Изкопаемите портфейли са американска дизайнерска марка, която стартира през 1984 г. и оттогава е една от най -добрите маркови компании, които продават различни видове аксесоари като чанти, часовници, чанти, а най -известният е портфейлът, изработен от чиста и естествена кожа материал. Марката Fossil предлага уникални дизайни, които са много различни от обичайните крехки и лъскави портфейли. И мъжете, и жените обичат да носят марков портфейл, който издържа много дълго време, особено за мъжете портфейлите се считат за един от аксесоарите, които са важни до дамата им в живота. За дамите портфейлите наистина са важни и най -важната характеристика, която търсят, е броят на отделенията в портфейла, който много добре знае защо търсят тази функция!!

За да улесните живота с постоянен и модерен дизайн на портфейла, който помага да пренасяме важните си неща, които са много необходими в ежедневието ни. Тази статия помага на мъжете и жените да разберат най -добрия тип портфейл, който се вписва във вашите основни необходими неща и дизайна на портфейла, като информира Топ изкопаеми портфейли за мъже и жени.

Най -новите и стилни дизайни на изкопаеми портфейли за мъже и дами в Trend:

Нека да разгледаме най -добрите дизайни на изкопаеми портфейли.

1. Разгънете портфейла за изкопаеми мъже:

изкопаеми портфейли

Този просто изглеждащ портфейл с мека кафява кожа е един от стандартния дизайн, използван при производството на мъжки портфейл, но в този тип портфейл портфейлът е подчертан с допълнително странично отделение. Портфейлът изглежда малък и елегантен, когато е сгънат, но реалната употреба се показва, когато портфейлът е отворен. Този портфейл е проектиран като сгъваем квадратен портфейл с разширяемо странично отделение, което се използва за съхраняване на карти и снимки.

2. Портфейл за изрязване на изкопаеми мъже:

Изрязване на пари Fossil Men Wallet

Изрязващият портфейлен дизайн е нововъведен дизайн на марката и получи името си чрез своя твърд клип дизайн, който се вижда от външната предна част на сгъваемия дизайн на портфейл с квадратна форма. Щипката е изработена от устойчив метален материал. Металната скоба има ефект на матово покритие, което добавя контраст към портфейла. Бележките за рупии могат да бъдат поставени в този дизайн на клип по време на спешна цел.

3. Mini RFID Designer дамски изкопаем портфейл:

Мини RFID дизайнерски дамски изкопаем портфейл

За да се избегнат всякакви неизправности и проследяване на пароли за сигурност по време на процеса на фалшиви сканирания, този портфейл е създаден. Материалът, използван за направата на този портфейл, е предназначен за защита на важната информация, съхранявана във всяка Visa или дебитна карта, като подплата портфейла, който блокира предаването на радиочестотна идентификация. Освен теорията за защита, този изкопаем дамски портфейл изглежда прекрасно поради очарователния си жив цвят Синкаво-зелен, червен, розов.

4. Обикновени ципове около изкопаеми портфейли за жени:

Обикновен цип около дамски фосилен портфейл4

Този тип мини квадратен портфейл е подчертан с дебел цип с контрастен цвят, който се движи изцяло около портфейла. Ципът е дебел и видим поради златистия си цвят и е проектирал завеси, изработени от същия цвят като портфейла. Този портфейл с цип като две разделителни отделения след отваряне на портфейла и страничен малък джоб с цип на гърба на портфейла.

5. Калъф за карти Bifold Мъжки изкопаем портфейл:

Калъф за карти Bifold Мъжки изкопаем портфейл

Този специализиран портфейл, който е предназначен само за съхранение на карти като карти за посещение, карта за пазаруване, членска карта. Тъй като повечето от мъжете не обичат да носят цялата карта в портфейла си, която има и други важни елементи, най -вече са пари в брой и дебитни и визови карти. За да бъде по -лесно и по -малко объркващо изкопаемото, излезе с този портфейл с калъф за карти, който може да се сгъва. Сгъваемите портфейли за кредитни карти са много полезни от притежателя на една стойка.

6. Трикратен кожен дамски изкопаем портфейл:

Трикратен кожен дамски фосилен портфейл

Три сгъваеми кожени портфейла са много по -издръжливи и могат да носят много карти поотделно, като не ги смесват с пари в брой. Когато този три сгънат портфейла се отвори, той има отделение за притежател на карта отпред и има едно-единствено отделение, което може да побере част от кешбека на дизайна на портфейла без цип.

7. Еластичен прикрепен фосилен магически мъжки портфейл:

Еластичен прикрепен фосилен магически мъжки портфейл

Този вид елегантен дизайн на портфейл обикновено се използва от млади момчета, тъй като носят няколко карти и по -малко пари, този тип ще бъде правилният вид портфейл. Предната и задната страна на дизайна на картата, вътрешната част на портфейла има еластична приставка в задната част на кожения портфейл, която може да съхранява банкноти. От едната страна на портфейла има прав еластичен дизайн, а от другата страна ластикът е проектиран в X-образна форма. Този цветен зелен ластик помага за оформянето на двукратен портфейл с дизайн на кактус, зашит в предния долен ъгъл на портфейла, а името на марката е релефно на гърба на портфейла.

8. Двойно джобно монетно джобно фосилно портмоне за мъже:

Бифолд джоб за монети мъжки фосилен портфейл

Съхраняването на голямо количество монети в малък портфейл е истинска болка за мъжете. Мъжете обичат да избягват да носят силно напълнен портфейл с монети, заедно с пари и карта, а също така е неудобно да поставят разширени портфейли с монети в задния си джоб, което буквално кара панталоните да се плъзгат надолу по -надолу. За да се избегнат подобни проблемни ситуации, е проектиран портфейл за монети, който има голямо квадратно отделение отпред, което може да побере повече от 20 до 25 монети едновременно, заедно с пари и карти.

9. Държач за смартфон RFID Дамски изкопаем портфейл:

Държач за смартфон RFID Дамски фосилен портфейл

Това е ухото, където повече от разговори с хората наоколо, сега започнахме да говорим със смартфона с помощта на пръсти. С това във Fossil са измислени някои иновативни дизайни за държане на телефони за дамски портфейл, един такъв много надежден дизайн е дизайнът на китката, който има слот, проектиран като плик за държане на телефона и има цип за затваряне на портфейла. Коженият материал е облицован с RFID блокиращ агент, който е допълнителен защитен фактор.

Не трябва да има никакво съмнение или втора мисъл при закупуването на марков портфейл като Fossil поради неговия прекрасен и скандален дизайн, който не само държи необходимите артикули в последователно подредени отделения, но също така е намалил безпокойството на хората, като подплати висок клас материал около портфейла, който предотвратява подобни неизвестни техники за кражба поради различни начини на злоупотреба при получаване на важен код от виза или кредитни карти с помощта на усъвършенствани машини за сканиране чрез подреждане на материал от висок клас за предотвратяване на такива неизвестни техники за кражба.