Портфейлът е такъв аксесоар, който допълва стила по начин, който определя вашата истинска личност. Портфейлите от крокодилска кожа изглеждат като превъзходен вид материал, който излъчва смелостта и суровата природа на вашата личност с тази удобна щипка екстравагантност. В същия списък са представени най -удобните и модерни кожени портфейли от крокодил, които отговарят на всички ваши нужди.

Най -новите и модерни дизайни на крокодилски портфейли за мъже и жени:

Нека да разгледаме първите 9 дизайни на портфейли от крокодили.

1. Дъбев крокодилски портфейл:

портфейли крокодили

Правилно дъбените мъжки портфейли от крокодили са нещо, което със сигурност ще допълни вашия стил, независимо от облеклото ви. Също толкова подходящ за всяко официално и ежедневно облекло, правилно загорял, автентичен портфейл от крокодили със сигурност ще ви накара да се почувствате специални. Широките шевове в границите отвън и суровата текстура на крокодилската кожа са нещо очарователно. Със скромния брой отделения можете правилно да съхранявате своите сметки и карти по стилен начин.

2. Крокодилски портфейл за ежедневна употреба:

Портфейл Крокодил за ежедневна употреба

Подходящият и автентичен мъжки портфейл от черен крокодил е абсолютно класически аксесоар за всеки мъж. Той е фин, суров, модерен и елегантен. Най -подходящ за всяко официално събитие, той може да бъде еднакво подходящ и за ежедневна употреба, ако предпочитате да бъдете кралски, където и да отидете. Суровият текстуриран екстериор и гладкият интериор със сигурност ще накарат хората да станат WOW!

3. Унисекс портфейл за крокодили:

Унисекс портфейл за крокодили

Изведете своята дива страна с красив портфейл от крокодил в зелен цвят. Цветът е удебелен и прави изявление, където и да вземете пари от него, за да платите сметката. Подходящ както за мъже, така и за жени, красивият екстериор би искал да го съхранявате завинаги.

4. Портфейл от реколта крокодил:

Портфейл от реколта крокодил

Винтидж и истински портфейл от крокодил е суров и красив и дефинира прекрасно вашата вътрешна душа. Не много полиране, само крокодилската кожа, прости шевове и малко отделения са това, което отличава портфейла от другите. Богата автентичност и простота на крокодилския портфейл за мъже ще го отличат от всички останали портфейли.

5. Портфейл с крокодилски гръб с кафяв рог:

Портфейл с крокодилски кафяв рог

Ако мислите да отидете на парти в просто облекло, бяла риза и деним, тогава търсенето на смел аксесоар приключва тук. Ясната структура и текстура на крокодилската кожа от рога в красив кафяв тен от външната страна на портфейла ще преобрази вашия прост външен вид до величествено ниво. Допълнете визията с добра обувка и колан.

6. Портфейл за крокодилски бебешки алигатор:

Портфейл за крокодилски бебешки алигатор

Омекотената версия на автентичния портфейл от крокодил, портфейла от бебешка крокодилска кожа е гладка и блясъкът отнема по-голямата част от суровостта, като същевременно интегрира много трезва и фина красота. Зеленият цвят на костенурката и желаният модел в екстериора прави портфейла класическа красота за всякакви поводи. Това е най -гладкият тип мъжки портфейл от крокодил.

7. Син крокодилски портфейл:

Син крокодилски портфейл

Вече суровите и красиви портфейли от крокодили, когато се докоснат до син оттенък, се превръщат в мигновена магия. Кралското и жизнено усещане на портфейла разпространява атмосфера на перфектно съвпадение. Ако имате шанс с подходяща рокля, този портфейл може да бъде изявление за стил.

8. Портфейл на крокодила Long River:

Портфейл с дълги речни крокодили

Портфейлът с дълъг речен крокодил може да бъде изявление с почти всяка парти рокля за всяка жена. Отидете на основите и почувствайте привличането на корените си с този красиво изработен уникален портфейл от крокодили.

9. Фънки портфейл крокодил:

Фънки портфейл крокодил

Бъдете супер модерни, когато носите модерен и фънки портфейл от крокодил. Интегрирани с магнитна щипка за пари или подвижна верига, която също е направена от крокодилската кожа, тези фънки портфейли са с малки размери и могат да се използват и за носене на тънките ви смартфони вместо валути, за да разкриете тази скрита функционалност във вас. Не стискайте крилата на въображението си и го оставете да лети високо, когато решавате роклите, които решите да носите с него!

Произведен в много стилове, за да отговаря на вашите нужди и да отговаря на атмосферата на различни поводи, този аксесоар наистина може да бъде едно от най -ценните ви притежания. Различните стилове, текстури на кожата и моделите на бодовете ги правят уникални по свой собствен начин.