Всички мечтаем да изглеждаме безупречно, красиво и зашеметяващо. Но тези с големи лица често са изправени пред предизвикателството дори формата на лицето им с пропорции и структура на тялото. Тайната за такива случаи е прическите. Прическите за големи лица помагат да се намали лицето в правилния баланс и да се придадат елегантни и остри черти чрез перфектна прическа.

От бретон до разпусната коса до опашки и други, няколко прически и прически могат да подхождат много добре на големите форми на лицето. Нека разберем всичко за тях тук.

20 сладки прически за жени с голям нос, бузи и чело:

С няколко опции за подстригване и прическа по целия свят може да не е лесно да изберете правилната идея за тези, които имат широко или голямо лице. Но ние сме намалили няколко популярни вида, които могат да ви помогнат! Ето, най -новите и най -съвършени стилове за подстригване на голямо лице включват,

1. Идея за прави прически за големи бузи и лице:

Прави прически за големи бузи

Ако идеализирате за дълга коса и предпочитате женствен вид, какво по -хубаво от тази прекрасна и прекрасна права коса за тези с голямо лице и бузи. Тази подстригване е супер проста и права напред – всичко е свързано с фокусирането върху изрязването на правилната текстура и оставянето й свободно в правилните пропорции. Освен това, както вече знаем, тази идея за разхлабена прическа за момичета е много гъвкава и може да се използва както за офис, така и за официални поводи, или за ежедневни и за партита. Жените с голямо лице могат да изпробват това, тъй като тази прическа може лесно да прикрие по -широките скули.

 • Жените с овална, кръгла и диамантена форма на лицето могат да опитат тази прическа за голямо лице.
 • Ако имате права текстура на косата, лесно можете да предпочетете тази прическа без усилие.
 • Жените в края на 20 -те до края на 30 -те години могат да опитат безпроблемно тази младежка прическа.

2. Прическа Pixie за голямо лице:

Прическа Pixie за женско лице с голямо лице

Ако имате дълго удължено голямо лице и предпочитате модерна съвременна модерна кройка, тази прическа с къса коса може да бъде супер подходяща и прекрасна. Със зашеметяващата красота и приятен външен вид, ние обичаме начина, по който цялата прическа изглежда много освежаваща и млада. Придава безупречно настроение и в идеалния случай може да търси и тези с голямо чело по лицето. Изпробвайте това и се обзалагаме, че можете да се почувствате уникални и красиви!

 • Ако имате овална и удължена форма на лицето, опитайте тази прическа бързо за безпроблемен вид
 • Дамите с вълнообразна и права коса могат в идеалния случай да предпочетат тази лесна прическа за голямо лице
 • Този вид може да бъде полезен и перфектен за жени над 50 -годишна група.

3. Прическа Cornrows:

Прически за големи глави

Тази африканска или афро-вдъхновена царевична прическа може да бъде идеална и за тези с голяма челюст или челюст. Можете да продължите да сплитате тези множество глави с пълни глави и да ги парадирате правилно; прическата може да изглежда красива без усилие при красиво падане върху лицето. Освен това, те също са с ниска поддръжка и могат да изглеждат великолепно за всеки, който обича сложен, изкусен, както и привличащ вниманието стил стил!

 • Ако имате овална и кръгла голяма форма на лицето, опитайте тази прическа с царевица лесно и без усилие.
 • Носете този външен вид за онези жени с всякаква текстура на косата, но с дълга коса, за да изглеждат подходящи!
 • Работете върху този стил за жени на възраст 30 и 40 години, за да изглеждате перфектно!

4. Прическа за бретон за жени с големи лица:

Бретон за голямо чело

Това е прост трик, който повечето жени вече знаят или следват. Бретон! Да, добре сте чули – бретонът и ресните могат да бъдат доста спасител за всяка жена, която има големи лица и голяма площ на челото. Ако искате да накарате лицето си да изглежда елегантно и тънко, какво по -хубаво от това да изпробвате тези красиви бретончета? Опитайте тази кройка и работете върху идеалната прическа, както желаете. Виждана тук е снимка на жени, които се фукат с прическа или коса с бретон. Като алтернатива можете дори да работите върху разхлабена коса по прост начин или пони или каквото пожелаете!

 • Ако имате дълга или овална и диамантена форма на лицето, изпробвайте тази прическа.
 • Работете върху този външен вид с всякаква текстура на косата безпроблемно; може да се побере лесно на всеки.
 • Жените във всяка възрастова група до 50-те години могат да предпочетат тази проста и лесна за поддържане прическа за големи лица.

5. Прическа Боб за голямо лице:

Подстригване за големи глави

Ако предпочитате остър и съвременен външен вид, какво по -добро от боб крой? Вървете в търсене на безпроблемно стилно изявление и не забравяйте да го подстрижете с високо-нисък модел с малко по-дълга дължина на косата отпред. Тази подстригване може да подобри стила и да направи вашето голямо или широко лице да изглежда елегантно и тънко. Освен това, ако имате голяма брадичка, тази прическа също може да бъде подходяща! Можете дори да сдвоите бретон или ресни с външния вид, за да добавите към красивия външен вид. Той е универсален и може да бъде най -добрата и вечна идея за подстригване за всички жени от този род!

 • Жените с всякаква форма на лицето могат да опитат с разнообразни идеи за подстригване на боб.
 • Опитайте това с вълнообразна или права коса за най -доброто излъчване.
 • Жените на 30 -те и 40 -те години могат да изглеждат красиви и зашеметяващи в идеята за младежка прическа.

6. Смесени слоеве:

Прическа за жена с голямо лице

Има много начини, по които можете да накарате наедрялото си лице да изглежда по -малко наедряло. Един от тях е оформянето на косата с няколко слоя. Към косата могат да се добавят редица къси, дълги и средни слоеве. Това ще ви помогне да удряте кръглата текстура на лицето и да регулирате обзора. Това е най -простата прическа за голямо лице заедно със средна коса, която е подходяща и за всички партита и функции.

Това ще изглежда стилно и също така ще скрие закръгленото лице, ако не обичате да го показвате.

7. Средно вълнообразна прическа:

Средна вълнообразна коса за голямо лице

Тази прическа за голямо лице е подходяща за закръглени лица и изглежда много сладко на кръгли лица. Цялата коса е с равномерен обем и има придадено лъскаво докосване. Страничните бретончета правят външния вид още по -привлекателен, когато се регулира правилно с достатъчно количество лак за коса. Това е една от прическите за голямо лице, която ви кара да изглеждате по -модерни и красиви. Съчетайте го с няколко красиви уши и малко колие, за да получите този горещ вид.

8. Подстригване на Боб за голямо лице:

Прически за високо чело

Един обикновен боб или коса до раменете може да отслабне по дебелото ви лице. Има редица прически боб, които ще намалят пухкавия ефект на лицето ви и ще ви оставят с много женствен вид. Той ще коригира челюстта ви и ще ви даде почти небесен вид. Това не само скрива кръглата форма на лицето, но и действа като перфектно лято.

9. Дълга къдрава коса с голямо лице:

Прически за голямо чело

Това е още една проста и най -добра прическа за голямо лице с дълга коса. Можете да запазите косата си дълга и да я оформите къдраво, за да направите голямото си лице малко по -привлекателно. Хората вече няма да се втренчат в дебелите ви бузи, след като сте поставили този поглед. Тази коса е значително дълга и може да се простира по -далеч от нивото на раменете. Долната част на косата остава къдрава и дори можете да я боядисате с подходящ цвят. Това е друга най -добра прическа за голямо лице, която перфектно ще покрие кръглата ви форма на лицето.

10. Почистване на бретон:

Дамски прически за големи глави

Ако имате голямо лице, определено трябва да опитате този външен вид. Тук предната част на косата ще покрие цялото ви чело, както и част от веждите. Твърде дългата коса не е необходима за този вид. Средно гъстата коса би била най-добрият фактор за получаване на този вид. Този тип прически за голямо лице придават зашеметяващ вид на косата ви и можете да ги спортувате при всеки специален повод.

11. Мека вълнообразна прическа:

Подстригване за голямо лице

Тази подстригване за голямо лице е доста лесно да се направи. Меката вълнообразна прическа би била идеален спътник за жени с дебело лице. Обемната коса може да бъде оформена по този начин. Краят на косата ще покаже великолепни вълни, които ще бъдат основната атракция на тази визия.

12. Половина нагоре:

Прическа за жена с голямо лице

Тази модерна визия е една от най -добрите прически за жени с големи лица. Косата се отдръпва от лицето, оставяйки я за впечатление на лицето. За да скриете лошите ъгли на лицето, ще трябва да издърпате една или две нишки, които допълнително ще ви помогнат да оформите лицето си. Изпробвайте някои прически, които обикновено изискват да разпуснете косата си. По този начин страните на лицето ви ще бъдат скрити, придавайки овална форма.

13. Elegant Updo:

Прически за голяма брадичка

Жените с извити големи лица могат да сглобят кичурите си на тила и да направят структура, подобна на опашка. След това навийте кичурите и регулирайте косата със средно задържащ спрей. Това е една от най-интересните прически за големи лица със средна дължина на косата, което е много прост трик във фризьорството. Това изисква да имате коса със средна дължина, която да съответства на голяма и силна прическа. Украсете няколко красиви обеци. Това ще върви перфектно с вашата прическа.

14. Обемен кок:

Стилове за подстригване на голямо лице

Този обемен кок е далеч един от най -очарователните образи за дебели жени. Изрязва закръглеността на лицето и го прави сравнително дълъг. В тази прическа за голямо лице по -голямата част от косата се събира, за да образува голям кок, който привлича цялото внимание и спасява лицето ви от излагане. Някои ресни падат по челото ви и седят със стил. Дълга обица с тази прическа е друго модно изявление, което трябва да направите.

15. Промяна на раздялата:

Прическа за жена с голямо лице

Популярната от векове средна раздяла подобрява областта на бузите и изглежда по -закръглена и по -пълна. Това е голямо не за големите лица. Следователно, модификация се извършва чрез промяна на раздялата. Без да привличате цялото внимание към зоната на бузите, можете да експериментирате с различни модели на разделяне, за да осигурите нова перспектива. Това е една от най -добрите прически за голямо лице, която можете да украсите, за да изглеждате още по -привлекателни и красиви. Този тип прически за голямо лице се правят просто чрез четкане с пръсти. Страничният вид и зиг-заг раздялата винаги изглеждат страхотно и създават допълнителен омф на този стил. Тя може да бъде оформена с ежедневни облекла, в които да изглеждате шикозно и по -красиво.

16. Елегантни опашки:

Подстригване за голямо лице

Жените с дълга коса и кръгли лица не трябва да се притесняват, че крият красивите ви лица. Елегантната опашка е решение за всички вас. Издърпването на цялата ви коса показва истинската форма на профила на лицето ви. Можете да добавите допълнителна височина към предната част на косата си, което придава ефект на отслабване на лицето ви. Тежка обица може да се съчетае с този външен вид и изглежда много стилна и елегантна. Тази прическа на опашка за голямо лице е идеално подходяща за момичета с дълга коса.

17. Разрошена коса:

подстригване за лице с голяма глава

Струва си да експериментирате с косата си, за да разберете кой стил изглежда добре във вас. Така че, опитайте да експериментирате, като просто разрошите косата си. Тази подстригване за голямо лице за жена може да се направи на къса, дълга или дълга до раменете коса. Разрошаването се извършва за отслабване на кръглите ви лица. Тази прическа за голямо лице може да бъде направена, като просто вземете малко количество гел за коса и добавите към косата си с пръсти.

18. Разхвърляна опашка:

прически за момичета с голямо лице

Ако обичате да предпочитате нещо ново от гладката и елегантна опашка, разбира се, можете да го направите. Разхвърляната опашка е представяне върху елегантната опашка. Този тип подстригване за голямо лице осигурява дълбочина и обем на косата. Допълнителният обем привлича повече внимание, като по този начин подчертава по -малко кръглото лице. Разхвърляните стилове могат да бъдат направени без подходящо четкане и това може да стане лесно, когато бързате. Разхвърляното пони е новото готино. Този стил на опит и грешка е за предпочитане, което ви кара да изглеждате елегантно.

19. Дълги слоеве:

Най -добрата прическа за голямо лице

Дългата коса може да бъде оформена със слоева прическа и да държи косата просто отворена. Този стил не е за всеки, който има голямо лице. Можете да експериментирате с този стил, ако имате дълга коса и бихте искали да я ласкаете. Той също така придава обемен и подскачащ ефект. Това със сигурност е решение за вашата тънка дълга коса. В тази прическа косата се нарязва на дълги слоеве, което подобрява лицето ви да изглежда по -дълго. Ако предпочитате странични брави или слоеви коси, със сигурност можете да изберете това. Можете да започнете, като имате няколко слоя, ако не сте сигурни как би изглеждал и постепенно можете да подобрите този стил, като изградите повече ключалки.

20. Шиньони:

Подстригване за момичета с голямо лице

Въпреки че този стил изглежда страхотно при жени с тънко лице, но жените с кръгли и големи лица могат да отидат за този стил. Този вид прически за големи лица просто изглежда страхотно и на кръгли лица. Той подобрява линиите на лицето ви и изглежда по -красив. Ако все още се притеснявате как ще изглежда, тогава се препоръчва да оставите няколко кичура коса разхлабени. Това прави пухкавите ви бузи да изглеждат по -меки.

С тези гореспоменати прически за идеи и варианти за големи лица, се надяваме, че сте намерили идеалното съответствие с вашата структура и черти на лицето. Работете върху стила според вашите вкусове и лични предпочитания и се обзалагаме, че можете да изглеждате прекрасно и великолепно. Кажете ни кой е вашият любим и какво мислите в коментарите по -долу!