Прическите с плитка на кок доставят женствен и елегантен вид толкова безпроблемно и няма отричане на този факт. Те са универсални и доста остри, могат да се носят на събития и поводи. Няма конкуренция с прическите на плитки кок за жени, които предпочитат блясък и красота с очарователни стилни изявления.

Е, но ако смятате, че в тази тема има само ограничени изяви и външен вид, грешите. Представяме ви гама от стилни визии в прически и прически на коса. От странични плитки до разхвърляни китки на плитки до обърнати плитки, има достатъчно външен вид, който трябва да проверите!

9 различни начина да направите коса на плитка:

Днешната статия говори за различните начини, по които можете да използвате плитки, за да оформите кок. Опитайте тези нови страхотни идеи за прически на кок и плитка и внесете нова подправка във вашата ежедневна скучна прическа.

1. Булка за балерина:

прически на плитка кок естествена коса

За да получите този кок с вид на плитка, обърнете косата си назад и я завържете в пони. Преди това оставете парче ключалка отпред. Сега вземете кичур коса от предния кичур и още един кичур от понито и след това започнете да ги връзвате на плитка. След като продължите с плитката, като вземете повече коса от понито, ще завършите с плитката балерина. Сложете край на понито и след това го увийте.

2. Цветната плитка:

кок на плитка с цветя

За да получите тази прическа на цветна плитка, започнете, като вземете малко парче предна ключалка от едната страна и започнете да я оплетете във френски стил, докато не сте на половината по средата. Докато сте на него, започнете да го оплетете по диагонал, така че да се насочите надясно отляво. Сега отново започнете да ходите наляво с друга плитка и я завършете. Сега размахвайте плитката и я навийте на цветна кок.

3. Двата плетени вида:

прости прически на плитки кок

Започнете, като завържете косата в пони. Можете да държите свободни краища отпред към спортни брави. След като понито свърши, разделете косата на две части и започнете да ги сплитате отделно. Разпръснете плитката правилно, за да добавите обем към външния вид. Сега увийте и навийте плитката на кок и добавете лък, за да добавите малко забавление.

4. Увитата плитка:

плитка на кок

Това е достатъчно прост поглед, който можете да получите много лесно. За това ще ви трябват четири-пет закопчалки за коса. Разделете косата на три или четири части и след това отделно започнете да ги сплитате. След като плитката приключи, започнете да ги навивате и да ги закопчавате, като по този начин образувате кок в крайна сметка.

Прочетете: Стилове на кок с дълга коса

5. Долната плитка:

сплетен нисък кок

Просто завържете косата си във високо пони и се уверете, че косата е правилно сресана и изгладена. Косата и понито трябва да са стегнати. Сега, след като понито е вързано, оставете парче коса от понито и след това навийте останалата част на кок. С разхлабената нишка сега завържете плитка и след това я увийте.

6. Тройната плитка:

сладки кифлички на плитка

За да получите този стил на коса на плитка, започнете с френско плитка от короната на главата си и отидете чак до средата на главата. Сега вземете другите нишки и завържете отделни френски плитки точно до основната. След като целият процес на три плитки приключи, навийте останалата част от косата и я наплетете.

Прочетете: Как да направите кифла с чорапи

7. Смесването и съвпадението:

коса, сплетена на кок

За тази плитка в коса прическа започнете с разделяне на косата на два слоя. Сега с горния слой ги сегментирайте на три или четири бита и оплетете всички. Това сега ще бъде идеален сценарий, ако започнете да правите кок от тези прости плитки и кичури.

8. Обърната булочка:

коса на коса с плитка

За да получите този стил на китка, обърнете главата си с главата надолу и започнете да плетете главата си от тила нагоре. Сплетете го във френски стил до половината до средата на главата и след това съберете останалите и го завържете на кок.

Прочетете: Прически за сладки кок

9. Булка от плитка на чорапа:

обикновен плетен кок

Започнете, като сплетете предните кичури от двете страни и след това ги върнете и ги завържете в пони. Следващата стъпка е да завържете кифла от чорап и да я закрепите здраво в долния край на главата си.

Стъпка по стъпка процесът на прически с плитки кок чрез тази статия със сигурност ще повиши любопитството ви да ги имате. Опитайте поне един от горните стилове, когато искате да имате различна прическа.