Фънки портфейли за мъже и жени са добър вариант, ако искате да стоите настрана от традиционните портфейли. Портфейлите са предимно отпечатани с ярки щампи, които показват някакво отношение. Изберете тези фънки портфейли като подаръци или дори за себе си. Това са най -добрите избори, които ще имате.

Най -новите и най -добрите фънки портфейли за мъже и дами в модата:

Ето първите 9 портфейла във фънки дизайн.

1. Отпечатан фънки портфейл:

Отпечатани фънки портфейли

Изберете този фънки портфейл за момчета и накарайте главите да се въртят. Фънките портмоне и портфейл имат чудесно странен дизайн, който е отпечатан отпред. Използваните цветове са смели и живи и това прави портфейла отделен. Страхотни за младежите, тези фънки портмонета и портфейли служат за запазване на вашите принадлежности в безопасност.

2. Фънки портфейл за жени с шипове:

Фънки портфейл за жени с шипове

Този прекрасен фънки портфейл за суета за жени е идеален за момичета, които обичат металния стил. Портфейлът от фънки кожа има абстрактен дизайн, отпечатан отпред. Портфейлът също е облицован с метални мъниста, които му придават предимство. Клапата, която затваря портфейла, също има метални мъниста, които са поставени в дизайн.

3. Lego Funky портфейл:

Lego Funky портфейл

Ако тогава обичате Lego, този фънки портфейл, вдъхновен от Lego, е точно за вас. Портфейлът се предлага в ярки цветове, които са синоним на блокове Lego. Този портфейл има торбичка с цип, за да запази вашите сметки и кредитни карти непокътнати. Портфейлът е изключително готин и със сигурност ще се говори за града.

4. Супергерой Фънки портфейл:

Супергерой Фънки портфейл

Мъжкият фънки портфейл придобива ярък обрат с този единствен по рода си портфейл, вдъхновен от супергерои. Портфейлът има дизайн или лого на всеки супергерой, който харесвате. Цветовете са много ярки и смели и това привлича много от младите хора. Портфейлите за супергерои са най -добрите, за да пазят парите ви от натрапници.

5. Funky Wallet на пощенска картичка:

Пощенска картичка Funky Wallet

Ето един прекрасен дамски фънки портфейл. Портфейлът се основава на пощенската картичка. Предната част има дизайн на предната страна на пощенска картичка с място за адрес и печати. На гърба на портфейла има много печати, отпечатани върху него. Има и отвор с цип за съхранение на ценности.

6. Цип около Funky Wallet:

Цип около Funky Wallet

Този страхотен фънки портфейл за жени е най -доброто, което можете да си купите. Портфейлът има отвор с цип през целия си участък. Това прави отваряне в стил акордеон и е лесно да пазите нещата си в безопасност. Портфейлът има прекрасен пеперуден печат, който е отпечатан на фин бежов фон. Портфейлът има кафява кожена клапа, която има закопчаване.

7. Фънки портфейл от змийска кожа:

Змийска кожа Фънки портфейл

Вземете всичко това от луд портфейл, който е направен от змийска кожа и боядисан в ярки цветове. Портфейлът е най -подходящ за мъже, които обичат природата и дивата природа. Цветовете са ярки и създават изящен портфейл. Изберете това за единствен по рода си портфейл.

8. Cityscape Funky Wallet:

Cityscape Funky Wallet

Този дамски фънки портфейл е нещо, което можете да си купите от пътуванията си в чужбина. На него е отпечатан градският пейзаж. Най -известните отпечатъци са от Париж, Лондон, Ню Йорк и др. Изберете тези прекрасни портфейли за себе си и се носталгирайте по празниците, които сте взели.

9. Funky Wallet с печат на вестници:

Отпечатване на вестници Funky Wallet

Друг чудесен вариант за фънки портфейл е този портфейл за вестници. Отпред на портфейла има отпечатана страница от вестника, която съдържа измислени новини. Портфейлът е чудесен за всички мъже, които обичат усещането за вестници. Той е за всички възрасти и това го прави добра покупка дори като подарък.

Фънките портфейли са най -добрият вариант, ако искате нещо различно и креативно. Портфейлите имат достатъчно слотове за карти и сметки. Отпечатъците на тези портфейли обикновено са ярки и смели.