Колкото по -големи ставате, толкова повече шарки ще имате с косата си. Поддържането на дълга коса не е лесна задача, като се имат предвид ежедневните ви задължения и нарастващите отговорности. Резултатът? Ще се успокоите с скучно, издърпано от челото пони, което добавя още години към вашата възраст. Ето защо експертите препоръчват да изпробвате прически с дължина до брадичката, за да натиснете бутона за опресняване на вашия външен вид!

Прическите с дължина до брадичката са лесни за поддържане и оформяне всеки ден. Очертанията на подстригването омекотяват чертите на лицето ви и разкриват областта на челюстта ви за изваян вид. Така че в крайна сметка изглеждате по -млади, чувствени и уверени от всякога!

Тази статия обсъжда 10-те най-добри прически за жени, вдъхновени от знаменитости, които според експертите са задължителни за изпробване през 2021 г.!

10 прически за жени, вдъхновени от знаменитости, до брадичката, 2021 г .:

Прочетете заедно, за да вземете някои знаци за прическа от любимите си знаменитости:

1. Френски Боб с дължина до брадичката:

прически за жени с дължина до брадичката

Американският модел Тейлър ЛаШей дава големи цели за косата си с перфектната си френска кройка! Малко по-късата от брадичката прическа попада в „тъп“ стил, но обещава да изглеждате остри и кипящи. Краищата са или изчеткани навътре или навън, за да се създаде винтидж вид, който е толкова френски! Това подстригване предлага освежаваща промяна от правите на щифтове коси и придава по-естествен вид. Дължината може да слезе от устните до линията на челюстта, в зависимост от формата на лицето.

2. Къдрав Боб с дължина до брадичката:

сладки прически с дължина до брадичката

Риана е най -добрата кралица на блясъка, която обича да експериментира с външния си вид. На тази снимка е забелязана поп богинята с елегантен, къдрав боб. Гладките, добре очертани къдрици подчертават лицето й и разкриват острите й, зашеметяващи черти. Ако имате естествено гъста и черна къдрава или вълнообразна коса, тази прическа е идеална за вас. Просто използвайте крем за определяне на къдрици, за да изгладите пръстенчетата и да изтъркате с пръсти, за да започнете!

3. Дължина до брадичката накъсан Боб с предни бретончета:

коса с дължина до брадичката с бретон

Следващото ни вдъхновение идва от славата на „Игра на тронове“, Мейс Уилямс. Мейс е известна с това, че си играе с косата си, за да изпревари всички в стилната игра. Тук можете да забележите звездата, носеща оцветена в брюнетки накъсана прическа, която изглежда безпроблемно стилна. Острата прическа с дължина на челюстта е съчетана с предна част, за да скрие прекомерната закръгленост и да създаде изваян вид. Опитайте тази, ако искате да избегнете твърде мейнстрийм и скучно!

4. Прав Боб с дължина на челюстта:

прически за жени с дължина на челюстта

Британската актриса Розамунд Пайк подпалва интернет със снимките си в остър като бръснач боб. Право изрязаните ръбове създават перфектен ефект на рамкиране на лицето, без да се опитвате твърде много. Този стил работи добре за хора с фина коса и предпочитат просто да се „измият и отиват“! Заедно с премахването на излишната маса от лицето, можете също да спестите много време за оформяне на косата. За специални дни, аксесоари с боби щифтове или ленти!

5. Дължина на брадичката Wavy Bob:

вълниста коса с дължина до брадичката

Популярната актриса Чарлийз Терон даде много необходимо вдъхновение за коса на възрастните дами! Тя се справя с боба, изрязан като професионалист, и ни дава един или два урока за носенето на текстурирания боб с дължина до брадичката. Виждана тук е актрисата с вълнообразен боб, който създава текстурен ефект върху лицето. Идеалното е да изглеждате естествено, но същевременно изискано и привлекателно! Ако сте блондинка, добавянето на тъмни отблясъци към корените е чудесна вълна за създаване на обемна визия.

6. Елегантен Боб с дължина до брадичката:

прическа с дължина до брадичката права коса

Известният американски модел Бела Хадид притежава изцяло тенденциите в подстригването на бради! Видяна тук Бела позира уверено в елегантния си боб със заоблени ръбове. Подстригването изглежда шикозно и елегантно едновременно! Той ви придава по -лек вид и прави стила по -малко тромав. Можете да изпробвате безброй погледи с този като безкраен централно разделен външен вид, поглед отстрани или дори да добавите малко бретон, за да прикриете челото си.

7. Дължина на брадичката Pixie Bob cut:

жени с дължина на брадичката

Да се ​​справиш с милостта на Ан Хатуей в къси прически просто не е лесно! Американската актриса обича да си къса кичурите, за да е леко и лесно. Идеята е да се премахнат излишните слоеве коса и да се подчертаят меките, женствени черти на лицето. Ако pixie е твърде смел за вас, опитайте тази уникална кройка pixie-bob, която е малко над линията на челюстта. Размазаните вълни създават правилен текстурен ефект на вашия външен вид и ви правят да изглеждате по -естествено.

8. Дължина на брадичката ъглов Боб:

прически с къса дължина до брадичката

Американска певческа сензация, Kehlani Ashley Parrish предпочита да бъде кратка и сладка в наши дни. Наклоненият боб, който се вижда тук, подчертава острата челюст, за да даде незабавен фейслифт. Този стил е идеален за хора с кръгли или закръглени лица, за да прикрият основната част и да подчертаят най -добрите черти на лицето си. Експертите препоръчват да отидете малко над или под брадичката за най-добри ефекти. Ако завършите с тъпи ръбове по дължината, изчеткайте косата си настрани, за да създадете „ъглов“ вид.

9. Дължина на брадичката Разхвърлян Боб:

най -добрите прически с дължина до брадичката

Американската актриса Оливър Уайлд олицетворява „умна“ и „чувствена“ в тази къса прическа. Накъсаният боб с дължина до брадичката добавя приятен текстурен ефект към косата и избягва да изглежда твърде „раздразнен“. Тази прическа е идеална за хора с тънка и отпусната коса, за да напълнят някакъв обем. Разхвърляните, плажни вълни също прикриват остри ъгли при хора с квадратни или квадратни лица. Те добавят приятен заоблен ефект, за да отрежат челюстта и да създадат височина в короната.

10. Дължина на брадичката Многослоен Боб крой:

многопластова коса с дължина до брадичката

Американската актриса и певица Британи Сноу избра да прегърне тенденцията за дължина до брадичката и о, момче! Тя го заби! Виденото тук многослойно подстригване на боб създава илюзията за по -голям обем на иначе тънка и фина коса. За тези с гъста и гъста коса, прическата намалява обемната маса и ви кара да се чувствате леки. В допълнение, неравномерно нарязаните слоеве върху боба добавят известно движение и създават по -момичешки вид. Можете дори да го сдвоите с ресни за стилна, но все пак ниска поддръжка прическа!

Това са едни от най-добрите сладки прически, вдъхновени от Celeb, за коса с дължина до брадичката! Така че не се страхувайте повече и следвайте пътя на любимия си модел за подражание, за да постигнете тенденцията. Ако все още се съмнявате, не се колебайте да говорите с фризьор, преди да прокарате косата си през ножицата. И така, кои от тези подстригвания с дължина на челюстта сте готови да опитате?