Любителите на стила на 70 -те могат да го очакват с нетърпение! Обликът на буца официално се завръща. Най -хубавото е, че универсалната прическа подхожда на голямо разнообразие от типове коса – от права и фина до гъста и къдрава – и с различна дължина. Когато ви е писнало от прическата си, прическата е един от най-лесните начини да промените външния си вид и да създадете модерна прическа за себе си.

Модерната кройка от 70-те години се завръща в светлината на прожекторите

Shag Cut Shag прическа Модни прически 2021 Прически на бретон

Какво е рязане на буца?

Така наречената маша е една от най-емблематичните прически. Той е изобретен през 70 -те години на миналия век от фризьора Пол Макгрегър за холивудската красавица Джейн Фонда. Прическата на роша се превърна в синоним на това десетилетие на рокендрола поради нейния остър и умишлено разхвърлян вид.

Въпреки че има много различни вариации на прическата на роша, всички те имат едно и също слоесто покритие. Днешната модерна подстригване е свързана с лесен, готин и момичешки вид.

Елегантна ежедневна прическа

Shag Cut Shag Hairstyle Модни прически 2021 Изглед отстрани

  1. Къса кройка

Подстригването на роша е чудесен начин да добавите обем и текстура към късата си коса. Прическата е известна още като рошав боб и има вечно шикозен вид. Къса прическа на роша може да се адаптира към повечето форми на лицето.

Как да оформите къса кройка?

Късата прическа на роша, известна още като рошав боб, в момента е на мода – и за щастие, тя е много лесна за оформяне. Създайте много обем, като нанесете малко количество мус върху раздялата, докато се фокусирате върху корените. След това оставете косата си да изсъхне на въздух или я изсушете със сешоар леко на хладно с дифузер. Крайният резултат ще бъде разхвърляна, но текстурирана прическа, която показва естественото движение на косата ви.

Оформете къса коса по разхвърлян начин

Shag Cut Shag Hairstyle Модни прически 2021 Къси прически

  1. Дълга разфасовка

Докато класическата подстригване може да се види предимно на коса със средна дължина, дългокосите жени също могат да разтърсят модерния външен вид. Наслоената прическа осигурява движение и измерение и в същото време рамкира красиво лицето, така че да дойде на себе си.

Дългата прическа на роша също е много модерна

Shag Cut Shag Hairstyle Модни прически 2021 Подстригване с дълги рокли

  1. Изрязване на буца със средна дължина

Косата със средна дължина е идеална за класическа прическа, тъй като косата оформя и ласкае лицето. Така че прическата със средна дължина на роша не само е лесна за грижа, без усилие и е хладна, но и пасва почти на всяка форма на лицето. Също така е много гъвкав, тъй като е подходящ за различни типове коса. Правата и фина коса се възползва особено от допълнителната текстура, обем и движение на прическа на роша.

Златната среда също е много търсена в този случай

Shag Cut Shag Hairstyle Тенденция на прическите 2021 подстригване със средна коса

  1. Shag cut с вълни

Една от най -готините прически за жените е подстригването на вълнообразна ролка. Ако вашият стил е по -скоро ретро и рокендрол, или просто търсите перфектната кройка за лятото, тази прическа трябва да е начело в списъка ви. Той е идеален за тези с естествено вълнообразна коса, които искат лесна за грижа и непринудена визия, която въпреки това е стилна и секси. Независимо дали косата ви е къса, средна или дълга, това многослойно подстригване определено ще ласкае вашите черти.

Вълните създават романтичен вид

Shag Cut Shag Hairstyle Тенденция на прическите 2021 Wavy Shag Haircut

  1. Shag кройка с бретон

Бретонът е чудесно допълнение към много прически, включително и тази. Бретонът рамкира лицето и ласкае естествените черти на лицето. Например, прическа на роша с бретон може да компенсира заострена брадичка или да сведе до минимум широкото чело. Сърцевидни и квадратни лица могат да се възползват от пони за завеса и лоб или боб, а кръгли лица могат да опитат парче пони със средна или дълга роша.

Бретонът е модерен и в това

Прическа Shag Cut с бретон Модерни прически 2021

  1. Разрез от 70-те години

Направете крачка назад във времето с прическа на рокля от 70 -те! Тази подстригване изглежда малко по -мъжествена от съвременната прическа и има повече обем в горната част и по -малко в върховете. Този вариант е идеален за жени, които обичат хладния и андрогинен външен вид. Шапка от 70 -те години има спокоен вид и ретро чар.

Вдъхновение от дивите 70 -те

Shag Cut 70s Shag Haircut

7. Модерна кройка на шаг

Модерна кройка е актуализация на оригиналната версия от 70 -те години. Мислете по -малко за глем рок и повече за парижки шик. При запазване на емблематичната хаотична текстура на кройката, тя изглежда по -елегантна, но безгрижна. Така че погледът е по -мек и по -женствен, вместо остър и андрогинен.

Резултатът е свежа, млада и без усилие шикозна прическа, която може да върви с вас от сутрин до вечер, без да се налага да оформяте отново косата си.

Бъдете в крак с модата с прическа на роша

Shag Cut Shag прическа Модни прически 2021 Модерна прическа Shag

За повече вдъхновение, просто превъртете надолу …

Shag Cut Shag Hairstyle Текущи тенденции прически 2021 Shag Cut Shag Hairstyle Тенденция на прическите 2021 70 -те години Shag Cut Shag Hairstyle Тенденция прически 2021 Black-Hair-Shag-Haircut Shag Cut Shag прическа Тенденция прически 2021 Blonde-Shag-Haircut Shag Cut Прическа Shag Trend Прически 2021 Кафява Shag прическа Shag Cut Shag Hairstyle Тенденция на прическите 2021 Hairly Shag Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Прически 2021 Тенденции на косата Shag Cut Shag прическа Модни прически 2021 Идеи Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 къдрава коса Shag Cut Shag Hairstyle Trend Прически 2021 Червена коса Shag Cut Прическа Shag Модерни прически 2021 Shag Cut Shag Hairstyle Модни прически 2021-Messy-Shag Шоуто на Burberry през февруари 2017 г. - Пристигане