Портфейлите са важен аксесоар за мъжете, откакто са измислени. Те са пълни с всяко необходимо нещо, което мъжете трябва да носят със себе си. Но първоначално те изглеждаха обемисти поради голямата сума, която носеха, или кредитните карти, картите за посещение и т.н..

Тънки портфейли

Стилни и нови мъжки тънки портфейли със снимки:

С промяната в модните аксесоари се появи и промяна в дизайна на портфейла. Това даде нов дизайн на портфейла, а именно тънък портфейл, който е доста популярен на пазара. Нека да разгледаме някакво разнообразие от такива тънки портфейли за мъже.

1. Плик тънък портфейл в червено:

плик-тънък портфейл

Нов мъжки тънък дизайн на портфейла, който има дизайн на плик, е доста популярен в наши дни. Тънкият кожен портфейл има сгънат отвор, за да осигури сигурност за вашите ценни пари и карти. Освен това кафявият цвят привлича предимно всички мъже с очарователния си блясък.

2. Метален тънък портфейл:

метален тънък портфейл

Търсите по -смел аксесоар, който да продължите! Опитайте тънък метален портфейл със сребрист лъскав. Металният портфейл осигурява сигурност на вашите пари и карти, когато се плъзга между металните стени. Това е най -сигурният начин да носите ценностите си със стилен външен вид.

3. Черен портфейл от обикновена кожа:

обикновен черен портфейл

Искате прост, но модерен аксесоар! Тънкият кожен портфейл в обикновен черен цвят е най -доброто, което ви подхожда. Модният портфейл е снабден със специален джоб, който може да съхранява парите и картите ви отделно с водоустойчива опаковка. Можете също да съхранявате по -използваното нещо в предния джоб, за да избегнете отварянето на пълния портфейл всеки път.

4. Портфейл от дървена карта Slim:

портфейл от дървена карта

Уникален най -добър тънък портфейл за мъже, изработен от дърво, придава сигурен вид на превозвача. Портфейлът е изработен от дърво и кожа за уникална комбинация. Дървената предна част осигурява сигурност на картите, които държи от огъване. Дървеният дизайн, който държи, допринася за неговата уникалност.

5. Много джобен тънък портфейл:

портфейл с много джобове

Супер тънък портфейл, изработен от кожа, се използва широко от бизнесмените за съхраняване на ценностите им. Портфейлът има няколко джоба за съхранение на пари, кредитни карти, карти за посещение и т.н. на различни места. Това също дава комфорт при търсене на всяка карта или пари в брой.

6. Портфейл C Cut за мъже Slim:

c-cut-портфейл

Тънък портфейлен мъж с c-cut на ръба се използва широко от мъжете за бързо премахване на пари в брой или карти. Портфейлът е изработен от въглеродни влакна, което го прави по -привлекателен със своя невероятен дизайн. Портфейлът е достатъчно тънък, за да носи за стилен външен вид.

7. Двустранен тънък портфейл за мъже:

портфейл с две страни

Двойният страничен портфейл е широко използван портфейл сред мъжете. Тънкият кожен портфейл има страничен джоб за съхранение на парите ви, без да ги сгъвате. Въпреки че има няколко други джоба за карти за съхранение на банковите карти и картите за посещения. Портфейлът разделя тежестта на няколко джоба, което придава тънък вид при носене.

8. Мъжки портфейл за тънки карти:

портфейл slim-card

Супер тънък портфейл, създаден специално за картите, е популярен в наши дни сред обикновените мъже и предприемачите, за да запазят своите карти. Картодържателят е отворен от едната страна, която е достатъчно стегната, за да предотврати изплъзването на всяка карта от нея поради нейната еластичност.

9. Портфейл с ленти:

портфейлен портфейл

Портфейл с изискан вид оставя отлично впечатление на зрителите. Портфейлът може да носи пари в брой и 6 до 8 карти заедно с него. Може да носи и малък дневник, фиксиран в него, който да се стяга с черен колан. Придава класически вид с официални и ежедневни.

Тънките портфейли за мъже помагат да придадат страхотен външен вид, вместо да носят тези обемисти портфейли в панталоните си, които придават на гърба ви мръсен вид. Почти всички маркови портфейли дават с няколко стилни тънки портфейла, от които да избирате според вашите нужди.