Модерна прическа и модерни прически за есента

Намерете модерната си прическа за есента

Най -вероятно много хора не искат да се сбогуват с това прекрасно лято, но … есента ще дойде скоро. Нашият съвет: не пренебрегвайте тази мисъл! По -скоро трябва да положите усилия да го използвате здравословно, да го очаквате с нетърпение и да се подготвите подобаващо за новия сезон.

Стилни прически за идващата есен

Модерни тенденции в прическата и начин на подстригване

Не разбирате как да го направите! Е, може би това е точният момент за нова прическа! След това може да съвпадне с напълно новия ви есенно-зимен тоалет. Когато радостта от възможността да покажеш това не е добра причина да го очакваш с нетърпение?

Бихте ли могли да използвате няколко съвета за стилизиране? Да? Ами: Имаме готови за вас идеи за модерни прически!

Модерни прически

Модерни тенденции в прическата и начин на живот прически есен

Преход от лято към есен

Когато говорихме за летните прически, няколко пъти подчертавахме, че естественият вид е изцяло. Тази тенденция ще се прояви и през есента. Въпреки това прическите трябва да изглеждат малко по -официални и строги. Това е свързано с характера на сезона! Празничното настроение и слънцето, както и общото щастие, което произтича от него, вече не играят толкова силна роля. Така че трябва да положите малко повече усилия във всички аспекти, за да направите перфектното впечатление.

Естественият вид е модерен

Модерна прическа руса коса подстригване есен

Оливия Палермо

Модерна прическа дълги боб оливия палермо прически есен

С други думи: през лятото можете да приемете всичко, което изглежда естествено. Включително и прическите! Можете да черпите вдъхновение от целия минал век до наши дни. Но сега това вече не е така. Трябва да изберете тези прически, които изглеждат малко по-официални, сериозни и добре поддържани. Независимо от това, те трябва да имат нещо от небрежния летен усет на 2015 г..

Небрежен летен усет от 2015 г.

Модерна прическа дълъг боб странично разделяне прически есен

Съблазнителен и романтичен

Модерна прическа дълги боб прически есен

Дълъг боб

Имате ли права коса, където можете да получите добър обем? Вашата нова модерна прическа за есента може да бъде дългият боб. Оставете косата да стигне до рамото ви. Понито също може да е само нещо за вас!

Дълъг боб с бретон

Модерна прическа дълъг боб с бретон есенни прически

Нека къдриците да покажат силата си

Имате ли красиви силни къдрици? Демонстрирайте това предимство с модерната си прическа. Стил по форма и дължина, но също така позволява на една или друга нишка да покаже своя характер!

Силата на къдриците

Модерна прическа естествени къдрици укротяване прически есен

Как да укротим естествените къдрици …

Модерна прическа естествени къдрици прически есен

Естествената красота като вдъхновение

Модерна прическа с къдрици прически есен

Постигнете страхотен ефект чрез акцентите

Дълга права коса с бретон? Това просто звучи скучно! Но не е задължително да е така. Модерната ви прическа за есента може да бъде същата. Лесно разхлабете характера си с няколко небрежни акцента, които се смесват с монохромния външен вид тук и там.

Случайни акценти

Модерна прическа блондинка подчертава прически есен

Кратко и романтично

Подобрете настроението си и това на хората около вас! Изберете къса, но откровено романтична прическа. Подходящ е за голямо разнообразие от типове лице, лесно се трансформира и се грижи за него. Къдриците, нишките, различните нюанси на цвета могат да разхлабят външния ви вид още повече.

Романтични къси прически

Модерна прическа романтични къси прически

Марион Котияр – френската перла 

Модерна прическа романтични къси прически есен

Модни прически с бретон

Модерна прическа романтични къси прически с бретон