Портфейлът представлява изключителна част от ежедневието ви. Без портфейл ще стане забързано да подредите всички необходими неща като валута и карти. Ако забравите портфейл, докато излизате, това може да ви създаде проблем. Подреденият портфейл ще улесни работата ви. В момента има изработени портфейли с висока мода. Това е ръчно изработен портфейл, създаден с помощта на творчеството на художника. Много иновации са направени в изработения портфейл, за да го направят уникален от обикновения. В изработен портфейл има нови дизайни и патенти, които ще изглеждат фантастично.

Най -добрите и креативни ръчно изработени портфейли в най -новите дизайни:

Търсите най -новите изработени портфейли? След това отивате на правилната страница. Ето вижте нашите топ 9 сладки портмонета в различни дизайни.

1. Портфейл от изработено дърво:

изработени портфейли

Този портфейл е направен изцяло от дървен материал. Той е тънък с една секция и бутонът е прикрепен, за да го затворите. Това е малък портфейл и тъй като е дървен, той също трябва да е тежък. Дървеният портфейл ще изглежда отличителен от останалите.

2. Портфейл, изработен от кожа:

Кожен ръчно изработен портфейл

Това са ръчно изработени кожени портфейли в двойна форма. Целият дизайн на този портфейл е изцяло ръчно изработен. Над секция има цип, така че вашите неща са защитени. Има дизайн с различни форми като плюс, квадрат и сърце. Това е тънък портфейл и лесно се регулира в джоба ви.

3. Изработен портфейл с тюркоазен камък:

Изработен портфейл с тюркоазен камък

Това е наистина изненадващо да видите ръчно изработена кожа портфейл с тюркоазен камък. В предната част на портфейла има голяма неравна форма от тюркоазен камък. Камъкът е покрит с невероятни дизайни като пера и цветя.

4. Изработен портфейл на картата на света:

Изработен портфейл на картата на света

Това е ексцентричен портфейл със снимка на картата на света. Това е унисекс портфейл. Много красиво творение се използва над портфейла за изготвяне на карта на света. Винаги, когато трябва да видите посоката, можете бързо да използвате портфейла си и да видите коя държава се намира в коя държава.

5. Портфейл, изработен от пачуърк:

Пачворк изработен портфейл

Тези ръчно изработени портфейли са специално за дами. Пачук платът е зашит с флорален модел. Този дизайн изглежда градски тип и също необикновен. Може да се хареса на някои дами, но определено не на съвременните съвременни момичета.

6. Портфейл, изработен от цветя:

Портфейл с цветя

Този изработен портфейл е първият избор на каубои. На дървена цветна основа е зашита черна кожа с цветен печат. Цветният принт е в светлокафяв цвят. Следователно тази комбинация от цветове изглежда страхотна. Изборът на този портфейл определя силния манталитет на мъжете.

7. Винтидж изработен портфейл:

Винтидж изработен портфейл

Това е прекрасен ръчно изработен портфейл с множество секции. Някои цитирани са написани над него, а останалата част е украсена с дантела. Този портфейл е просторен, така че всички необходими неща ще бъдат подредени добре. На него са прикрепени черни блестящи копчета.

8. Изработен портфейл с котва за татуировки:

Anchor Tattoo Crafted Wallet

Този ръчно изработен кожен портфейл има колан. Върху портфейла има нарисувана котва татуировка и надпис „HOPE“. Вместо средната област, има бутон отгоре. Този дизайн предава чувството към Исус Христос и надеждата за по -добро бъдеще.

9. Ръчно рисуван кожен портфейл:

Ръчно рисуван кожен портфейл

Това е приятен женски ръчно изработен портфейл. В тази чанта дизайнът е направен с ръчно изработената картина. Изрисуват се много хубави пеперуди, цветя и други форми. Този портфейл в ярко жълт цвят ще привлече вниманието и изглежда красив. Боядисаният портфейл издържа дълго.

Ръчно изработените портфейли изглеждат странни и отлични. Той насърчава таланта, скрит под художника. Използването на изработени портфейли косвено помага на малки хора, които живеят само с тази работа. Дори вие можете да направите този, като използвате своите иновативни идеи. Изработените портфейли съдържат различни дизайни и ви придават необичаен вид. Той добавя слава във вашия прост външен вид.