Когато сте бременна, хормоналните промени са толкова чести, че тялото не може да се адаптира към промяната. Това води до различни видими ефекти, един от които е образуването на акне. Това е доста често явление през първия и втория триместър и се причинява от повишеното производство на хормона, андроген. Този хормон увеличава производството на масло и себум, восъчно вещество, което запушва порите по кожата и води до образуване на акне. Тъй като акнето е нежелателно във всеки един момент, има лесни и безопасни методи за премахване на акне по време на бременност.

Продукти за акне за бременни жени

Най -добрите продукти за акне за бременни жени:

Племенна терапия с Bare Minerals:

Продукти против акне за бременни жени BareMinerals Blemish Therapy

Наличието на сярен минерал в голи минерали Blemish Therapy помага за борба с акнето. Освен това е изключително ефективен при прикриване на пробиви.

Kiss My Face Exfoliating Face Wash:

Продукти за акне за бременни жени Kiss My Face ексфолиращо измиване за лице

Ексфолиращото измиване на лицето на Kiss My Face е напълно естествено, като използва съставки като зелен чай и естествени плодови киселини. Зеленият чай е известен със своите ексфолиращи свойства, а естествените плодови киселини са изключително полезни за поддържане на здравето на кожата.Това измиване на лицето ви помага да се отървете от акнето доста лесно, като почиствате порите, в резултат на което е блестящо, сияещо лице!

Подложки за почистване на лице Desert Essence Natural Oil от чаено дърво:

Подложки за почистване на лице Desert Essence Natural Tea Tree Oil

Маслото от чаено дърво е доста добре известно, че се бори с акне и петна. Активна съставка в десертните есенционни почистващи подложки, това са идеални решения за вашия проблем с акнето, тъй като се отърват от излишното масло и себум, като ви дават кожа без акне.

Овлажняващ лосион на Burt’s Bees Acne Solutions:

Овлажняващ лосион на Burt's Bees Acne Solutions

Един от перфектните овлажнители за кожата, лосионът Burt’s Bees Acne Solutions Losion прави чудеса за мазна кожа и помага много в борбата с петна. Екстрактът от кората на върбата, присъстващ в този лосион, е много полезен в борбата с акнето по време на бременност.

Belli Anti-Bemish Измиване на лицето:

Продукти за акне за бременни жени - Belli Anti -Bemish Измиване на лицето

Липсата на салицилова киселина и бензоил пероксид прави Belli’s Anti-Blemish Facial Wash един от най-добрите ексфолиатори на пазара. Съдържа екстракт от зелен чай, лимонова кора и краставица, които играят важна роля в борбата с бактериите и действат като антиоксиданти, като по този начин намаляват производството на акне.

Препаратът за разпенване на чаено дърво Body Shop:

Почистващото средство за разпенване на чаено дърво Body Shop

Магазинът за тяло е известен със своята огромна гама от продукти, съдържащи мощното масло от чаено дърво, които са изключително полезни в борбата с петна и акне. Това предотвратява и появата на акне в бъдеще и е един от най -добрите продукти за акне по време на бременност.

Скраб за естествени решения за акне на Burt’s Bees:

Естествен скраб за решения от акне на Burt's Bees

Способността да ексфолира мъртвата кожа, без да я изсушава е един от многото специалитети на естествения скраб за акне на Burt’s Bees. Наличието на екстракт от кора на върба помага за борба с акнето по огромен начин и също така предотвратява всякакви бъдещи пробиви.

Kis Oils 100 Масло от чаено дърво:

Продукти за акне за бременни жени - Kis Oils 100 Масло от чаено дърво

Ако вашият стил е напълно естествен с продуктите, маслото от чаено дърво Kis Oils 100 прави чудеса за вас. Това просто ще накара вашите петна да изчезнат! Освен това е изключително евтин и по този начин един от интелигентните избори за акне по време на бременност.

Нежен почистващ препарат за кожа Cetaphil:

Нежен почистващ препарат за кожа Cetaphil

Наличието на много малко съставки, които увреждат кожата, Cetaphil’s Gentle Skin Cleanser е предпочитан сред дерматолозите. Той няма аромат и е полезен и по време на отвращенията през първия триместър.

Кой би предположил, че премахването на акне ще бъде толкова безопасно и толкова лесно! Кажете сбогом на акнето по време на бременност!