С дълга коса е забавно да се играе. Можете да го завъртите, обърнете, сгънете и завържете по сто начина. Докато късата коса има своите предимства – не изисква много грижи, дългата коса ви кара да изглеждате женствени и красиви. Освен това дългата коса не е толкова трудна за управление.

прически за тийнейджъри с дълга коса

Просто трябва да знаете правилните начини да го завържете, така че да излезе от лицето ви и все пак да изглежда красиво! Ето девет отлични прически, които тийнейджърите могат да опитат в косата си.

Прически за тийнейджърки момичета с дълга коса:

1. Грубо високо пони:

ДЪЛГИ ПРИЧИНИ ЗА ТИНЕЙДЖЕРИ 1

Това ви дава страхотен хипи вид. Вържете го високо и го направете объркан. Пазете цялата коса от лицето си или ако желаете, извадете една или две нишки и я подредете изкусно, за да оформите лицето си.

2. Нека тече:

прически за тийнейджъри с дълга коса 2

Ако имате дълга вълнообразна коса и търсите лесен начин да я оформите, просто я навийте леко с маша и след това я оставете да тече по гърба ви. ще изглежда като каскада от лъскави коси, когато се среше и изсуши. Тази прическа изглежда добре и с перфектно права коса.

3. Плетена опашка:

Дълги прически за тийнейджъри3

Тази прическа не е типична плитка и не е нормална опашка. За да го направите, трябва да сплетете страните и след това да го комбинирате заедно в опашка. Това ще ви придаде очарователна принцеса, особено ако добавите диадема. Но е подходящо и за тийнейджъри.

4. Странично покритие с кръстосано плетене:

ДЪЛГИ ПРИЧИНИ ЗА ТИНЕЙДЖЕРИ 4

Това е сложен стил с няколко плитки и след това още. Окончателният вид обаче си струва времето и усилията, положени в него. така че това, което трябва да направите, е да започнете с половин странична плитка. След това сплитайте внимателно косата, излизаща от всяка част на тази плитка. След като това е направено, продължавате с оригиналната плитка и воала! Имате красива, сложна прическа.

5. Опашка с лък:

Дълги прически за тийнейджъри5

Папата с опашка е доста често срещана прическа, особено сред тийнейджърите. Въпреки това, не е толкова сложно да изглеждаш седнал. Направете половин пони с горната половина на косата си. Не изваждайте цялата си коса от еластичната вратовръзка. Така че да е като малък кок. Разделете тази кифличка на две и използвайте щипки, за да закрепите двата края. След това сгънете опашката върху себе си и я вземете обратно през вратовръзката. Накрая закрепете лъка с щипки.

6. Сладка странична плитка:

Дълги прически за тийнейджъри6

Съберете цялата си коса, както бихте направили, докато правите странично пони. След това го оплетете отдолу в рибни плитки. След това срешете всички разхлабени нишки на лицето си и ги подредете изкусно, за да отговарят на лицето ви. Този външен вид може да ви накара да изглеждате горди и красиви и с някой, с когото да не се занимавате.

7. High Bun:

Дълги прически за тийнейджъри7

Наистина дългите коси са най -добрите за правене на кифлички. Има няколко вида кифлички, които можете да опитате. Високият кок е най -лесният и изглежда най -добре. Просто събирате косата си отгоре и я навивате на кок.

8. Водопад плитка:

ДЪЛГИ ПРИЧИНИ ЗА ТИНЕЙДЖЕРИ 8

Тази плитка отнема малко повече време от обикновено, но прави косата ви да изглежда по -красива от всичко друго. Нарича се плитка водопад, защото това е видът, който осигурява. Копринените ви косички изглеждат като течаща вода.

9. Поклон в косата си:

Дълги прически за тийнейджъри9

Ако желаете да използвате аксесоари, купете еластична вратовръзка с огромен лък върху нея. срешете косата си, докато стане лъскава и вълнообразна. След това използвайте вратовръзката, за да направите половин пони.