Вълшебните портфейли са наистина страхотни аксесоари, които всеки мъж трябва да има. Най -готиният портфейл, който някога е държал всичките ви пари, е този вълшебен портфейл. Портфейлът организира вашите пари по магически начин и е измислен от френски сервитьори, за да запази бакшишите си в безопасност. Портфейлът е изработен от кожа и обикновено има два външни слота за карти. Изберете от този страхотен списък с магически портфейли и бъдете хипнотизирани от магията.

Най -новите и красиви дизайни на вълшебни портфейли за мъже и дами:

Нека да разгледаме първите 9 магически портфейла.

1. Персонализиран магически портфейл:

Персонализиран магически портфейл

Ето един прекрасен магически портфейл, който е персонализиран и направен специален. Кожата с хладен изпитателен вид е много сложна и прави страхотно изявление. Портфейлът има слотове за кредитни карти. Вълшебният портфейл има ленти за сигурно държане на сметките.

2. Кожен магически портфейл:

Кожен вълшебен портфейл

Този кожен магически портфейл е доста добра покупка. Портфейлът е изработен от превъзходна кожа в зелен цвят и съхранява сметки лесно и магически. Портфейлът е изработен от две отделни подплатени кожени половинки. Тези кожени половинки след това се държат заедно чрез решетка от ластик. Ластикът е това, което запазва паричните средства в портфейла.

3. RFID блокиращ магически портфейл:

Магически портфейл за блокиране на RFID3

Това е най -съвременният магически портфейл, който има RFID блокиращ материал, който подрежда джобовете на кредитната карта. Портфейлът е изработен от контрастирана кожа в черно и червено. Има здрав и устойчив ластик за вълшебния портфейл. Изберете този портфейл за нова възраст, за да запазите парите си магически, както и технологично.

4. Многоцветен магически портфейл:

Многоцветен магически портфейл4

Този невероятен многоцветен магически портфейл е чудесна покупка за мъже, които биха искали да намалят размера на портфейлите си. Този портфейл може да побере 10 карти и пари в брой и дори тогава е с дебелина по -малка от ½ инча. Това ви прави чудесно да носите нещата си дори в предните джобове на ризата.

5. Магически портфейл за телешка коса:

Магически портфейл за телешка коса

Това е вълшебен портфейл с леопардов принт в телешка коса. Портфейлът е чудесен за вашата дива страна. Изберете този вълшебен портфейл за жени като подарък на някой, когото обичате или който обича прекрасното на открито. Портфейлът пази парите ви в безопасност и не им позволява да се измъкнат лесно. Със здрави ластици, портфейлът е много издръжлив и дълготраен.

6. Персонализиран магически портфейл:

Персонализиран магически портфейл

Ако искате да подарите на някого нещо наистина уникално, това е най -добрият избор, който имате. Вълшебният портфейл е изработен по поръчка, като върху кожения портфейл е гравиран инициалът или името на лицето. Вълшебният портфейл със сигурност ще изненада човека, който получава този подарък, докато магията се разгръща. Изберете цвят, който се харесва на човека и със сигурност ще спечелите сърца.

7. Алуминиев магически портфейл:

Алуминиев вълшебен портфейл

Ето още една версия на кожен вълшебен портфейл. Този вълшебен портфейл е изработен от алуминий. Алуминиевите плочи се държат със здрави еластични ленти, които помагат да се осигурят вашите карти или пари в брой. Портфейлът е доста компактен и тежи само 75 грама. Вземете този футуристично изглеждащ магически портфейл днес.

8. Отпечатан вълшебен портфейл:

Отпечатан вълшебен портфейл

Това е страхотно допълнение към вашата колекция портфейл. Вълшебният портфейл има лого или дизайн, отпечатан върху кожения панел. Вълшебният портфейл е в кафяво, а логото е отпечатано в контрастно черно. Ластиците също са в черно и това придава на портфейла много селски и здрав вид.

9. Дизайнерски вълшебен портфейл:

Дизайнерски вълшебен портфейл

Вземете този дамски магически портфейл в розово, който има дизайнерски вид. Контрастните лайм зелени еластични ленти са зашеметяващи за гледане. Дизайнерският портфейл за пари е перфектен за модата и модните жени там.

Вълшебните портфейли са чудесни, за да осигурите магически парите си. Ластиците на панелите на портфейла дават възможност парите да бъдат запазени непокътнати. Изберете портфейл за мъже или жени и подарете перфектния артикул.