene elastische banden zijn prachtig om naar te kijken. De designer portemonnee met geldclip is perfect voor de trendsetter en de modieuze vrouwen die er zijn.

Magische portemonnees zijn geweldig om uw geld op magische wijze te beveiligen. De elastische banden op de panelen van de portemonnee maken het mogelijk om het geld intact te houden. Kies een portemonnee voor mannen of vrouwen en geef het perfecte item cadeau.